קצינה? קציצה! אפליה מתקנת מסכנים הפקודים שלה
פ פלאטוס New member 11/8/13 #163 טהו לא היתה קצינה, אבל פאו בכלל לא עשתה צבא שיקרה להם שהיא עוזבת את הארץ עם ההורים שלה ובסוף נשארה והחלה לעבוד בדוגמנות.
טהו לא היתה קצינה, אבל פאו בכלל לא עשתה צבא שיקרה להם שהיא עוזבת את הארץ עם ההורים שלה ובסוף נשארה והחלה לעבוד בדוגמנות.
T TheShining New member 11/8/13 #90 אבי משקשק מעימותים בבית כי הוא יודע ששמו עלול להשתרבב בלהט המריבה. לכן הוא מנטרל את לאון, שגם כך רק מאיים ולא עושה כלום בסוף.
אבי משקשק מעימותים בבית כי הוא יודע ששמו עלול להשתרבב בלהט המריבה. לכן הוא מנטרל את לאון, שגם כך רק מאיים ולא עושה כלום בסוף.
E erik555 New member 11/8/13 #123 מטריף אותי, עד שמישהו רוצה סוף סוף להשתיק אותה, אבי מנטרל אותו. זה לא מהיום ככה... בשקט בשקט הוא תמיד ניטרל חלק גדול מהנסיונות לעשות עליה חרמות ונידויים. הוא שימש כ"איש אמצע" שתמך בה בשביל הסיגריות והאוכל של עצמו. התומכים השקטים, אשמים באותה מידה...
מטריף אותי, עד שמישהו רוצה סוף סוף להשתיק אותה, אבי מנטרל אותו. זה לא מהיום ככה... בשקט בשקט הוא תמיד ניטרל חלק גדול מהנסיונות לעשות עליה חרמות ונידויים. הוא שימש כ"איש אמצע" שתמך בה בשביל הסיגריות והאוכל של עצמו. התומכים השקטים, אשמים באותה מידה...
T TheShining New member 11/8/13 #136 רגע, איך שכחנו ! אם לאון נכנס בטהוניה, והיא מתחילה להתעצבן ולצרוח, יש מצב שהיא לא תבשל ! אולי זה האינטרס של הבולען?
רגע, איך שכחנו ! אם לאון נכנס בטהוניה, והיא מתחילה להתעצבן ולצרוח, יש מצב שהיא לא תבשל ! אולי זה האינטרס של הבולען?
R rachela25 New member 11/8/13 #213 שבוע שני ש3 מהדיירים לא מועמדים כי אין הדחה כללית אותם השלושה כמובן
S shefer10 New member 11/8/13 #113 אבי יודע שהצבא צועד על קיבתו ולא מוכן להסתכסך עם קצינת מטבחים ראשית
פ פולניה בהכחשה New member 11/8/13 #109 בחורה אלימה במסווה של חיוך מושכת ללבנה בשערות נותנת לה סטירות ולאיתי סטירות כ"כ הרבה טעם רע שבלתי נתפס
בחורה אלימה במסווה של חיוך מושכת ללבנה בשערות נותנת לה סטירות ולאיתי סטירות כ"כ הרבה טעם רע שבלתי נתפס
פ פולניה בהכחשה New member 11/8/13 #145 לבנה יכולה ללכת דקה אחרי טהוניה כבר לא נשארו לי מהחמישייה שקיוויתי כמעט אף אחד