תודה לכולכם!!!
(+המשך הסאגה)
התגובות החמות שלכם בהחלט מנחמות
ואם חשבתי שמגיעה לי קצת מנוחה ביום שישי, אחרי כל מה שעבר עלי בחמישי... זה לא קרה
012מובייל עובדים עד 7 בערב, ובגלל שהייתי בבי"ח עד מאוחר לא הספקתי לחזור הביתה ולנייד את הקו של אמא שלי. תכננתי לעשות את זה בשישי בבוקר, אבל קמתי מאוחר יחסית (מעניין למה...) ואז היא דיברה בפלאפון שעה, אז רק ב-12 התחלתי לחכות באתר לנציג שלהם. כשהם סוגרים ב-13! ב-35 הדקות הראשונות קיבלתי בצ'אט רק תגובות של רובוט אז נכנסתי ויצאתי, עד שסוף סוף קיבלתי נציגה חיה ונושמת. רק מה? טפשה כמו נעל. כנראה שהיא מטפלת בכמה אנשים במקביל, כי היא לא התכתבה איתי ברצף וכל פעולה לקחה לה שעה. נתתי לה את כל הפרטים המבוקשים כמו שצריך (היה לי כבר נסיון מהיום הקודם שבו ניידתי שני קווים אחרים שלנו), אבל הסתומה הזאת טעתה! מסתבר שיש מערכת ניוד ארצית שהיא צריכה למלא בה טופס בקשת ניוד, ובמקום לכתוב שעברתי מגולן טלקום - היא כתבה שאני בפלאפון. אז המערכת פנתה לפלאפון, כמובן קיבלה ממנה סירוב כי אין לי שום קו אצלם, וכל הבקשה שלי נדחתה בגלל זה! השעה היתה כבר 12:55, בקשה חדשה ניתן להגיש רק פעם בחצי שעה, המערכת מפסיקה לפעול ב-13:00. והנציגה האהבלה אומרת לי שהיא תחזור אלי בראשון בבוקר ושתפצה אותי... מה זה עוזר לי?! אמא שלי עם הפלאפון שלה, בעבודה שלה, אני עם הסיפורים שלי, מה עוזר לי ראשון בבוקר?! ואני עוד הייתי כ"כ בסדר בצ'אט, כתבתי לה במסודר את כל הפרטים, אני יודעת בדיוק מה התהליך ומה מבוקש ממני, כמה חסרת תועלת היא יכולה להיות! "סליחה, צודקת, שגיתי, אחזור אליך בראשון מיד על הבוקר". ולפני שהספקתי לעשות פרינטסקרין לכל השיחה, שיישאר תיעוד, היא ניתקה לי אותה בפרצוף וכל החלון נסגר
תקשיבו, אני הייתי עם עצבים בכל הגוף. שעה הסתובבתי זועמת בבית, שעה!
אחרי זה אמא שלי ביקשה שאכניס למקרר את הקציצות שהיא הכינה. זו לא הפעם הראשונה שאני רואה את הקציצות האלה, והיא תמיד מכינה אותן בלי גלוטן, אז לקחתי ביס בלי לשאול. היה טעים, לקחתי עוד אחד ואמרתי לה שהן נהדרות! "מה את אוכלת?!? הן עם גלוטן!!!" איזו יריקה הבאתי לפח
מסתבר שאלה קציצות קנויות שאחות של סבתא שלי הביאה לה. הן נראו בול כמו אלה שהיא מכינה לבד
ואני אפילו לא שאלתי, פשוט לקחתי את זה כמובן מאליו... חחחחח זו היתה טעות.
בסביבות השעה 3 פתאום שמתי לב שהפלאפון של אמא שקט באופן תמוה. תמיד בימי שישי אנחנו מבשלות לשבת במטבח, ותמיד היא מבוקשת במיוחד בשעות האלה, טלפונים וסמסים. פה חשדתי. ניגשתי אליו, בחנתי את הקליטה - ואין! אין קליטה יותר של גולן! הוצאתי מהר את הסים החדש שלה של 012, החלפתי ביניהם - עובד!!! אז אני לא יודעת מה קרה ולמה הנציגה המטומטמת טענה שאין מה לעשות עד ראשון בבוקר, אבל העובדה היא שהניוד כן עבד בסופו של דבר
חשתי נחמה קטנה, לפחות אין לי עוד עבודה איתה בשבוע הבא...
ואז הלכתי לערוך את שולחן השבת, והסכין של הלחם החליקה לי מהיד וכמעט חתכה את כף הרגל. כן, זה בהחלט הרגיש במקום. סיפור מתאים וראוי לכל סוף השבוע הזה