חוסר סובלנות זה בדיוק ההודעה שכתבת
"רק מציין את האבסורד באמונות הרווחות בחברה החרדית בישראל."
כל מערכת דתית/ערכית איננה רציונאלית, לא ניתנת להנמקה ולכן המילה "אבסורד" לא רלוונטית אליה.
באוסטרליה כמו בישראל יש לגיטימציה מלאה לכל אדם ליישם את מערכת הערכים שלו (כן, בלי לפגוע באחר. אין צורך לקפוץ).
הקצנה/לא הקצנה - לא עניינו של אף אחד. הכי נוח לראות מה שאתה רוצה לראות. בתקשורת זה מוכר יותר טוב לדבר על "הקצנות". הנתונים על הנח"ל החרדי וההשתלבות בשוק העבודה לא מופיעים בעיתון ולך גם נוח להתעלם מנתונים אלו. כי אתה הרי מריץ פה אג'נדה אנטי חרדית באופן שיטתי (ד"א, מאוד מעניין שגם אחרי מספר שנים באוסטרליה, אתה עדיין מתעסק באובססיביות בעדה החרדית, קבוצות שונות בעדה החרדית ועוד).
הדוגמאות על הביקיני בבונדאי וקווי המהדרין מראות עד כמה תעמולנים ומסיתים נחושים יכולים להסתמך על אירועים איזוטריים תוך יצירת הכללה מרושעת. לא קראתי על הזדעזעות שלך מאלימות במנלי וגם לא על רציחות במערב סידני, מה קרה? לא משרת את השכנועים העצמיים שלך? או שאתה מתמקד רק ב"אלימות נגד נשים במגזר החרדי" ?!?!?
"סופו של דבר יש הרבה דתיים וחרדים שרואים באלימות כנגד נשים וחילונים כהשקפת עולם לגיטימית" - כן. צודק ב
ראש שלך הרבה חרדים ודתיים רואים באלימות נגד נשים וחילונים כהשקפת עולם לגיטימית. רק שבמציאות אין הרבה דתיים וחרדים שרואים באלימות כנגד נשים וחילונים כהשקפת עולם לגיטימית. אבל מותר לך להשתמש במילה "הרבה", הרי תעמולה מתבססת על הכללות והגזמות אחרת היא לא תצלח.....
בכל מקרה, אני לא "משתמש" באזרחות האוסטרלית שלי. לא יודע איזה שימוש יש באזרחות אוסטרלית. זה כולל בסה"כ חובה חוקית להצביע. אבל באמת שאין מה לצפות ליותר מדי דיוקים כשאתה נכנס לאקסטזה של הסתה, הגזמות ודיעות קדומות.......
אני חושב שעולמך הבינארי יכול להתגוון עם השנים. כרגע זה:
טוב - אוסטרליה-סידני-מנלי-אתאיזם-עתידנות
רע- חרדים- ישראל- חב"ד - כל מי שלא בירך אותך לרגל הגירתך לאוסטרליה
אני אגלה לך סוד, העולם זה לא הרובוטריקים ולא סרטים הוליוודיים משנות ה-80. יש עוד לא מעט גוונים ואיכויות בין שחור ללבן.......