פינת הצילום מס' 10

מירב189

New member
זה ייאוש כולל: בית, מרכז לבריאות הנפש, מנהלת פורום, בדידות

אין חברים ולכן זה הוסיף לא נדבך לא קטן לסבל שאני חווה.
&nbsp

פינת הצילום מס' 10

האיש הזה עבר הרבה בחייו.
אתם מוזמנים לתת שם לתומונה, להתייחס אליה,
ולחשוב מה עבר בחייו...

הרבה שלווה והשלמה אני רואה בפנים שלו

בעיניים שלו.
קשה לי לדעת מה מביעים הפנים שלי ומה מביעות העיניים.
בעצם אולי הפתרון יהיה לעשות כמה צילומי סלפי (קניתי מוט מיוחד לזה) ואז להסתכל על התמונות בצורה (אני מקווה) קצת יותר אוביקטיבית.
זה יהיה תרגיל אולי מיותר, כי אני בטוחה שאת כל הכעס וחוסר הבטחון יראו בתמונות.
בכלל קשה לי להישיר מבט למישהו שמסתכל עלי,אבל בסלפי מי שמסתכל הוא רק אתה בעצמך.

תופעת הסלפי היא חלק מתרבות

שמדגישה את העצמי,
את ההתמקדות בעצמי.
זה נראה מגוחך לעתים כשמטיילים בחו"ל (וגם בארץ)
ורואים כל כך הרבה אנשים שמה שהם מצלמים
זה בעיקר סלפים.

nb320458409

New member
.....

במבט ראשון הוא ניראה לי מפחיד במבט שני משהו בענים שלו מראה על כמה הוא עבר בחייו וסבל ועל ההשלמה שלו עם זה והמשכה הלאה הפנם מביעות סוג של שקט נפשי

מירב189

New member
הרבה סבל, כעס, עלבון, פגיעות, עבודה קשה

אי קבלה אותו בחברה, קושי הישרדותי.
באיזה מקום הוא מזכיר אותי במקצת, אומנם לא בכזו חדות, אבל יש קושי לשרוד את החיים מעלבון, כעס, פגיעות.
מנהלת פורום מסוימת ממש פגעה בי ואמרה לי שאני מגיבה שמתיימרת להיות מקצועית והיא לא נכונה והיא שבלונית, כמה הזוי ולא מתקבל על הדעת.
כמה הבעות תודה אני מקבלת מהתגובות שלי הן במסרים והן בפורום הזה ובכלל שאר הפורומים והיא פתאום החליטה שלא, פשוט לא רוצה לכתוב שם יותר, אבל מוזר שמנהלת פורום תנהג בצורה כזו.
&nbsp

מירב189

New member
פשוט רע לי מאוד ויש לי לחצים קשים בכל חלל בית החזה

אתמול הייתי במיון נתנו לי כדור הרגעה, אבל מרוגזת מהמרפאה בבריאות הנפש שמחייבת אותי להיות מטופלת אצל הרופא שלי שהוא כרגע בחופשה ולא אצל הרופא המחליף שלו, אשר אני מסתדרת מאוד איתו והשני מלחמות כל הזמן, כאילו הם רוצים לעשות חוייה מתקנת עם הרופא הקבוע שנלבן את הדברים, אבל אין לי שום אמונה בו.
גם כועסת על אותו מנהלת פורום שהיא בעצמה לא הגיבה לפונים אלא אני וכנראה שנפגעה שאחת אמרה שלי יותר מתאים להיות מנהלת הפורום, אזי נהגה בצורה לא אנושית ולא ערכית.
גם שלחתי מסר לתפוז על זה.
אבל זה מעצבן מאוד, בחיים לא אמרו לי דברים כאלו.
&nbsp

למעלה