סיכום שבועי

riktal

New member
סיכום שבועי

סיכום השבוע שעבר עלי
סדרות השבוע שלי
תוכניות לשבוע הבא
סרט מומלץ שראיתי
שיר
סרטון
תמונה

Ayelet 363

New member
מסכמת

סיכום השבוע שעבר עלי נחמד.
נרשמתי לאוניברסיטה ואני כבר דיי מתחרטת.
הגעתי לריאיון עבודה וכבר בהתחלה מנהלת החנות שאלה אותי אם יש לי ניסיון עם קבלת קהל, עניתי לה שלא, והיא אמרה שרואים, והיא כבר רואה שזה לא יסתדר כי צריך לקבל לקוחות עם חיוך, ולה גם יש הרבה לקוחות שהם תיירים... ואחר כך כשבאת ילהגיש קורות חיים במקום אחר גם עובדת וגם לקוחה אמרו לי שאני יותר מדיי ביישנית.
סדרות השבוע שלי דוקטור הו, אנג'ל, קאסל, משחקי הכס, קומיוניטי
תוכניות לשבוע הבא להמשיך לחפש עבודה.
סרט מומלץ שראיתי: ראיתי השבוע יחסית הרבה סרטים, שהיו חביבים. גרין לנטרן, morning glory, אבא מתארס (נוסטלגיה!) ו- bring it on.

מסכמ"שת

סיכום השבוע שעבר עלי סבבה בסה"כ, אבל הייתי צריכה לבדוק 98 בחנים בפיזיקה 2 וזה היה דיי סיוט

סדרות השבוע שלי על טבעי מן הסתם, דוקטור הו (הפרק של אתמול היה מעולה!) וניסיתי את הפרק הראשון של אלמנטרי. לא גרוע כמו שחשבתי
תוכניות לשבוע הבא מקווה ממש לראות עם חברים איירון מן 3 מחר
סרט מומלץ שראיתי לא יצא לי לראות סרט לאחרונה
שיר אפשר שניים? Over The Love של פלורנס ו- Young and Beautiful של דל ריי, מהסאונדטרק של גטסבי הגדול. אני מתה שהסרט יצא כבר, ולו רק בגלל השירים
סרטון חמודה
תמונה

riktal

New member
סיכום שלי

סיכום השבוע שעבר עלי - ביום ההולדת שלי (יום שלישי) הייתי ביום חופש כמובן (זה חוק אצלי שלא עובדים ביום הולדת), וניצלתי את הזמן לקנות משקפיים חדשים (הגיע הזמן אחרי 10 שנים בערך
), ולבלות קצת עם אמא שלי

סדרות השבוע שלי - אני באיחור אופייני של שבוע בסדרות, אבל כן ראיתי את הפרק של על טבעי שהיה טוב מאוד, הפרק של גלי היה נחמד, הפרק של סייק היה מעולה כרגיל והמנטליסט היה קצת עצוב אבל טוב
תוכניות לשבוע הבא - בת מצווה לבת של מישהי מהעבודה בשני וחתונה של בן דוד ביום שלישי זה יותר מדי בשבילי

סרט מומלץ שראיתי - ביום שישי בערב ביליתי עם אחותי וראינו את הסרט ״החתונה הגדולה״ שהיה נחמד מהצפוי
שיר - ההתמכרות החדשה שלי: הראשונה של משה פרץ. מאז שראיתי אותו בערב יום העצמאות התאהבתי קשות

סרטון - אין משהו מיוחד שעולה לי בראש כרגע

תמונה

למעלה