הקרנה!

Rachel47

New member
והמצב לא שונה בשוםמקום אחר

ידיד שלי לומד הפקת טלוויזיה וקולנוע בספיר והוא רותח עליהם ממיליון סיבות שכשהוא מסיים פרויקט (הוא צילם סרט לא מזמן) הוא לא מוכן לכתוב אותם בקרדיטים

limors2

Well-known member
בדיוק!

תשלחי לפלישה תסריט, היא תכיר אותך לג'וס, והטיפשים יתחרטו על זה שהם לא קיבלו אותך!

dans girl

New member
כבר הגענו למסקנה שאוניברסיטה זה מפגר. הם לא מבינים כלום והם גרועים. זה ברור שההפסד הוא שלהם. ואת יכולה להיות תסריטאית גם בלעדיהם. פשוט תקפידי לכתוב באינטנסיביות, ותשמרי על גישה אופטימית כמו זו שאת מפגינה פה, ואת תהיי בסדר.
וכמובן, אני עם ליאורה, תעבירי את התסריט שלך לאנגלית, תשלחי לפלישיה, ומשם זה יתגלגל
.

o0Invisible0o

New member

בואו נגיד ככה - אם היינו בשנת 2009 אולי לשלוח תסריט לפלישה היה עובד, היום אין סיכוי כי רק עכשיו לחברים הממש טובים שלה היא מצליחה לסדר עבודות וגם כן, לא לכולם והיא כבר אומרת שכולם שולחים לה תסריטים ואין סיכוי..היא אפילו לא קוראת אותם.

חוצמזה אני עדיין לא ברמה כזאת של כתיבה בכלל..במיוחד לא באנגלית.
אבל זה בסדר, אני אקח קורסי כתיבה מחוץ לאוני' כדי להמשיך ולכתוב ושזה ישאר אינטנסיבי ואני אשמור את כל תוכניותיי שעשיתי מראש - על דרכים ריאליסטיות להגיע לעבוד בחו"ל וזה יקרה.

וכן, אני מתכננת לשמור על האופטימיות הזאת ויהיה בסדר.

RenanaD

New member
איזה שבוע!

ביום ראשון היה לי יומולדת, ולמדתי למבחן באוניברסיטה עם חברות, אז בבוקר הן חגגו לי "בהפתעה" (להן היה יומולדת לפני וארגנו להן משהו דומה
). הן לא מצאו עוגה נורמלית נטולת גלוטן, אז הביאו כמה ממתקים שהן זכרו שהן ראו אותי אוכלת... חמודות!

ואז השבוע התחיל להתדרדר.
היה לנו היום מבחן שחרשנו אליו, כי כל הסמסטר לא היינו מאופסות על החומר. וחבל שלא היה שום קשר בין מה שהמרצה העביר בכיתה לבין מה שהוא שואל במבחן... היו לנו שחזורים, אבל בלי פתרונות נכונים, והמרצה גם טס לכנס בחו"ל וענה רק פעם אחת על מייל עם שאלות ששלחנו לו. נפלא, אחלה דרך ללמוד.
שלשום סיימנו ללמוד ממש מאוחר, יצאתי מהאוניברסיטה בסביבות 21:30. הלכתי לאוטובוס שפוכה אך שמחה שהיום הנורא הזה נגמר, שמעתי באוזניות שיר נחמד, ופתאום פגשתי את הרצפה. מקרוב. וזה כ"כ כאב
אין לי מושג איך זה קרה, אבל פשוט מצאתי את עצמי על 6... כשהיתה מישהי מטר מאחורי. איזו פאדיחה! קמתי מהר והמשכתי לתחנה, ואז גיליתי שחירבתי לעצמי את הברכיים. כל הדרך הביתה דיממתי ולא באמת יכולתי לנקות כמו שצריך
ומאז אני מסתובבת עם ברכיים חבושות, כמו ילדה קטנה. וזה גם כואב. איזו באסה.
חוץ מזה, המבחן היה היום בבוקר ויצאתי בהרגשה של 100, אבל אז גיליתי שקראתי משהו לא נכון באחת השאלות, ועניתי על מה שחשבתי שראיתי ולא על מה שהוא ביקש. אני ממש מקווה שזו הטעות היחידה במבחן הזה! הוא היה משוחזר ותכל'ס היה מצב להוציא 100

limors2

Well-known member
את יודעת למה זה קרה, נכון?

כי שמעת מוזיקה בתשעת הימים!

אאוץ'

RenanaD

New member
אה, ושכחתי לציין שהמרצה גם שכח לתת איזה נתון

במבחן, ובנוסחה אחרת היתה לו טעות.
בגלל שהוא בכנס חו"ל הוא שלח דוקטורנטית מהמעבדה שלו (לא מתרגלת, אין תרגול בקורס הזה) שתענה על שאלות, וברובן היא לא הבינה מהחיים שלה ואפילו הטעתה אנשים!
בקיצור, מבחן נפלא

RenanaD

New member
אנא עארף... אין לי מושג מה יהיה

ובכל מקרה, לא עניתי על השאלה הזאת

dans girl

New member
העיקר שהמבחן מאחוריך. ואני ממש מקווה שתקבלי 100, ואם לא 100 אז איזה 98 או משהו.
והמרצה ממש אידיוט.
והנפילה שלך נשמעת כמו סיפור של הדס
. אולי זה מדבק?

limors2

Well-known member
אבל אולי זה מדבק רק ממש מרחוק.

אנחנו פגשנו אותה בזמן האחרון, אבל את לא!

RenanaD

New member
אה, אז אני צריכה להפגש איתה שוב כדי להסיר את

הקללה?

limors2

Well-known member
ועם כולנו, כדי שהיא תעבור אלינו.

אחרת היא סתם תקפץ לה סביבך ולא יהיה לה אף אחד אחר להידבק אליו.

למעלה