איזה שבוע!
ביום ראשון היה לי יומולדת, ולמדתי למבחן באוניברסיטה עם חברות, אז בבוקר הן חגגו לי "בהפתעה" (להן היה יומולדת לפני וארגנו להן משהו דומה
). הן לא מצאו עוגה נורמלית נטולת גלוטן, אז הביאו כמה ממתקים שהן זכרו שהן ראו אותי אוכלת... חמודות!
ואז השבוע התחיל להתדרדר.
היה לנו היום מבחן שחרשנו אליו, כי כל הסמסטר לא היינו מאופסות על החומר. וחבל שלא היה שום קשר בין מה שהמרצה העביר בכיתה לבין מה שהוא שואל במבחן... היו לנו שחזורים, אבל בלי פתרונות נכונים, והמרצה גם טס לכנס בחו"ל וענה רק פעם אחת על מייל עם שאלות ששלחנו לו. נפלא, אחלה דרך ללמוד.
שלשום סיימנו ללמוד ממש מאוחר, יצאתי מהאוניברסיטה בסביבות 21:30. הלכתי לאוטובוס שפוכה אך שמחה שהיום הנורא הזה נגמר, שמעתי באוזניות שיר נחמד, ופתאום פגשתי את הרצפה. מקרוב. וזה כ"כ כאב
אין לי מושג איך זה קרה, אבל פשוט מצאתי את עצמי על 6... כשהיתה מישהי מטר מאחורי. איזו פאדיחה! קמתי מהר והמשכתי לתחנה, ואז גיליתי שחירבתי לעצמי את הברכיים. כל הדרך הביתה דיממתי ולא באמת יכולתי לנקות כמו שצריך
ומאז אני מסתובבת עם ברכיים חבושות, כמו ילדה קטנה. וזה גם כואב. איזו באסה.
חוץ מזה, המבחן היה היום בבוקר ויצאתי בהרגשה של 100, אבל אז גיליתי שקראתי משהו לא נכון באחת השאלות, ועניתי על מה שחשבתי שראיתי ולא על מה שהוא ביקש. אני ממש מקווה שזו הטעות היחידה במבחן הזה! הוא היה משוחזר ותכל'ס היה מצב להוציא 100