המשך
ובואו נדבר רגע על אנג'ל ובאפי.
בקצרה,
.
בקצת-פחות-קצרה,
נתחיל בזה שמערכת היחסים שלהם ממש מזכירה לי את של אדוארד ובלה (וכן, אני יודעת שבאפי היה קודם).
נכון, באפי ממש לא כמו בלה. היא הרבה יותר חזקה ומגניבה ו, וול, יש לה עמוד שדרה. ויותר מהבעת פנים אחת. דברים שאי אפשר להגיד על בלה.
אבל חוץ מזה, שני הסיפורים מאוד דומים. ערפד טוב שלא אוכל בני אדם מתאהב בבחורה אנושית והיא בו, הוא מפחד לפגוע בה ולא אכפת לה- היא עדיין רוצה אותו, והוא רוצה אותה, והם ביחד. ווהו.
אז לא יודעת, סיפור האהבה שלהם לא מרגש אותי. ואנג'ל לא מרגש אותי. הוא מרגיש לי קצת מתחסד ומעפן. ויש לו פרצוף מעצבן
אבל הוא בסדר, כשהוא מגן על באפי או כשהוא חמוד אל החברים שלה... יש לו קטעים, אני לא אומרת שלא. אבל בגדול... לא מתלהבת ממנו בכלל.
וגם ממערכת היחסים שלהם אני לא מתלהבת... אבל זה בסדר. היא לא רעה או משעממת או משהו וזה לא באמת מפריע לי. היא בסדר.
חוץ מזה,
הסיפורים כאלה מגניבים! הסיפור של האנשים שהופכים לתחפושות שלהם- גאוני
או הסיוטים שהופכים לאמיתיים. גדול! וכל סיפורי ספייק ודרו, והמאסטר בעונה הראשונה, וגם הפרק עם חבר הילדות של באפי שרוצה להפוך לערפד
ונו עוד מלא דברים שאני לא זוכרת כרגע. אבל יש המון דברים אדירים.
רק שתי תהיות אחרונות-
1. מה. נסגר. עם. הבגדים. והשיער?!?! נו אני יודעת שזה כי הסדרה ישנה למדי, אבל אמג, העיניים שלי! זה קצת כואב. מה זה התסרוקות המכוערות האלה? והבגדים המזוויעים? ברגעים כאלה אני שמחה שהייתי רק בת שנתיים-שלוש כשזה צולם
אני בטוחה שלי היו בגדי-תינוקות יפים
2. זו רק אני, או שלילדים בביה"ס הזה אין משפחות?
כאילו, מה נסגר, מתים משהו כמו 20 ילדים בשבוע וזה לא ממש מזיז לאף אחד
בקיצור, מגניב לי וזה כיף.
ואני צריכה ללכת אז אסיים כאן.
בברכת "שג'יילס יעשה לי ילדים מושלמים
".
ובואו נדבר רגע על אנג'ל ובאפי.
בקצרה,
בקצת-פחות-קצרה,
נתחיל בזה שמערכת היחסים שלהם ממש מזכירה לי את של אדוארד ובלה (וכן, אני יודעת שבאפי היה קודם).
נכון, באפי ממש לא כמו בלה. היא הרבה יותר חזקה ומגניבה ו, וול, יש לה עמוד שדרה. ויותר מהבעת פנים אחת. דברים שאי אפשר להגיד על בלה.
אבל חוץ מזה, שני הסיפורים מאוד דומים. ערפד טוב שלא אוכל בני אדם מתאהב בבחורה אנושית והיא בו, הוא מפחד לפגוע בה ולא אכפת לה- היא עדיין רוצה אותו, והוא רוצה אותה, והם ביחד. ווהו.
אז לא יודעת, סיפור האהבה שלהם לא מרגש אותי. ואנג'ל לא מרגש אותי. הוא מרגיש לי קצת מתחסד ומעפן. ויש לו פרצוף מעצבן
וגם ממערכת היחסים שלהם אני לא מתלהבת... אבל זה בסדר. היא לא רעה או משעממת או משהו וזה לא באמת מפריע לי. היא בסדר.
חוץ מזה,
הסיפורים כאלה מגניבים! הסיפור של האנשים שהופכים לתחפושות שלהם- גאוני
רק שתי תהיות אחרונות-
1. מה. נסגר. עם. הבגדים. והשיער?!?! נו אני יודעת שזה כי הסדרה ישנה למדי, אבל אמג, העיניים שלי! זה קצת כואב. מה זה התסרוקות המכוערות האלה? והבגדים המזוויעים? ברגעים כאלה אני שמחה שהייתי רק בת שנתיים-שלוש כשזה צולם
2. זו רק אני, או שלילדים בביה"ס הזה אין משפחות?
בקיצור, מגניב לי וזה כיף.
ואני צריכה ללכת אז אסיים כאן.
בברכת "שג'יילס יעשה לי ילדים מושלמים