אז מה אכלתם בסוף השבוע?

קליספרה

New member
שאנחנו היינו זוג בטטות הסופ"ש - תרתי משמע

בשישי בזכות הפופו שהתעקשה והזמינה - אכלנו באלבמה הנהדרת עליה פורט בנפרד.
בשבת בין סרט לסרט - בישלנו סיר פתיתים והקפצנו ירקות משקית בסויה וצ'ילי - (כן כמו שזה נשמע)

לארוחת ערב אכלנו אבטיח עם בולגרית.
&nbsp
היום לעומת זאת (נו לא להיות קטנוניים בכל מדינה אחרת זה עדיין סופ"ש) באה אלי ג' לקשקשת בוקר וארוחת צהרים - ומכל מה שחשבתי עליו ולא חשבתי עליו - הכי בא לה על אוכל עירקי . אז גיגול קצר שילח אותנו אל "קובה גריל" בשוקן 30 בת"א
נסענו, אחרי שני סיבובים סביב הבלוק הבנו שחנייה כאן לא נמצא והמחיר שנדרש בחניון הפרטי הסמוך עצבן אותי - אז עצרנו לשנייה על המדרכה - ג' קפצה בקלילות החוצה וכהרף עין חיכתה לנו ארוחת צהרים - קופסת אורז לבן, שתי מנות קובה במייה, שתי מנות קובה סלק - (שלוש קובות בכל מנה) וקופסא עם סלט ירקות 120 ש"ח
&nbsp
חזרנו הביתה וטחנו כאילו אין מחר.
לי אין כל כך למה להשוות, הידע שלי בקובות מסתכם בקפואים של יסמין - הקציצות במלית היו קצת נוקשות אבל הבגד היה אוורירי וספח את טעמי הרטבים ללקק את האצבעות - בהתחשב בזה שאני ממש לומדת לאכול מחדש במייה - נהנתי מכל ביס.
ג' שאכלה זכרונות ילדות, אמרה שהקובה היתה מצויינת - עוד מעט גם יורש הקצר יטעם את חלקו

.
&nbsp
&nbsp

1Shir

New member
הדיווח של Gרר הזכיר לי
שישי בערב באינדירה.

אני אכלתי את הוינדאלו, וגם פאלאק פטריות (ששינה את צורת הגשתו ונוספו לו קצת רצועות סלק ועוד דבר או שניים) וגם אלו גובי שהזמנתי בפעם הראשונה - הכל היה מאוד טעים!
יום שבת פחות מעניין אתכם, אייס קפה ב-loveat וטל בייגלס בסינמה סיטי.

שבוע טוב\ שקט ונעים לכולם!

החתולית

New member
יום שישי בסטייקיית הבוקרים

בשישי נסענו לחיפה לחגוג יום הולדת לחמותי. המסעדה נבחרה על-ידי בני המשפחה הגרים בקריות. סטייקיית הבוקרים היא מסעדה ותיקה (נפתחה ב- 1996) בתחנת דלק בכניסה לחיפה, ונכתב עליה כבר בפורום.
העיצוב אמריקאי עתיק, קליפות בוטנים על הרצפה ודליי בוטנים על השולחנות, הרבה רעש והמולה. השולחנות צפופים מאד, עד כדי כך שכדי להגיע לשולחן שלנו היינו צריכים להתחכך בשולחן אחר. כשהשולחן מאחורי התמלא, הכסא שלי נדחף על-ידי מי שהתיישב מאחורי.

ראשונות:
  • הבחור ואני חלקנו כרובית אפויה עם טחינה גלילית - הכרובית מוגשת קרה והמנה היתה בסדר.
  • לידינו הוזמנו מנות של טעמתי מהן - סלט חצילים עם פלפלים, וקרפצ'ו שהגיע מכוסה לגמרי בגבינה מגוררת.

עיקריות - בסטייקיית הבוקרים עושים FIRE למנות העיקריות, בלי לבדוק באיזה שלב של המנות הראשונות נמצא השולחן:
  • הבחור ואני הזמנו סלופי ג'ו. המלצר הדגיש שמדובר במנה שמגיעה עם הרבה רוטב BBQ. קיבלנו לחמניית המבורגר קרה, בתוכה בשר חתוך לרצועות דקות עם מעט מאד רוטב, פרוסת עגבניה, חסה ובצל לבן טרי. הבשר היה קשה ויבש, ושנינו הותרנו את מרבית המנות שלנו בצלחת. לצד הסלופי ג'ו הזמנו סלט קולסלו שהוגש בקערית נפרדת, והיה עתיר נוזלים שיצרו שלולית בתוכה היה סלט. אני קיבלתי גם תפוחי אדמה בתנור שהיו בסדר גמור, והבחור קיבל צ'יפס.
  • חמותי הזמינה מנת פרגית עם ירקות קלויים - המנה היתה טעימה לה והיא היתה מרוצה.
  • גיסי הזמין סטייק אנטריקוט 400 גר' מבשר מרמת הגולן - נאמר שהיה טעים והסועד סיים אותו.
  • גיסתי הזמינה סטייק אנטריקוט מדיום-וול שהגיע מדיום-רייר, וחלקו הוחזר לצליה נוספת. איני זוכרת אם בסופו של דבר היא היתה שבעת רצון.
בצלחות לצד הסטייקים הוגש צ'ימיצ'ורי בכלי פלסטיק קטן, דומה לכלים שמקבלים בהם רטבים כאשר מזמינים טייק-אווי. הפלסטיק יחזור בצורת הכפיות שמוגשות עם הקפה, כמו הכפיות הקטנות במטוסים. בנוסף ביקשו רוטב שמנת פלפל ורוטב פטריות שהוגשו לשולחן בנפרד.

קינוחים:
  • פונדנט שוקולד - הוגש בקערה עמוקה, טובע ברוטב שוקולד לא איכותי ולצידו גלידת וניל עוגיות. בלי הרוטב הפונדנט היה סביר, אבל הרוטב היה כל כך מתוק ולא טעים שלא יכולנו לאכול יותר מכמה ביסים.
  • קרם ברולה - מנה גדולה ויפה, אבל המזמינים טענו שהיה לה טעם מודגש מאד של ביצים מבושלות. הם לא סיימו את המנה.
  • חמותי קיבלה פנה קוטה עם זיקוק על-חשבון הבית - הבחור ניסה לטעום מהפנה קוטה, והכפית שהכניס למנה נתקעה בתוכה. הוא טעם ממנה בכל זאת, והיה לו קשה לבלוע את הנגיסה שלקח. צחקנו ואמרנו שכנראה קיבלנו מתקן לזיקוקים ולא קינוח.
משהו על השירות - המלצר שלט בתפריט, ידע להגיד משהו על כל מנה ולציין דגשים שנראו לו חשובים. יחד עם זאת, בשום שלב שהוא לא נשאלנו אם אנחנו מרוצים. אף אחד לא שאל אותנו למה השארנו חלק ניכר מהאוכל בצלחות, או למה לא הקינוחים נותרו בצלחות כמעט בשלמותם.

לא נראה לי שאחזור לשם ביוזמתי.

קליספרה

New member
הולכים ומדרדרים מבקורת לבקורת - חבל

פעם זאת היתה מסעדת הבית שלנו בכרמל -
בילדותו, יורש הקצר דרש לאכול שם בכל יום הולדת שלו
גם לנו כבר לא בא לחזור

trilliane

Well-known member
מנהל
סטקיית הבוטנים מסעדה עממית באיכות בינונית, כך אני מכירה אותה

המחירים לא מאוד זולים ומעולם לא ציפיתי שם לבשר איכותי במיוחד... למעשה אכלתי שם (כשאכלתי) רק בתקופה שהיה לי הסדר מהעבודה, אחרת זה לא השתלם. אכן אין סיבה לחזור...

גסטרו

New member
אין לך מזל עם ארוחות משפחתיות בחיפה ....

בהזדמנות- קפצי להדסון לאכול סלופי ג'ו כחוויה מתקנת....

החתולית

New member
זה כי לא נותנים לי לבחור מסעדות

הם אומרים שהבחור ואני אניני טעם מדי. אין לי ספק שכולם היו נהנים יותר בטאנטי באצ'י, למשל.

foofoo77

New member
סליחה על העיכוב עמוס במיוחד בימים אלו

בחמישי יצאנו לסרט באיימקס לראשונה וראינו את שומרי הגלקסיה שהיה מקסים והשאיר אותנו מחויכים.
בד״כ אנחנו הולכים ללייט נייט של מוזס אבל הפעם החלטנו על טוקו במתחם היס פלאנט בראשון לציון.
לראשונה קרה דבר שלא מצאתי מה לאכול בתפריט וגם המחירים ובכן שוק לא קטן
(שכחתי את סושי סמבה והתמחור ההזוי - למי שלא זוכר שיווקתי את כל המוצרים האלה וניהלתי מסעדות יפניות).
בכל אופן שיחיה הלך על שלישית המבורגרים וצ׳יפס הבית של תפו״א ובטטה ואני התכלבתי על רול של שרימפס טמפורה
הגרוע ביותר שאכלתי בחיי
הטמפורה היתה קשה ולא פריכה מה שמביא אותי לחשוב שנעשתה מראש וחוממה במיקרו. השרימפס היה בטעם
חזק של דג והשמן שטוגן בו כבר מזמן עבר זמנו והיו צריכים להחליף.
שיחיה ריחם עלי ונתן לי חצי המבורגר שהבשר היה מצוין ומתובל היטב.
ביחד עם שני קולה 136₪ ומסקנה ברורה שבפעם הבאה נוסעים למוזס.
&nbsp
בשישי כבר כתבתי על מעללינו באלבמה ודנו עליהם בהרחבה.
בשבת חגגנו ארוחת יומולדת לגמד הבית שטרם הפנים שיום הולדת זה רק פעם בשנה ואין יותר טוב מהמון אנשים
אהובים הרבה בשר והמון חיוכים. בהחלט היה חביב.
&nbsp
בראשון החלטנו לאכול צהרים שווארמה (שיחיה לקח יום חופש) בדרבי בר ברמת השרון.
הגענו הם מיתגו את עצמם מחדש בתור חומוס סוקולוב והורידו מכל התפריט שגם כך היה בסיסי וסתמי
כמו בכל שיפודיה את השווארמה שלהם שהיתה טובה.
אז שיחיה לקח חומוס בשר,גמד הבית ואני חלקנו פרגיות וצ׳יפס ואבא שלי התקנא בנו ולקח גם הוא פרגיות וצ׳יפס.
היה סתמי , הגמד לא רצה לאכול כלום, השירות היה מעיק++++++ ושמחתי לצאת משם עם הידיעה המשמחת שאני
לא חוזרת לשם.
סה״כ 173 ש״ח לארוחת צהרים סתמית לגמרי.

foofoo77

New member
וסליחה על העילגות

תפוז כנראה מתנקם בי על נטישת ניהול הפורום. או שהוא מוריד לי פסקאות או שהוא מוסיף.
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
לא צריך להתנצל, אפשר פשוט לערוך את ההודעה תוך רבע שעה

למעלה