יום 98
לילה

erik555

New member
נויה, על מה אתם מדברים שקורה בחדר שינה?

אני לא שומע שום דבר...

Noya84

New member
סתם בצחוק...אין שום בסיס...

רק שיערתי למה מראים נו את דור קורא בתנ"ך כבר רבע שעה...

gliterbaby

New member
יהיה ממש כיף אם טהוניה תשב בחצר בעוד אחד

ממפגני האהבה העצמית שלה (אני מושלמת אני מהממת)
ואז יצעקו לה מבחוץ שהיא מכשפה רעה ושכל המדינה שונאת אותה
זה יהיה מהמם
או שלפחות יצעקו לאיתי להתרחק ממנה

(זה מזכיר לי שצעקו אז לאיילה בעונה 2 איילה מכשפה.. אבל עם כמה שאהבתי את אלירז ושנאתי את איילה זה לא מתקרב למה שטהונייה מעוררת בי)

טוב אפשר לחלום

erik555

New member
לא. כשרשעים נענשים וצדיקים מתוגמלים. קוראים

לזה - צדק. חדש לך ?

EREZG07

Well-known member
ואני מבין שהטינופת שלך כל היום על טהוניה שמה

אותך עם הצדיקים?

רויטל189

New member
מה שהכי לא מובן אצל איתי

זה איך הוא מלכלך על טהוניה בחדר האח הגדול שהיא מדברת אליו לא יפה אבל הוא הבטיח לעצמו ולה שלא ינטוש אותה לבד (כאילו שאין לה אנשים אחרים להיות איתם שם והוא עושה לה בעצם טובה)...אם לא נעים לך ממנה אז למה אתה בחברתה...אתה באמת חושב שאתה עושה לה טובה כלשהי שאתה נמצא איתה?!
הוא כל פעם מוכיח מחדש שהוא אסטרטג בהיצמדות שלו לטהוניה.
היה יוצא הרבה יותר טוב אם היה מתרחק ממנה ומפתח קשרים עם אנשים אחרים אם היא עושה לו רע כמו שהוא טוען...

ההעמדה להדחה בראות עיני

לבנה: את ההעמדה שלה אני עוד איכשהו יכולה לבלוע. בסה"כ, לבנה בסדר עם כולם רוב הזמן (חוץ ממריבות קלות מדי פעם). דור ולאון באמת האנשים הפחות קרובים אליה (תכל'ס גם אבי, אבל יש להם איזה קטע לא מוסבר עם הגיל שלו... מה גם שאבי דואג כל הזמן להזכיר לה שהיא כמו בת בשבילו. ובשכונה כמו בשכונה , "כבוד האב" הוא משהו מאוד חשוב.)

ירדן: האמת התאכזבתי. דור? דורין? נו, באמת ירדן. את מסתובבת עם דורין ועם דור כל הזמן. מנהלת איתם שיחות.לא היה לך שום תאקל איתם אף פעם. לא קונה את עניין הקרבה לאחרים יותר מלשני אלה (במיוחד לא מאבי!). מאכזבת!

לאון: יגידו מה שיגידו על לאון, אבל הטיעונים שלאון נתן בחדר האח היום היו הטיעונים הכי מנומקים שהיו העונה. דיבר רהוט ומאוד כנה. אני שמחה שהוא שחרר את עצמו מההבטחה הטיפשית לא להעמיד את טהוניה להדחה אף פעם. הגיע הזמן שהוא לא ייצא פראייר. מה גם שהוא כ"כ צודק בהעמדה שלה וגם של איתי. אהבתי מאוד!

טהוניה: אחחח.. טהוניה, טהוניה... כמה חוסר מודעות יש בך? החל בשיחה על המכתב מחברה שלה שהיא דיברה על ה"מסרים" שהיא באה להעביר בבית האח הגדול. בתור מי שהתלבטה עד השבוע האחרון אם להיכנס או לא, הספיקה יפה לחשוב על "מסרים" לאומה. רק שהמסר היחיד שהיא מצליחה למסור הוא פה מלוכלך ועצבים. ובעניין ההעמדה, כבר כתבתי פה- טהוניה לא עושה שום חשבון נפש עם עצמה ולא יעזור כמה היא תמשיך לנפנף בזה. ויודעים מה? אם היא עושה חשבון נפש וזאת התוצאה (= המשך ההתנהגות שלה), אז אוי ואבוי
. העמדה טפשית בעיקר לאור העובדה שהיא כל הזמן חוזרת ואומרת שלדיירים הותיקים מגיע להיות בגמר יותר מלדיירים החדשים. אז למה היא לא מעמידה את החדשים?! (אפילו לא אחד מהם....)

איתי- עוד אחד שיצא טמבל. מעמיד את אבי בגלל שהוא(אבי) אומר שמגיע לותיקים להגיע לגמר יותר מלחדשים אבל הוא לא מעמיד את טהוניה שאמרה לו בדיוק אותו הדבר ועוד בעצבים??

ומעמיד את דורין שהיתה האוזן הקשבת שלו כשטהוניה בעטה אותו ממנה? היא פחות מתעניינת בו?? היא ישבה והקשיבה לכל הבולשיט שלך על טהוניה. הטיעון הזה של להיות בחיק המשפחה זה הטיעון הכי מטומטם בשלב כזה. מילא בתחילת העונה אבל עכשיו? יש עוד שבועיים... אדיוט! אדיוט! אדיוט! (ומשעמם..)

דורין: מעמידה את טהוניה כמו כל שבוע. הבחורה נאמנה למה שהיא חושבת, אין להן חיבור ולכן באופן טבעי היא מעמידה אותה. היא התלבטה בין שני החדשים ואני מאמינה לקושי שלה. היא באמת בסדר עם כולם והיא לא ממציאה סיבה משום מקום- אומרת את האמת- שהיא אוהבת את שניהם באותה המידה. מציעה להטיל מטבע ומצחיק שהיא סומכת על האח הגדול ואנחנו לא
. היא שוב מוכיחה בחדר את הנאמנות שלה לחברים (למרות שהאח ניסה לדחוף אותה לבגוד).
מנסה אן דן דינו ואחרי התלבטות קשה מחליטה על ירדן.

אבי בא לי להקיא!!!!!! איכס איכס איכס!!!!!!!!!! אדם שפל!!
חסר נאמנות מינימלית לאנשים שקרובים אליו. איש דוחה. לא האמנתי למילה אחת ממה שהוא אמר על ההיקשרות שלו לירדן. דורין??? אתה אמיתי??????????? אני כל כך מקווה שמישהו יצעק לדורין את האמת והבן אדם יתבייש בעצמו.
אולי גם לדור ולאון יפתחו העיניים אם ידעו שהוא העמיד את דורין.

shouldistay

Active member
מסכימה איתך בהרבה. תוספות:

היו אסטרטגים בהצבעות שלהם: לבנה, ירדן, אבי, איתי ואסביר:

לבנה - היא יודעת שלהגיע עם חדשים לגמר זה עדיף, זה מגדיל הסיכויים לזכייה. היא סתם חירטטה את האח הגדול שם בחדר.
היא ידעה שטהוניה צועמד ומה טוב אם לאון או דור יילכו. הצבעה אסטרטגית נטו!!!

ירדן - חששה להעמיד את טהוניה מחשש לפגיעה בהצבעות שלה מהקהל בחוץ. חשבה שאולי תיזרק לה איזה עצם. והצביעה דווקא לחברים שלה, והלכה על החלשים, מי שהיא חושבת שהם חלשים.

אבי - פחד לשים את טהוניה כי מי שעומד מולה - עף. והוא הרי יודע שהיא ממילא בגמר, אין צורך להעמיד אותה.
הוא לא שם את ירדן, כי זה מאד טוב להגיע עם חדש לגמר. הוא שם את דורין כי חושב שהיא הכי חלשה.

איתי - הצבעה אסטרטגית. למה אבי כן וטהוניה לא? הרי נתת אותם טיעונים. שאבי מעדיף ותק על אישיות.... והרי גם טהוניה היא כזו.
פחד לשים את לבנה בגלל החיבור שלה עם טהוניה. כמו ירדן, מקווה שתיזרק לו עצם מהקהל וקצת הצבעות על זה שהוא נאמן לטהוניה.

למעלה