חדש?

Rachel47

New member

צריך לשים את ההורים שלי וההורים שלך באותו חדר
יש איזה מופע סטנד אפ שמסתתר שם

LemonLimeLilach

New member
חחחחחחחחח

לא, בסוף הם יגרמו אחד לשני להתאבד כי אין להם נכדים עדיין

RenanaD

New member
היה לי היום את המבחן האחרון לתואר!

הוא היה סיוט

20 עמודים של שאלות. כן, 20. כן, כל סטודנט קיבל חוברת שלמה בתור מבחן... אמנם עם רווחים בין שאלה לשאלה (כי לא היתה מחברת, ענינו בדפים עצמם), אבל עדיין - 20

המבחן היה אמור לקחת 3 שעות, כמו שנים קודמות, אבל בניגוד להן שהיו 4 חלקים גדולים במבחן השנה הוא החליט על עוד חלק... אז אנשים לא הספיקו והוא נתן תוספת זמן של חצי שעה כדי שנצליח לפתור הכל.
אז עניתי על 47,000 שאלות, במשך 3.5 שעות, ובאנגלית
המרצה עלה לישראל לפני כמה שנים ונח לו יותר ככה, כל הקורס היה באנגלית וגם המבחן.
אבל - סיימתי!!! בתואר שני צריך רק 8 נ"ז, וסידרתי את הקורסים בשנתיים האלה כך שלא יהיו לי קורסים בסמסטר הבא. אז היום סיימתי עם המבחנים לתואר
יהיה לי רק להעביר הרצאה באנגלית על איזה מאמר (סמינריון, כמו שעשיתי בשנה שעברה), ועוד סדרת הרצאות שיש חובת נוכחות בלפחות חצי מהמפגשים, אבל בלי שיעורים/מבחנים/עבודות וכו'. רק להגיע ולשחק בפלאפון, להקשיב זה למשקיעים

אה, ופרט קטן ושולי של אשכרה לחקור משהו במעבדה ואז לכתוב על זה תזה ואז להבחן עליה. אבל את זה אני עדיין מדחיקה, עוד מוקדם להלחץ

Moreiro

New member
סצינה גנוזה מפרוזן

כאן

סצינה חמודה, אבל לדעתי ממש טוב שלא הכניסו אותה... זה פשוט לא מתאים, וקצת מפספס את הפואנטה...

limors2

Well-known member
אבל ממש לא מתאים!

פה הן חברותיות וחמימות אחת אל השניה, אבל בטקס הכתרה עצמו הן קרירות וזרות. זה היה הולך אולי בסוף.

Moreiro

New member
נראה לי

שרצו לשים את זה לפני ההכתרה כלומר שהן יתקרבו לאט לאט אבל זה אפקט כל כך הרבה יותר חזק שהן פתאום נפגשות אחרי כל השנים בטקס ואנה קצת מפחדת לעמוד לידה אפילו

limors2

Well-known member
ככה מבינים מהקטע

אבל זה היה הורס את כל האמינות של הפחד וחוסר הנוחות שלהן, כי בקטע הזה הן הרבה יותר קרובות אחת לשניה. וזה לא הולך עם שאר הסרט.

בהצלחה
אני הזמנתי היום. האמצע התמלא ממש מהר

נאלצתי להתפשר קצת. נקווה שיהיה טוב...... (זה חייב להיות מושלם
)

RenanaD

New member
חחחח גם אני הזמנתי היום!

בסוף רק אחות אחת זרמה איתי...
אז מה? נראה את הפרצוף שלך סוף סוף?!

הסיפור לא נגמר, מסתבר. אחותי נזכרה שיש לה באותו יום משהו אחר שהיא גם שילמה עליו מראש (שיעור "סווינג"- כןכן)
ולמרות שגם אנחנו הזמנו כבר (ממני חח), היא לא משוכנעת מה היא מעדיפה לעשות.
בקיצור..
לא ברור. אני מנסה להריץ מצבים אפשריים.

למעלה