חדש

shoham95

New member
אע דיייי

אני צריכה ללמוד עכשיו למתכונת ואין לי כוח ללמוד למתכונת וזה חומר ממש משעמם ויש מלאאאא חומר ואני לא מצליחה להביא את עצמי למצב של למידה אני קוראת פסקה והולכת לעשות דברים אחרים ואני עייפה ובא לי לקרוא או לישון או לעשות כל דבר שלא כולל בתוכו למידה ואני לא רוצה ללמוד עכשיו ואין לי כוח למתכונת הזאת ומי בכלל המציא מתכונות ובגרויות ואוף קחו את זה ממני אני לא רוצהההההההההההה

חטפתי את הוירוס הכי קשה בחיים שלי

משבע עד אחת לא יכולתי לעשות כלום חוץ מלנסות לישון בין *TMI* לבין *TMI*.

דוד לביא בהופעה באוזןבר, חמישי הקרוב

סיבוב ההופעות של דוד לביא מגיע אל האוזןבר בתל אביב בפעם השלישית
חמישי הקרוב 6.6 ב 20:00
בהרכב מרענן של צ'לו, קלידים ותכנותים
דוד מביא אל הבמה את שיריו האישיים, לצד הביצועים המוכרים והבלתי נשכחים. עומק וכאב שעטוף בהרבה יופי. קסם אמיתי.

כרטיסים בהנחה במכירה מוקדמת

MoRoSH11

New member
שבוע (חודש) הספר

שאלון קצר

הספר האחרון שקראתם?
אם הייתם צריכים להמליץ למישהו על ספר אחד (או מקסימום שלושה)- על מה הייתם ממליצים?
איזה ספר קראתם וממש לא אהבתם?
האם אתם מפסיקים ספרים באמצע או ממשיכים עד הסוף גם אם אתם לא אוהבים/מתחברים וכו'?
מהי הדמות הספרותית האהובה עליכם? ומהי הפחות אהובה/שנואה?
איזה ספר קראתם הכי הרבה פעמים, אם בכלל?
איזה זאנר ספרותי אתם מעדיפים?
קוראים הרבה?

shoham95

New member
יאיי שבוע הספר!

הספר האחרון שקראתם? קוראת כרגע את סופת החרבות. לפניו קראתי את חדר הסודות

אם הייתם צריכים להמליץ למישהו על ספר אחד (או מקסימום שלושה)- על מה הייתם ממליצים? לא יודעת, זה מאוד תלוי בן אדם. סדרת הספרים שאני קוראת עכשיו, למשל, אדירה, ואחת הטובות שקראתי בחיי, אבל לא כל אדם יאהב אותה ויש אנשים שאני אמליץ להם על משהו אחר. אז לא יודעת, זה מאוד תלוי.
האם אתם מפסיקים ספרים באמצע או ממשיכים עד הסוף גם אם אתם לא אוהבים/מתחברים וכו'? אני לא אוהבת לנטוש ספר באמצע, אבל אם הוא רע או משעמם רוב הסיכויים שלא אסיים אותו.
מהי הדמות הספרותית האהובה עליכם? ומהי הפחות אהובה/שנואה? יש שלוש דמויות בסדרה שאני קוראת עכשיו (שיר של אש ושל קרח- תקראו נו! תנסו לפחות
) שאני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת (טיריון, אריה וג'ון). והשנואה- גם דמות מהסדרה הזאת, קוראים לו ג'ופרי והוא מזעזע
וטוב, יש גם מספרים אחרים, אבל זה מה שאני קוראת עכשיו אז ניקח משם

איזה ספר קראתם הכי הרבה פעמים, אם בכלל? ספרים שקראתי בתור ילדה קטנה. היום אני בדרך כלל לא קוראת ספרים כמה פעמים (חוץ מכמה בודדים) כי יש לי כל כך הרבה ספרים לקרוא אז אין לי זמן לקרוא ספרים כמה פעמים, לצערי... תמיד יש ספר אחר שאני מאוד רוצה לקרוא ושעדיין לא קראתי, ותהיה לו עדיפות. אבל לעתים רחוקות מאוד יוצא.
איזה זאנר ספרותי אתם מעדיפים? אין לי ז'אנר מועדף. הכל מהכל, העיקר שהספר יהיה טוב.
קוראים הרבה? מאוד. מאז שלמדתי לקרוא ועד היום, ספרים זאת האהבה הכי גדולה שלי ואני קוראת המון. וזה הכי כיף.

אני אוהבת את שבוע הספר

MoRoSH11

New member
את רוצה להגיד לי שאת לא קוראת רצוף

את כל ה"פ?

גם לי יש כ"כ הרבה ספרים לקרוא
, ופחות מדי זמן

X יו יו S

New member
שהם:) אחותי השבוע מצאה את ספר הראשון

אבל כמובן שהיא כבר קראת את השני
וגם את השלישי היא לקחה עכשיו

את קראת את השלישי? כמה ספרים בכלל יש בסדרה ספרים הזאת?

shoham95

New member
אז שתקרא עכשיו את הראשון!

חבל שהיא קראה כבר את השני, אבל לפחות שתקרא את הראשון!

אני עכשיו לקראת סוף השלישי. ויש בסדרה חמישה ספרים, כרגע. היא עדיין לא גמורה

MoRoSH11

New member
עונה

הספר האחרון שקראתם? קוראת עכשיו את נשים קטנות המקסים
ולפני זה קראתי את שומר הזמן
אם הייתם צריכים להמליץ למישהו על ספר אחד (או מקסימום שלושה)- על מה הייתם ממליצים? שאלה קשה
, הארי פוטר (בטוח), ועל הספרים שרשמתי בסיכום חודש (נו, כבר אמרתי שאני לא טובה בלבחור, תוותרו לי
)
איזה ספר קראתם וממש לא אהבתם?-מה שעולה לי- בית גדול של ניקול קראוס. עד הסוף לא הצלחתי להבין אותו.
האם אתם מפסיקים ספרים באמצע או ממשיכים עד הסוף גם אם אתם לא אוהבים/מתחברים וכו'? פעם הייתי ממשיכה, היום אני מפסיקה, יש לי מספיק ספרים שאני רוצה לקרוא אז אין לי אנרגיות לספרים שאני לא אוהבת/לא מתחברת וכו'.
מהי הדמות הספרותית האהובה עליכם? ומהי הפחות אהובה/שנואה?-מי כתב את השאלות האלה
...
איזה ספר קראתם הכי הרבה פעמים, אם בכלל?- קראתי את מישהו לרוץ איתו כמה פעמים
איזה זאנר ספרותי אתם מעדיפים? אין לי ממש זאנר מועדף, אבל גיליתי שאני מאוד אוהבת ספרי מתח(וגם דרמה ורומן ועוד)
קוראים הרבה? המון

mixmusic

New member
עונה :)

הספר האחרון שקראתם?
אם הייתם צריכים להמליץ למישהו על ספר אחד (או מקסימום שלושה)- על מה הייתם ממליצים? טרילוגיית משחקי הרעב. במיוחד את הראשון מבינהם...אם יש מישהו שעדיין לא קרא ממליצה בחום רב. וגם את ה"האיש השישי" של בלדאצ'י .
איזה ספר קראתם וממש לא אהבתם? האקדמיה לערפדים
המשכתי לקרוא אותו רק בגלל שחשבתי אולי בהמשך זה ישתפר..לא קרה .
האם אתם מפסיקים ספרים באמצע או ממשיכים עד הסוף גם אם אתם לא אוהבים/מתחברים וכו'? תלוי..בחנויות ספרים למשל אני קוראת את התקציר ואז את ה3-4 עמודים הראשונים...ואם הוא מעניין אותי אני קונה אותו. מאז זה תלוי אם הוא ממשיך כמו שהוא התחיל או מתדרדר..אם הוא מתדרדר אני בדרך כלל מפסיקה
מהי הדמות הספרותית האהובה עליכם? ומהי הפחות אהובה/שנואה? אהובה- בוני מ"מלך הגנבים" , שנואה -בלה מ"דמדומים"
איזה ספר קראתם הכי הרבה פעמים, אם בכלל? את הסדרה של משחקי הרעב...
איזה זאנר ספרותי אתם מעדיפים? מתח-פנטזיה..אבל שהחלק של הפנטזיה לא יהיה בהגזמה
קוראים הרבה? כן . די תולעת ספרים :)

mixmusic

New member
אה והשאלה הראשונה....

עכשיו סיימתי את "הצלף" של לי צ'יילד
אחלה ספר

shoham95

New member
משחקי הרעב

על מה זה האיש השישי?

ואם את אוהבת מתח-פנטזיה אני ממש ממליצה על שיר של אש ושל קרח (משחקי הכס זה הספר הראשון). סדרת פנטזיה (לא מוגזמת
) מעולה וגאונית

mixmusic

New member
תודה על ההמלצה

האיש השישי ,מדבר על בחור גאון,בשם אדגר רוי שמנצל 90 אחוז מהמוח שלו, ויכול לזכור כל דבר שהוא ראה..
בגלל היכולות היוצאות דופן שלו הוא היה "אנליסט" באיזשהי סוכנות מודיעין ,עד שיום אחד מפלילים אותו ברצח של ששה אנשים...
עורך הדין שלו שוכר שני חוקרים פרטיים כדי לנסות לזכות אותו ולשחרר אותו מהכלא, אבל כשהחוקרים מגיעים למדינה בה רוי כלוא,כדי להפגש עם עורך הדין..הם מוצאים את אותו עורך דין ששכר אותם מת במכונית שלו בצד הכביש
מאז זה הולך ומסתבך...
ספר מצויין עם הרבה דברים לא צפויים
ממליצה

למעלה