חדש

shoham95

New member
המשך

ובואו נדבר רגע על אנג'ל ובאפי.
בקצרה,
.
בקצת-פחות-קצרה,
נתחיל בזה שמערכת היחסים שלהם ממש מזכירה לי את של אדוארד ובלה (וכן, אני יודעת שבאפי היה קודם).
נכון, באפי ממש לא כמו בלה. היא הרבה יותר חזקה ומגניבה ו, וול, יש לה עמוד שדרה. ויותר מהבעת פנים אחת. דברים שאי אפשר להגיד על בלה.
אבל חוץ מזה, שני הסיפורים מאוד דומים. ערפד טוב שלא אוכל בני אדם מתאהב בבחורה אנושית והיא בו, הוא מפחד לפגוע בה ולא אכפת לה- היא עדיין רוצה אותו, והוא רוצה אותה, והם ביחד. ווהו.
אז לא יודעת, סיפור האהבה שלהם לא מרגש אותי. ואנג'ל לא מרגש אותי. הוא מרגיש לי קצת מתחסד ומעפן. ויש לו פרצוף מעצבן
אבל הוא בסדר, כשהוא מגן על באפי או כשהוא חמוד אל החברים שלה... יש לו קטעים, אני לא אומרת שלא. אבל בגדול... לא מתלהבת ממנו בכלל.
וגם ממערכת היחסים שלהם אני לא מתלהבת... אבל זה בסדר. היא לא רעה או משעממת או משהו וזה לא באמת מפריע לי. היא בסדר.

חוץ מזה,
הסיפורים כאלה מגניבים! הסיפור של האנשים שהופכים לתחפושות שלהם- גאוני
או הסיוטים שהופכים לאמיתיים. גדול! וכל סיפורי ספייק ודרו, והמאסטר בעונה הראשונה, וגם הפרק עם חבר הילדות של באפי שרוצה להפוך לערפד
ונו עוד מלא דברים שאני לא זוכרת כרגע. אבל יש המון דברים אדירים.

רק שתי תהיות אחרונות-
1. מה. נסגר. עם. הבגדים. והשיער?!?! נו אני יודעת שזה כי הסדרה ישנה למדי, אבל אמג, העיניים שלי! זה קצת כואב. מה זה התסרוקות המכוערות האלה? והבגדים המזוויעים? ברגעים כאלה אני שמחה שהייתי רק בת שנתיים-שלוש כשזה צולם
אני בטוחה שלי היו בגדי-תינוקות יפים

2. זו רק אני, או שלילדים בביה"ס הזה אין משפחות?
כאילו, מה נסגר, מתים משהו כמו 20 ילדים בשבוע וזה לא ממש מזיז לאף אחד

בקיצור, מגניב לי וזה כיף.
ואני צריכה ללכת אז אסיים כאן.
בברכת "שג'יילס יעשה לי ילדים מושלמים
".

MoRoSH11

New member
חדש

כן, אני יודעת שהקודם עדיין פה, אבל בכל זאת החלטתי לפתוח חדש (בתקווה לשיתוף פעולה ממכם :))

MoRoSH11

New member
קראתי עכשיו קצת בויקפידיה על הסדרה

כי כמו שאמרתי ראיתי אותה ממש מזמן ואמנם היא תמיד תהיה אחת הסדרות האהובות עליי, אבל המון פרטים ודמויות פשוט התבלבלו לי בראש ורציתי לעשות סדר והסתבר לי שאני זוכרת טוב למדי דברים שקרו בה. לא ברמה של מה קרה כל פרק וכל עונה, אבל כן דמויות ועלילות.

אף פעם לא הייתי מחסידי אנג'ל, אני לא אוהבת דמויות כמו כי הוא אכן מתחסד כזה. וגם השחקן לא משהו

לגבי התהיות
1. זה תמיד מוזר לראות סדרות ישנות עכשיו. זה כמו לראות את העומות הראשונות של חברים למשל.
2.

shoham95

New member

הפרק האחרון שראיתי היה הפרק של הרובוט טד שג'ויס יוצאת איתו
ובאפי הורגת אותו ואז כולם חושבים שהיא רצחה בן אדם!
אבל אנחנו יודעים שלו, כי, נו
החברים היקרים חוקרים וחוקרים ומגלים שהוא שם בארון את נשותיו הקודמות! ותוך כדי באפי שלנו מגלה שהוא בעצם רובוט. הו! אחר כך גם ג'ויס מגלה שהוא לא בדיוק מיסטר פרפקט והבחור עושה מיקי-סמית'-בפרק-הראשון-של-הדוקטור ואומר כל מיני מילים שלא קשורות לחיים כי משהו במערכת שלו נדפק
באפי מכה אותו, הפה שלו נדפק, הוא נראה כמו היצורים ממי המאדים, באפי מכה אותו עוד קצת, הוא מת. יאיי!
וג'יילס נלחם בערפדים לבדו! ואז ג'ני ירתה בו חץ בטעות
והוא פשוט הוציא אותו מעצמו ותקע אותו בערפד! ג'אסט לייק דאט!!!11 סוגדת לג'יילס, אמרת? אז הנה.
הוא מקסים והוא אדם פשוט טוב שלא רוצה להזיק לאחרים, ורק לעשות להם טוב. הגמגום שלו זה הדבר הכי חינני בעולם, וגם חוסר ההבנה שלו בעולם הדייטים (חשבתי שאולי, ללא גסות רוח, אזמין אותך למפגש חברתי איתי... לא, יש לך את זה ביותר חמוד?!
). הוא דואג לסביבה שלו והקשר שלו עם באפי כל כך יפה. הסרקזם שלו הורג אותי וכל הסצנות שלו כאלה כיפיות ומהממות. הוא מגושם וחמוד והוא תולעת ספרים והוא ספרן! בקיצור, הוא פשוט קסם של בחור.
גם הקשר שלו עם ג'ני כזה מקסים
האמת, אני חושבת שאני אוהבת את ג'ני רק כי היא יוצאת איתו
ממש רציתי שהוא יצא עם מישהי כי תיארתי לעצמי שזה רק יפתח את הדמות שלו, וחוץ מזה, ג'יילס בזוגיות זה הדבר הכי חמוד בעולם (מתחרה על המקום הראשון יחד עם ג'יילס מתחיל עם בחורה)! לראות אותו מנסה להתמודד עם נשים זה פשוט הורס, והוא עושה את זה באופן כל כך ג'יילסי שזה פשוט שובה לב
לגבי ג'ני עצמה, היא ממש אחלה. אבל אין בה משהו מיוחד והיא עצמה בתור דמות לא מאוד מעניינת. אבל היא עם ג'יילס ואני ממש ממש אוהבת לראות אותם ביחד כי זה הדבר הכי חמוד בעולם. אז אני ממש ממש בעד. בעדה ובעד הזוגיות הזאת.

ואני כל כך אוהבת לראות את הקשר שלו ושל באפי! היא יורדת עליו, הוא מגיב באיזשהי הערה צינית, היא אומרת לו שלא בא לה להתאמן היום, הוא מגיב לה באיזו הערת "אבל את נבחרת להציל את העולם!!!11", היא חמודה אליו והוא חמוד אליה. הם באמת יכולים לסמוך אחד על השנייה והם ממש דואגים אחד לשנייה והם פשוט חמודים. וג'יילס חמוד. ומושלם. ומהמם. ומושלם, כבר אמרתי?

ואם כבר קשרים- אז באפי והחברים שלה כאלה חמודים!
ווילו היא אחד הדברים היותר מקסימים שראיתי בטלוויזיה (והיא כל כך שונה מלילי שזה מצחיק
)- היא כזאת חמודה! ובא לי שהיא תצא עם אוז כי גם הוא ממש חמוד

זאנדר הורס אותי והוא ממש חמוד. והוא מזכיר לי את צ'נדלר בינג! הוא ממש כמוהו! כאילו, ברור שצ'נדלר הרבה יותר מלך והכל, אבל זאנדר ממש דומה לו.
וקורדי
אני גוססת מצחוק בערך מכל משפט שלה
והיא וזאנדר זה אחד הדברים היותר מצחיקים
"אל תדאגי, אף אחד לא יגלה על זה, ומבחינתי זה לא קרה!!!..........רוצה להתנשק במחסן?" "זה כל מה שאתה חושב עליו?..........בסדר."

בהתחלה זה היה ממש "מהההה לא אל תתנשקו זה מפגר!!!11" אבל הנשיקה עצמה הייתה קורעת וגם כל מה שבא אחרי זה ואז נעשיתי ממש בעד. כי זה ממש מצחיק וזה לא הורס את הקשר (המשעשע ביותר) שלהם
וכל עוד המריבות האדירות שלהם ממשיכות זה בסדר.

הפרק שבו מגלים שלג'יילס יש עבר מפוקפק עם שדים היה פשוט אדיר
וזה רק הוכיח לי כמה שג'יילס מושלם. כי גם כשהוא לא, הוא כן.

היה לי ממש קשה לראות אותו ככה, כי התרגלתי לראות אותו רק חמוד וחינני, ופתאום גילינו את הצד הלא-חמוד-בכלל שלו. אבל גם אז הוא היה פשוט מקסים! הוא דאג לכולם והיה כנה וסיפר את כל הסיפור כשלא הייתה ברירה והיה חשוב לו שאף אחד לא ייפגע. ומה שהוא עשה, הוא עשה לפני הרבה-הרבה שנים, ונכון, זה ממש לא היה בסדר, אבל הוא היה סתם נער מפגר, וזה לא נבע מתוך כוונות רעות.
הייתי ככה בפרק:
אעעאאא מה קורה כאן ג'יילס מה עשית??? מה אלה הסיוטים האלה??? למה היית רשע פעם???? למה המשטרה מתחקרת אותך
אמג ג'יילס תגיד לי שלא היית רשע!!11 אע ג'ניייי השד בתוך ג'ני שמישהו יעזור ליייי
אמגגג אני מתעלפת
ג'יילס!!!!! השד הולך להרוג אותך!!!! הו באפי באה להציל אותך, אז הוא לא, יאיי! אבל מה עשית??? אמג אתה יצרת את השד הזה? אבל למהההה
לא למטרות רעות נכון??
אויש אתה כזה חמוד כשאתה מספר על זההה
אולי תעשה לי ילדים?? טוב נוותר על זה בינתיים, קודם תסיים את הסיפור
אע אמג זה מפחיד! ומלחיץ! אע באפי לאאא אל תלכי לאית'ן!!!!11 אית'ן אתה מוכר לי והכל אבל זה לא נותן לך רשות להרוג את באפי
ג'ני נכנסה!!!! איך היא נראית למה היא נראית ככה?
כי השד בתוכה כן אבל אוף למה זה מגיע לנו?
לא רק לא באפי! אע אנג'ללללל אע הם כאלה חכמיםםםםם שהם הביאו אותו
ווילו את מלכת עולם
יאיי הוא מת! ג'יילס לך לג'ני! גוד! ג'ני תסלחי לו
אוף איך את יכולה לעמוד בפני הבחור הקסום הזה?
טוב אני מבינה אותך, גילית עליו עכשיו דברים רעים והוא כמעט גרם לך למות... אבל הוא לא עשה את זה מכוונה רעה, באמת! הוא לא התכוון, אלה היו שטויות של נערים מפגרים
והוא הכי דאג לך בעולם כשכל זה קרה! ועכשיו הוא הדבר הכי מקסים בעולם! אז תחזרו אוקיי? ואם לא אז תתני לי אותו אוקיי? אוף זה פרק מושלם אני אוהבת את הסדרה הזאת

וזהו. נראה לי שזה מסכם הכל.

הו והכפול היה מעולה! ספייק
הוא אדיר! הוא מגניב! הוא שנון! הוא קריפי! הוא מרושע! הוא גאון! אני מתה על הדמויות האלה
הוא כזה מעולה ואני ממש אוהבת אותו. ואני לא אוהבת ערפדים, או לפחות לא אהבתי לפני הסדרה. אבל עכשיו אני כן, כל עוד הם מגניבים כמו המאסטר או כמו, כמובן, ספייק, שהוא כל כך נהדר. וגם דרו מגניבה
היא כזאת חולת נפש והיא אדירה. השיחות שלהם כאלה קריפיות ומגניבות וזה כיף. אז יאיי.
אז הכפול, בקיצור, היה אדיר! קנדרה הקוטלת השנייה הייתה מעולה ומגניבה. כאילו, אני מעדיפה את הקוטלת שלי כמו באפי, היא הרבה יותר טובה ומעניינת, אבל בשביל שני פרקים קנדרה הייתה אחלה

וכורתי הראש האלה היו מקריפים
האיש עם התולעים היה דוחה וגם השוטרת המוזרה
וקורדי והחרקים והדוגמיות חינם וזאנדר
די, היא הורגת אותי

יו ושם ווילו ואוז נפגשו באמת בפעם הראשונה
הוא כזה חמודי! וגם היא! הם כל כך מתאימים! OTP

MoRoSH11

New member
את לא מבינה מה את עושה לי עכשיו

וכמה את עושה לי חשק לראות שוב באפי (כי האמת שראיתי את הסדרה במלואה רק פעם אחת וממש ממש מזמן ואני צריכה פשוט לראות אותה שוב)

ולעניינו
ספייק
וכל מה שאמרת עליו

ג'יילס
,הוא הכי מקסים בעולם. והיחס שלו לבאפי, והקשר שלהם הורס ונפלא ואדיר. אני חושבת שכל אחד צריך איזה ג,יילס בחיים.
ומסכימה איתך לגבי כל השאר

shoham95

New member
"אני חושבת שכל אחד צריך איזה ג'יילס בחיים"

וואו, כל כך.
במיוחד אני

MoRoSH11

New member
המירוץ למיליון

אוףף למה המשימות שם כ"כ משעממות?! |נרדם|

MoRoSH11

New member
קאסל- עונה 3/פרק 10

חיכיתי לפרק הזה בעיקר בגלל הסוף שלו
כמו כל הפרקים עד כה בעונה הזאת, פרק נהדר והכל, אבל הסצנה בסוף כשהם שרים מקסימה בעיני
ובקט שרה ממש טוב

MoRoSH11

New member
שיתופים שונים

רעים וטובים
מצחיקים ומעצבנים וכל מה שבא לכם

למעלה