יאיי שבוע הספר!
הספר האחרון שקראתם? קוראת כרגע את סופת החרבות. לפניו קראתי את חדר הסודות
אם הייתם צריכים להמליץ למישהו על ספר אחד (או מקסימום שלושה)- על מה הייתם ממליצים? לא יודעת, זה מאוד תלוי בן אדם. סדרת הספרים שאני קוראת עכשיו, למשל, אדירה, ואחת הטובות שקראתי בחיי, אבל לא כל אדם יאהב אותה ויש אנשים שאני אמליץ להם על משהו אחר. אז לא יודעת, זה מאוד תלוי.
האם אתם מפסיקים ספרים באמצע או ממשיכים עד הסוף גם אם אתם לא אוהבים/מתחברים וכו'? אני לא אוהבת לנטוש ספר באמצע, אבל אם הוא רע או משעמם רוב הסיכויים שלא אסיים אותו.
מהי הדמות הספרותית האהובה עליכם? ומהי הפחות אהובה/שנואה? יש שלוש דמויות בסדרה שאני קוראת עכשיו (שיר של אש ושל קרח- תקראו נו! תנסו לפחות
) שאני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת (טיריון, אריה וג'ון). והשנואה- גם דמות מהסדרה הזאת, קוראים לו ג'ופרי והוא מזעזע
וטוב, יש גם מספרים אחרים, אבל זה מה שאני קוראת עכשיו אז ניקח משם
איזה ספר קראתם הכי הרבה פעמים, אם בכלל? ספרים שקראתי בתור ילדה קטנה. היום אני בדרך כלל לא קוראת ספרים כמה פעמים (חוץ מכמה בודדים) כי יש לי כל כך הרבה ספרים לקרוא אז אין לי זמן לקרוא ספרים כמה פעמים, לצערי... תמיד יש ספר אחר שאני מאוד רוצה לקרוא ושעדיין לא קראתי, ותהיה לו עדיפות. אבל לעתים רחוקות מאוד יוצא.
איזה זאנר ספרותי אתם מעדיפים? אין לי ז'אנר מועדף. הכל מהכל, העיקר שהספר יהיה טוב.
קוראים הרבה? מאוד. מאז שלמדתי לקרוא ועד היום, ספרים זאת האהבה הכי גדולה שלי ואני קוראת המון. וזה הכי כיף.
אני אוהבת את שבוע הספר