נו שויין, שיהיה מוליגרך.
A aviril New member 23/7/13 #384 טהוניה מועמדת מובילה למליון(מובילה לא בטוח .. ...שראויה) ,אבל היא ממחזרת את עצמה לא מחדשת כלום..והיא עלולה לשרוף עצמה בישורת האחרונה. הדבר נכון גם ללבנה...מועמדים אחרים אם ישחקו נכון וחכם הם איתי ,אור...ואולי גם ירדן אם היא תשרוד הדחה כללית.. ואם היא תשכיל לעבור מתפקיד משני לתפקיד מרכזי.
טהוניה מועמדת מובילה למליון(מובילה לא בטוח .. ...שראויה) ,אבל היא ממחזרת את עצמה לא מחדשת כלום..והיא עלולה לשרוף עצמה בישורת האחרונה. הדבר נכון גם ללבנה...מועמדים אחרים אם ישחקו נכון וחכם הם איתי ,אור...ואולי גם ירדן אם היא תשרוד הדחה כללית.. ואם היא תשכיל לעבור מתפקיד משני לתפקיד מרכזי.
T TheShining New member 22/7/13 #43 עדיף למוטי לצאת מבית המשוגעים הזה. עם כל הסימפטיה שיש לי אליו. הוא מתחרפן המסכן.
T TheShining New member 22/7/13 #52 תכלס? גם לי יש אלרגיה למלחמת כריות, בעיטות בדלתות ויחס מחורבן לרכוש של מישהו אחר, שעלה הרבה מאוד כסף. סביר להניח שאם הייתי שם לא הייתי אומרת כלום, פשוט הייתי הולכת ודופקת את הראש בקיר
תכלס? גם לי יש אלרגיה למלחמת כריות, בעיטות בדלתות ויחס מחורבן לרכוש של מישהו אחר, שעלה הרבה מאוד כסף. סביר להניח שאם הייתי שם לא הייתי אומרת כלום, פשוט הייתי הולכת ודופקת את הראש בקיר
מ מולי421 New member 22/7/13 #59 אם אי פעם מישהו לידי יעשה מלחמת כריות אני שובר לו את המפרקת.איזה דבר מאוס ומעפן.כמה אפשר...
ת תמר עדי New member 22/7/13 #87 אבל אין להם מה לעשות שם, במה ישחקו אני מאמינה שבביתם הם לא משחקים בכריות אלא על כריות ברצינות עכשיו זה ה"משחק" היחידי שם וזה גם טוב לפעמים לשחרור אגרסיות - תשאל את יניב AKA ד"ר גובלין
אבל אין להם מה לעשות שם, במה ישחקו אני מאמינה שבביתם הם לא משחקים בכריות אלא על כריות ברצינות עכשיו זה ה"משחק" היחידי שם וזה גם טוב לפעמים לשחרור אגרסיות - תשאל את יניב AKA ד"ר גובלין
T TheShining New member 22/7/13 #58 את זוכרת את חפץ הנוי הכסוף הכבד שבד"כ נמצא על השולחן הקטן בסלון? טהוניה העיפה על אור כרית, וזו תפסה את החפץ והעיפה עליה. פספסה. אם זה היה פוגע לה בראש...
את זוכרת את חפץ הנוי הכסוף הכבד שבד"כ נמצא על השולחן הקטן בסלון? טהוניה העיפה על אור כרית, וזו תפסה את החפץ והעיפה עליה. פספסה. אם זה היה פוגע לה בראש...
T TheShining New member 22/7/13 #78 כן, נו. למרות השטיח העבה שמעו רעש רציני כשזה נפל. לא העירו לה, כמו שלא מעירים ללבנה. כמו שלא מעירים בכלל העונה.
כן, נו. למרות השטיח העבה שמעו רעש רציני כשזה נפל. לא העירו לה, כמו שלא מעירים ללבנה. כמו שלא מעירים בכלל העונה.
א אלמינה זאב New member 23/7/13 #168 לא סתם כתבתי כאן לפניי כמה ימים שאני תוהה אם עוד חודש בבית הזה- לא מהווה סכנת נפשות עבור הדיירים (בריאות או נפש, לא משנה בכלל) בעיקר כשזו העונה ללא אקשן וללא גבולות, יחד.
לא סתם כתבתי כאן לפניי כמה ימים שאני תוהה אם עוד חודש בבית הזה- לא מהווה סכנת נפשות עבור הדיירים (בריאות או נפש, לא משנה בכלל) בעיקר כשזו העונה ללא אקשן וללא גבולות, יחד.