אמ.

o0Invisible0o

New member
אמ.

אתן יודעות מה אני שונאת בכנס שלי? הכנס שאני מארגנת בעצמי. אני, שעוקבת הרבה אחרי יותר יוצרות יוטיוב מיוצרים, פמיניסטית, מאמינה שהמרחב האינטרנטי הוא הרבה יותר נגיש ליצירה נשית...אין לי אישה אחת דוברת. לא אחת בודדת. שום קול נשי שייצג אותנו.
לא מנחה, לא אורחת כבוד, לא דוברת פאנל, לא מרצה.
איך זה יכול להיות.
הכנס שאורגן ע"י אישה אך שם על הבמה רק גברים?
מה זה?
מה אני אעשה עם זה?

איך זה קרה בכלל?
אוף.

o0Invisible0o

New member
פניתי בעיקר לנשים מחו"ל

והקטע עם אורחים מחו"ל- you take what you can get.
אז יצא שיש רק גברים. בארץ פשוט קשה למצוא דוברות? אני עכשיו מחפשת בנרות שהדוברים שגם ככה חסרים לי אולי יהיו דוברות. נניח אני לא חושבת שזה מופרך להביא נציגה מאיגוד המפיקים במקום נציג, בטוח יש, מלא נשים הן מפיקות.
ונציגה חוקרת טלוויזיה זה משהו שאני אשמח, יש לי רעיון למישהי אבל אני צריכה להתייעץ לגביה לפני שאני שולחת לה הזמנה כי אני לא יודעת אם היא מבינה בתחום שאני רוצה שהיא תדבר עליו.

יואו אפילו מנחים גברים. איך כשלתי. >_<
אני מקווה שאני אצליח לתקן את זה.

Rachel47

New member
וול

אני מבינה את התסכול אבל נראה שכן זה מין "מה שיוצא אני מרוצה" והצלחת להגריל גברים
עכשיו תתמקדי במה שחסר לך שיהיו נשים
אני חושבת..
בהצלחה!

o0Invisible0o

New member
לא בטוחה שהיא תוכל לדבר על זה..

או בכלל. היא נפלאה אבל אני ממש חוששת כי אין לי מושג איך היא כדוברת, את יודעת? אולי אני פשוט אדבר איתה על זה בפייסבוק בקליל כזה ואראה אם יש לה עניין בנושא.

וופ. היה לי יום מייאש קצת מבחינת מיילים, אף אחד לא ענה לי, ודווקא אנשים שבדר"כ עונים לי סופר מהר. וגם אנשים שבדר"כ לא אבל הבטיחו לי דברים ותשובות להיום אז בלה.

ואחד הדוברים לא ענה לי למייל מלפני כמה ימים והיום בבוקר שלחתי לו פולו-אפ וכלום. רק שלא יעלם לי עכשיו.
הוא כבר משובץ!

Rachel47

New member
רק עכשיו השתנה לי הפייסבוק

ואני חייבת להגיד שזה אחד השינויים היותר מגעילים שהם עשו

o0Invisible0o

New member
זה ממש מצחיק אותי

כי השתנה לי ממש מזמן וכזה אף אחד לא אמר כלום אז הנחתי שפספסתי כשלכולם השתנה או שעוד לא השתנה ואז התעצבנתי ובהתחלה ממש לא יכולתי להסתכל על זה ותוך כמה ימים כמובן שהתרגלתי.

ורק כמה שבועות אחרי פתאום כולם "אוי לא! השתנה לי הפייסבוק!"
בקיצור, את פשוט תתרגלי לכיעור. מבחינת הממשק לא הרבה השתנה.

Rachel47

New member
הממשק סבבה

ותכלס מעול םלא הפריעו לי שינויים אבל הפעם השינויים לא כל כך הגיוניים
נניח בקבוצות
אם היה משהו חדש אז זה היה גדול ומודגש בכחול
ועכשיו זה כתוב בקטן ובקושי רואים...מה עם עשו בזה?

אותו דבר עם העיצוב של הפוסטים שאני לא מבינה מי נגד מי

סתם מוזר

Rachel47

New member
אה ואי אפשר יותר להגיב על תגובות?

טוב זה בהחלט היה מפגר גם ככה

RenanaD

New member
אני חייבת לכתוב משהו שנזכרתי בו היום

ליאורה! זוכרת שפעם עשית חבילת סמסים גדולה או משהו, כי עברת את ה-1000 לחודש, ונציגת המכירות היתה בשוק? בימינו זה בטח לא מדגדג לאף אחד כבר

ואגב, אני חייבת לעדכן שלחזור לאינטרנט נורמלי אחרי הסיוט של גולן טלקום - זה תענוג. שכחתי כבר מה זה וואטסאפ מתפקד.

limors2

Well-known member
בטח שזה לא מדגדג לאף אחד.

כי אנשים כותבים משפט ושולחים, כותבים משפט ושולחים, ומציפים את החיים

למעלה