PantherettePitz
New member
השבוע כמעט כלום
לא היה לנו כוח לשום דבר.
בשישי בערב בכל זאת הכנתי בצק לפיצה - קניתי גבינות במחיר שערורייתי בבאשר בביקור מולדת, אחת מהן גאודה בשלושה צבעים מתובלת בפלפלים חריפים - גימיק, אבל חלמתי להשתמש בה בפיצה עוד לפני שהמוכר הציע את זה. למרות העצלות הכללית בצק פיצה זו לא באמת עבודה (החבר תהה - "אז למה את לא מכינה את זה כל הזמן?"). יצא מוצלח, מעניין וחריף במידה שמספקת את הקרייב הלא ברור שלי בשנה האחרונה לפיצה עם המון פלפלים חריפים עליה.
 
בשבת הלכנו לחדש את מלאי הפיתות לאוכל-עצוב-של-סטודנטים שאנחנו אוכלים וגילינו שכל השכונה מנסה לעשות אותו דבר. הודעתי שאני מעדיפה להכין פיתות בעצמי על לחכות - וזה מה שעשיתי (החיסרון: הן כל-כך טעימות שלמרות שהקפאנו אותן הן נאכלות בקצב שלא דומה בכלל לקנויות).
 
חוץ מזה, בצהרי שישי שחטתי פרה קדושה (אך טבעונית): הכנתי חומוס בלי טחינה, אחרי שהבנתי שאין באמת חוק שאוסר עלי לעשות את זה. אני מתה על חומוס כקטנייה ומתעבת טחינה, כך שזו הפעם הראשונה שאני יכולה לאכול ממרח מבוסס חומוס וזה נפלא כל-כך שהתזונה שלי מאז מתבססת בעיקר על זה.
לא היה לנו כוח לשום דבר.
בשישי בערב בכל זאת הכנתי בצק לפיצה - קניתי גבינות במחיר שערורייתי בבאשר בביקור מולדת, אחת מהן גאודה בשלושה צבעים מתובלת בפלפלים חריפים - גימיק, אבל חלמתי להשתמש בה בפיצה עוד לפני שהמוכר הציע את זה. למרות העצלות הכללית בצק פיצה זו לא באמת עבודה (החבר תהה - "אז למה את לא מכינה את זה כל הזמן?"). יצא מוצלח, מעניין וחריף במידה שמספקת את הקרייב הלא ברור שלי בשנה האחרונה לפיצה עם המון פלפלים חריפים עליה.
 
בשבת הלכנו לחדש את מלאי הפיתות לאוכל-עצוב-של-סטודנטים שאנחנו אוכלים וגילינו שכל השכונה מנסה לעשות אותו דבר. הודעתי שאני מעדיפה להכין פיתות בעצמי על לחכות - וזה מה שעשיתי (החיסרון: הן כל-כך טעימות שלמרות שהקפאנו אותן הן נאכלות בקצב שלא דומה בכלל לקנויות).
 
חוץ מזה, בצהרי שישי שחטתי פרה קדושה (אך טבעונית): הכנתי חומוס בלי טחינה, אחרי שהבנתי שאין באמת חוק שאוסר עלי לעשות את זה. אני מתה על חומוס כקטנייה ומתעבת טחינה, כך שזו הפעם הראשונה שאני יכולה לאכול ממרח מבוסס חומוס וזה נפלא כל-כך שהתזונה שלי מאז מתבססת בעיקר על זה.