את אצלי לא בדילמה. אותך אני אבעל.
י ילד רע ומר New member 7/10/13 #107 זה היופי בבעילה. שואלים רק את הבועל. אני למשל, הבעלים הגאה של קרטון חלב שנרכש זה עתה. תאמיני לי שלא שאלתי אותו.
זה היופי בבעילה. שואלים רק את הבועל. אני למשל, הבעלים הגאה של קרטון חלב שנרכש זה עתה. תאמיני לי שלא שאלתי אותו.
W wish2 New member 7/10/13 #111 אני מציעה שתתרכז ברכש החדש שלך אף אחד לא משייך אותי. ובטח שלא אתה. ואף אחד לא בועל. תדביק את המילה המחוללת הזו לאחת הפרוצות בספר הטלפונים שלך. וזה מה שיפה. כסף קונה הכל.
אני מציעה שתתרכז ברכש החדש שלך אף אחד לא משייך אותי. ובטח שלא אתה. ואף אחד לא בועל. תדביק את המילה המחוללת הזו לאחת הפרוצות בספר הטלפונים שלך. וזה מה שיפה. כסף קונה הכל.
י ילד רע ומר New member 7/10/13 #114 פרוצות אף אחד לא בועל. זה ליסינג. ואת תיבעלי. ממש כמו קרטון חלב.
A ALIsuperstar New member 7/10/13 #172 דמיינו את הסיטואצייה לשנייה שתי בחורות יושבות בבית על קפה, לערב הכוכב הבא, נו מה שבנות רואות בימינו, ופתאום הן מתנשקות ופיטמה פה ושיער שם וחלק שם... מה יהיה איתכן? איך אתן תמיד מגיעות לפנטזיות הללו...?
דמיינו את הסיטואצייה לשנייה שתי בחורות יושבות בבית על קפה, לערב הכוכב הבא, נו מה שבנות רואות בימינו, ופתאום הן מתנשקות ופיטמה פה ושיער שם וחלק שם... מה יהיה איתכן? איך אתן תמיד מגיעות לפנטזיות הללו...?
W wish2 New member 7/10/13 #112 צעד אני מתה על הבחורה הרגועה הזו. ואין קשר לזה שלעיתים הייתי רוצה להטיח בה את הגלובוס שלי.