paloma blanca

New member

עם הגיל בא התרגיל - בדיחה משעשעת!
יונה, אחת מדיירות בית האבות, חגגה את יום הולדתה ה-70 וחשה בודדה.

היא החליטה פעם אחת בחיים שלה לעשות משהו משוגע כדי לפנק את עצמה.
"אני אזמין את אחד מהחשפנים הסקסיים האלה שמפרסמים בעיתון", חשבה לעצמה ופתחה את העיתון במודעות הליווי. היא מצאה שם תמונה של חשפן סקסי עם נתונים שגרמו לה להתגעגע לדברים שלא עשתה כבר 30 שנה.

"לעזאזל!" אמרה לעצמה "אף אחד לא יידע, הערב אני אתענג!"

היא הרימה את השפורפרת, חייגה ושמעה:
"ערב טוב גברתי, איך אוכל לעזור לך?"

"אוי, הוא נשמע כל כך סקסי!" התלהבה. "תשמע טוב", אמרה לו, "אני רוצה שתבוא אליי עכשיו ותעשה את המסאז'ים האלה שאתה נותן, ואז אני אוסיף לך הרבה כסף ואני רוצה שתקרע לי את הצורה! 30 שנה לא הייתה לי אורגזמה והערב אני רוצה אחת! תביא איתך אזיקים, שוט, ויברטורים, צעצועי מין... אני רוצה את זה חם, אני רוצה את זה לוהט, אני רוצה את זה פראי ואני רוצה שזה יימשך כל הלילה! אני רוצה שתבוא עכשיו ותקשור אותי למיטה! איך זה נשמע לך...?"

"זה נשמע נהדר, גברת כץ", השיב מזכיר בית האבות, "רק שכחת לחייג 9 כדי לקבל קו חוץ..."

חחחח גדול, אהבתי והעברתי הלאה
והנה משהו קטן חזרה:
סבתא מתקשרת ומודיעה שהיא מגיעה לבקר עוד חצי שעה.
כשהיא מגיעה, רץ אליה הנכד, מחבק אותה ואומר: "סבתא, עכשיו לא חסר לנו כלום!"
הסבתא מסתכלת עליו בפליאה ושואלת: "מה זאת אומרת?"
הנכד עונה: "כשהתקשרת אמא אמרה רק זה חסר לנו. אז עכשיו כשהגעת לא חסר לנו כלום!"

רק טוב!!!

שבת שלום לכוווולם

הנה הגיעה שבת מלכה כולה חגיגית וזוהרת, חורפית ונוטפת

שפע של גשמים מבורכים בכל הארץ, רוחות ואפילו שלג. הכנרת עולה לה לאט ובטוח והשמחה גדולה.
מקווה שכולם נהנים מהסופה והרוחות, שהמרק מוכן וכנ"ל גם החמין שמתבשל לו למחר
שתהיה שבת נעימה וחמימה - שבת שלום
רק טוב!!!

בטבת יורד ברד,אך בבית חמים ונעים,

החמה מראש האילנות נסתלקה
בואו ונצא לקראת שבת המלכה
הנה היא יורדת הקדושה הברוכה,,,,,,,,

ניקו 45

New member
מועדון ה-
שלן בית התקוות . והערב...

אקרין בהמון המלצה וחום את הסרט :
תקציר הסרט "השף"
שף ותיק נאבק עם מנהל המסעדה החדש, המוכן לאבד כוכב ממדרג המסעדה, על מנת להכניס שף צעיר יותר המתמחה בתחומים גסטרונומיים רחבים.

צפייה נעימה מהנה ובאווירה חמימה .
שבת שלום

סיימתי לראות את הסרט. סרט חמוד וקליל,

השף כל כך מזוהה אצלי עם תפקיד חייו בסרט ליאון... עד לרגע אחד חשבתי שהדמות ההיא תצא אלינו אל המסך. אהבתי את הפאפקציוניזם של ג'קי. היה כיף לראות מטבח בסדר גודל כזה. וכמה דיוק יש במה ששף יוצר מבחינת צורה, צבע, ארומה וטעמים. ומה שאני עושה להנאתי במעבדת הטעמים במטבח הפרטי שלי... לא דומה בכלל לאיך שזה נראה מצד המיקצועי.

מדהים איך שאנחנו יכולים "לחפף" מבחינת מה שאנחנו מבשלים/אופים, מקצרים תהליכים, משנים את המתכון של עצמינו בכל פעם מחדש... ולמעשה אצל שפים יש מתכון מוגמר ואין בו יותר מידי שינויים.

אני עדיין מעדיפה... את "אימפרית הטעמים שלי" במטבח הפרטי שלי...שהמישתנים בו לא תמיד ידועים לי מראש-עד לרגע היצירה... מאשר ליצור דבר סטטי וקבוע שחוזר על עצמו בכל יום מחדש...

תודה ניקו, על הסרט. נהניתי לראות אותו.

ולא, לא בא לי לאכול קוביית עגל עם קרקר... לא אוהבת את הז'אנר החדש של האוכל המולקולרי...

מנת היום שלנו היא: ספגטי מולקולרי בצבע כחול, להוסיף לכם קצת קצף פרמזן למנה בבקשה?

סרט חמוד שמעלה חיוך.

ניקו 45

New member
משעשע לי לקרוא אותך
ואף ...

מרתק .
כן גם אני סולד מאותו "ז'אנר" של תפריט מיניאטורי , מינימלי/מולקולרי שלרוב משאיר אותי גם רעב .
מעדיף את אותו תפריט עשיר , מגוון שעליו גדלתי או עם השנים אימצתי לעצמי .
כשמגישים מנה ראויה בגודל וכמות מספקת וטעם אמממ של פעם ...
כן , באם יזדמן לך שם ... בחצר האחורית של שוק הכרמל ברחוב פדויים 28 כן... בכרם של התימונים אצל מסעדת ציון ... (השמועות אומרות שאולי המקום סגור ?
) או באם תתגלגלי בטעות לחדרה (הן לחדרה אתה מגיע תמיד כשלא התכוונת להגיע ואם הכל זאת הגעת אז... ) אז בהחלט יש שם מקום ראוי עם מנה ראויה מבית יוצר מאוד ראוי העונה לשם ... "אופרה" .
ואם ... רק באם תעלי לארץ צפון אז תעלי שם ברכס הרי צפת אל מסעדה צמודה למושב עמוקה העונה לשם ... המאוד מרשים "בת - יער" (מסעדה בסגנון אמריקאי ששם הבשר מקומי ולעולם לא מגיע ממשחטת "אדום אדום" ) ושם ... יש וחובה להזמין "נזיד בקר " .
ופעם ... פעם .... אולי ...
...

הסרט : מפגש עולמות במיני קוסמוס עם סיפור אישי מרגש .
אהבתי .
שבת חמימה וטעימה לכם .

אכן, האוכל העסיסי והטעים של פעם...

שום דבר לא ישווה לו.

תודה, על ההמלצות למקומות טובים לאכול בהם. רשמתי ושמרתי לעצמי את אופרה, את מסעדת ציון וגם את בת יער.

ממליצה בחמימות (לא בחום, כן? רק בסדר. ואפילו אפשר לברוח אל מסכי הטלויזיה הענקיים המשדרים נוף, מוזיקה, פרסומות וטבע בתמונות חדות ומרהיבות, ובכל כסא בה תשב, תוכל לצפות בהם) על מקום נחמד שאכלנו בו כבר כמה פעמים. מקום שנראה נהדר והארוחות שם לא ממש בשמיים מבחינת מחיר. המנות יפות וגדולות. ברחוב הארבעה בתל אביב. לא זוכרת את המספר. היינו שם ביום שישי הזה כשסיימו ללמוד ודי נהננו. לא מסעדה מזרחית בכלל. ולאחר שהילד שלי לא אהב את המנה מהתפריט שהצעתי לו... ספגטי בולונז... (מה שהוא לא ממש אוכל בדרך כלל, ובטח שלא עם כל כך הרבה שום וירק קצוץ) הוא סיכם והחליט בשביל שנינו... "אמא, זה לא טעים לי. אמא, את המנה הבאה אני בוחר לעצמי. אוקיי!?" הוא קרא בעיון רב את התפריט שוב... והזמין... איך לא? צ'יפס... וטריקולדה... ולמי שלא מבין בילדים.... זוהי עוגת שוקולד עגולה עם 3 סוגי שוקולד בפנים... פלא שהוא היה מאושר לי בשעות הבאות, הלך לחבר שלו עם תאומתו... ולא רצה לחזור הבייתה?

ומה אני הזמנתי...? לא לצחוק בבקשה... שניצל ופירה... האהובים עליי מאד... הם עשויים שם היטב ומאד טעימים לי. וזהו

וכן, יש להם מנות די טעימות.

והמארחת... מעצבנת... כמה שהיא יפה...

חלליתינקההה

ברחוב הארבעה בתל אביב יש שפע של מסעדות אז אנא ממך אם את ממליצה בבקשה תני שם של המסעדה, הכתובת לא חשובה.
בת יער שבצפון היא מסעדה מעולה, לפחות כך הייתה כשהייתה בה לפני שנים והיא מומלצת מאד.
ושניצל ופירה אמממ זה מעדן מעולה ואותו הכי טוב לאכול בקפה נואר שם השניצל בגודל השולחן והפירה שלהם אמממממ יאמי בריבוע בחזקת פאי תפוחים וגלידת קרמל.

רק טוב!!!

הוי אלוהים... פלומה, בדיחה טובה

אני יכולה לדמיין אותה חושבת 'איפה נמצא הבור הכי קרוב כשצריך אותו...' נראה לי שהיא תסתפק בלא לצאת 3 ימים מהחדר...

איטפקהההה

איפה את??????? מוציאה יחידת חיפושששש!
כל היודע על מיקומה של איטפקה יקבל תיבת תופינים לשבת.

רק טוב!!!

ניקולהההה

ידעתי שזה יעורר אותך משנתך אמממ ריח העוגה הטריה אז למען לא תהיה קנאה הנה אחת במיוחד עבורך

רק טוב!!!

שבוע טוב לכוווולם

הנה מתחיל לו שבוע חדש פחות גשמים פחות סערות למרות שכולנו שמחנו עד מאד לשמוע שמפלס הכנרת עלה פלאים יששששש

ממליצה בחום רב לקרוא את הכתבה על הטייסים והטייסות החדשות של ח"א

קצת שונה ממה שכולם תמיד חשבו, סטטיסטיקה מעניינת

שיהיה שבוע חמים ונעים לכווולם
רק טוב!!!

למעלה