השאלה אם אני חשבתי כמוך כניראה שהמליון יהיה מלחמה בין לבנה דורין וטהוניה
ע עידמןן New member 23/7/13 #188 השאלה אם אני חשבתי כמוך כניראה שהמליון יהיה מלחמה בין לבנה דורין וטהוניה
N N o a m V New member 23/7/13 #163 אז אם דורין לא היתה מעמידה את עצמה גם טהוניה וקרוב לוודאי שגם ביזו היו בפנים
V VaTית New member 23/7/13 #148 להלן סדר העמדה להדחות: אבי איתי + מוטי ביז'ו לאון + אבי דור ביז'ו + מוטי (התלבט לגבי בחירה שניה) דורין דורין (העמדה עצמית) + טהוניה טהוניה דורין + לאון (התלבטה בינו לאבי ובכלל) יניב אבי + דורין לאון ביז'ו + מוטי לבנה אור ירדן + לאון איתי דורין + מוטי דידי טהוניה + מוטי ירדן ביז'ו + אור מוטי דידי + לאון קיבלו קולות להדחה: אבי = 2 ביז'ו = 3 דורין = 4 טהוניה = 2 יניב = לאון = 4 לבנה = מועמדת ע"י האח הגדול ונשללת ממנה זכות ההצבעה, עקב "תיאום הדחה" אור = 1 איתי = 1 דידי = 1 ירדן = 1 מוטי = 5
להלן סדר העמדה להדחות: אבי איתי + מוטי ביז'ו לאון + אבי דור ביז'ו + מוטי (התלבט לגבי בחירה שניה) דורין דורין (העמדה עצמית) + טהוניה טהוניה דורין + לאון (התלבטה בינו לאבי ובכלל) יניב אבי + דורין לאון ביז'ו + מוטי לבנה אור ירדן + לאון איתי דורין + מוטי דידי טהוניה + מוטי ירדן ביז'ו + אור מוטי דידי + לאון קיבלו קולות להדחה: אבי = 2 ביז'ו = 3 דורין = 4 טהוניה = 2 יניב = לאון = 4 לבנה = מועמדת ע"י האח הגדול ונשללת ממנה זכות ההצבעה, עקב "תיאום הדחה" אור = 1 איתי = 1 דידי = 1 ירדן = 1 מוטי = 5
O ora mai New member 23/7/13 #246 היא כנראה היתה מצביעה לליאון ואולי גם למוטי אם זה נכון אז אף אחד לא היה מצטרף, כי אלה כבר בפנים.
O ora mai New member 23/7/13 #267 מעניין שהחדשים העמידו את החדשים כל דייר חדש העמיד אחד מהחדשים. חשבתי שלפחות ביניהם תהיה איזו אחווה.
A andy181 New member 23/7/13 #151 האח הגדול שוב רימה. ברגע שדייר מעמיד את עצמו הוא אוטומטית מועמד ולא צריך לספור את שאר הקולות.
ק קרפיירוקי New member 23/7/13 #174 וזה שאם דור היה אומר טהוניה היא היתה מועמדתת זה לא רמאות? האח גרם לו לא להגיד
י יונתנסקי Well-known member 23/7/13 #459 לא בהכרח. לגבי לבנה זה נכון, כי האח קבע שהיא מועמדת, ושאין לה זכות הצבעה. לגבי דורין לא נאמר שאין לה "זכות בחירה" (או שהאח הכריז כך ולא שמעתי?)
לא בהכרח. לגבי לבנה זה נכון, כי האח קבע שהיא מועמדת, ושאין לה זכות הצבעה. לגבי דורין לא נאמר שאין לה "זכות בחירה" (או שהאח הכריז כך ולא שמעתי?)
ר רויטל189 New member 23/7/13 #461 בפעמים קודמות כאשר מישהו מצביע לעצמו אז הקול שלו פסול והוא מועמד אוטומטית להדחה. זה נאמר בעבר מספר פעמים כשאנשים העמידו את עצמם או העלו מחשבה בנושא בחדר של האח.
בפעמים קודמות כאשר מישהו מצביע לעצמו אז הקול שלו פסול והוא מועמד אוטומטית להדחה. זה נאמר בעבר מספר פעמים כשאנשים העמידו את עצמם או העלו מחשבה בנושא בחדר של האח.
O ora mai New member 23/7/13 #308 נכון, ואלו שני קולות שהלכו לאיבוד יניב וטהוניה הצביעו לדורין, היו יכולים להצביע למישהו אחר אם האח היה אומר קודם שדורין העמידה את עצמה להדחה. איזה חרטא!!!!
נכון, ואלו שני קולות שהלכו לאיבוד יניב וטהוניה הצביעו לדורין, היו יכולים להצביע למישהו אחר אם האח היה אומר קודם שדורין העמידה את עצמה להדחה. איזה חרטא!!!!
O ora mai New member 23/7/13 #334 *תיקון - שלושה קולות גם איתי הצביע לדורין, אבל יתכן שהוא היה מצביע ללבנה במקום, אז זה לא משנה.
א אמאינאניליצילי New member 23/7/13 #153 אם דורין לא הייתה מעמידה את עצמה אז גם ביז'ו היה מועמד. חבל.
E erik555 New member 23/7/13 #154 לא הבנתי מה זה הדייטים האלה ? אבל אני מאוד שמח ששמו את דור עם ירדן!! האח הגדול בבקשה תחבר ביניהם!
א אוהד לא הומו New member 23/7/13 #166 לא יקרה, היא תהיה מקסימום סקונד בסט או שלישית? (פאולינה) ככה שזה לא יהיה אופטימלי בשבילו