Catrice 840 Gernius in the Bottle 35 Petrolpolitan 36 Mint me up
O O n y X New member 23/10/13 #163 עשית לי חשק לקפוץ לחנות ולקנות אותם. למרות שאני ממש שונאת את ההסרה של לקים בסגנון הזה
מ מיסיס בלק New member 20/10/13 #61 Essnce שניים ששכחתי לשים קודם - 01 Midnight Date 04 A walk in the park
מ מיסיס בלק New member 20/10/13 #62 חברות שונות Golden Rose - Gold nail art, ILNP - Purple Stuff, Etude House - Pink Prism, Miss Sporty - 2303
חברות שונות Golden Rose - Gold nail art, ILNP - Purple Stuff, Etude House - Pink Prism, Miss Sporty - 2303
מ מיסיס בלק New member 21/10/13 #137 הוא ממש מוצלח גם קניתי אותו בביד באיזה שניים שלושה דולרים,אז בכלל תועלת לעומת מחיר מעולה אני חושבת שלא מזמן אפילו העלתי עיצוב איתו.
הוא ממש מוצלח גם קניתי אותו בביד באיזה שניים שלושה דולרים,אז בכלל תועלת לעומת מחיר מעולה אני חושבת שלא מזמן אפילו העלתי עיצוב איתו.
מ מיסיס בלק New member 20/10/13 #63 חברות שונות NoUBA - 447, MaxFactor - Fantsy Fire, P2 - 870 Sparkling Surprise
מ מיסיס בלק New member 21/10/13 #138 חחח זו דיעה לגמרי לא משוחדת, אה? ואני חייבת להגן על כבוד הימני שגם הוא מהמם בטירוף, הוא דיופ של China Glaze - swanky silk. והוא עלה יורו או שניים!!
חחח זו דיעה לגמרי לא משוחדת, אה? ואני חייבת להגן על כבוד הימני שגם הוא מהמם בטירוף, הוא דיופ של China Glaze - swanky silk. והוא עלה יורו או שניים!!
מ מיסיס בלק New member 20/10/13 #65 חברות שונות Inglot - 203, Colores de Carol - Mini - Peony, Lush Lacquer - Clowning around, Colores de Carol - Mini - Darling Wildfire, Chelsea - 710 Tropic of Cancer (Peacock Feathers Dupe)
חברות שונות Inglot - 203, Colores de Carol - Mini - Peony, Lush Lacquer - Clowning around, Colores de Carol - Mini - Darling Wildfire, Chelsea - 710 Tropic of Cancer (Peacock Feathers Dupe)
Y yaelsn New member 21/10/13 #92 יש לך את Clowning around!!!!!!!!!!!!!!!!!! יואוווווווווווו טירוף! אחד הלקים שאני הכי רוצה וPeony של colores de carol גם ממש יפה
יש לך את Clowning around!!!!!!!!!!!!!!!!!! יואוווווווווווו טירוף! אחד הלקים שאני הכי רוצה וPeony של colores de carol גם ממש יפה
מ מיסיס בלק New member 21/10/13 #140 אז תזמיני אותו! חח תכלס הזמנו כמה יחד, וזה די הוזיל עלויות, תעשי את זה גם!