אוף מה זה שווה אם לא מראים והביאו להם נושא טוב ! יורם
Maybe Mary Well-known member מנהל 23/7/13 #404 קיוויתי האמת נראה לי שזה בגלל השולחן... מראים מתחילת המשימה רק את השולחן הזה.
ד דנק1812 New member 23/7/13 #395 אני לא מאמינה שאנחנו רואים את סיפורי ביז'ו על קוקי... ולא איתי וטהוניה
E erik555 New member 23/7/13 #386 יניב נפל! מה שהבין מדברי אור "לתקוף!" יניב סיפר לדור ואור שהשיחה איתה דמתה לשיחות שלו עם שלי, לגבי יחסים שבינו לבינה ודרכים להגיע ללב של בחורה וכו'. דור שאל "אז מי יותר טובה ?" יניב אמר שהוא יסכם את מה שהבין (כנראה משתיהן) במילה אחת "לתקוף!"
יניב נפל! מה שהבין מדברי אור "לתקוף!" יניב סיפר לדור ואור שהשיחה איתה דמתה לשיחות שלו עם שלי, לגבי יחסים שבינו לבינה ודרכים להגיע ללב של בחורה וכו'. דור שאל "אז מי יותר טובה ?" יניב אמר שהוא יסכם את מה שהבין (כנראה משתיהן) במילה אחת "לתקוף!"
ב בת מאמינה New member 23/7/13 #403 פשוט מסכן יניב כל כך ריחמתי עליו אתמול ועכשיו היא נותנת לו תקוות שב
K kobeonline New member 23/7/13 #425 איזה רמז עבה הוא נתן להם רוצה אקשן כבר רק שהוא ביקש מהאדם הלא נכון... עם טהוניה זה בחיים לא יקרה ובטח ובטח שלא עם איתי לצערי.
איזה רמז עבה הוא נתן להם רוצה אקשן כבר רק שהוא ביקש מהאדם הלא נכון... עם טהוניה זה בחיים לא יקרה ובטח ובטח שלא עם איתי לצערי.
E ExsoTic Cop New member 23/7/13 #408 יתנו לך רק במשדר אחרי עריכה את טהוניה בחיים לא יראו בלייב רק אחרי עריכה שתבוא לטובתה כמובן.
א אלמינה זאב New member 23/7/13 #409 גם כן הפרסומות האלו עכשיו במאקו יש דרך לאכוף את האכיפה של קשת של ה ADBLOCK ? תקע לי את כל המחשב