NP: Carry o-o-o-o-onnnn!
אי אשתמש בפלייליסט יוטיוב שלי ונראה מה יקרה. למרות שהוא בערך רק פאן, פאניק וגלי. לפחות יצא מצחיק... יאללה-
איך העולם רואה אותי? All The Pretty Girls. אההה זה אומר שאני חלק מהעדר או שאני אמורה להיות מוחמאת?
מה אנשים באמת חושבים עליי? Status Quo -
זה לא טוב...!
איך אני עם בני\בנות המין השני? ET - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל זו האמת, גברים ממאדים ונשים מנוגה וכל זה... רק אגיד שאני לא שומעת את הגרסא של קייטי פרי.
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Your Song - כלומר, למצוא לעצמי מישהו שיכתוב לי שירים יפים. תודה, שאלון, לא חשבתי על זה כשהתאהבתי במשורר שמת לפני מאתיים שנה.
מה אני צריך לעשות עם חיי? Won't Go Home Without You - ג'יז, השאלון הזה מדכא אותי.
עצה טובה בשבילי: Domino - כלומר, להרגיש סקסית וחופשייה כאילו יורד עליי גשם של נצנצים. סבבה, שאלון, חזרנו להיות חברים.
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? About A Girl - ו... השאלון חזר לבאס.
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I Do - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאפל, עושה ניסים ונפלאות שכמוך.
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Haven't Met You Yet בגרסא של קמרון ודמיאן. זה קצת לא הגיוני שאני מתחתנת עם מישהו שעדיין לא פגשתי, אבלללל דמרון
ובהלוויה שלי? Stall Me - אללה יוסטור, זה קצת קריפי... קצת הרבה.
ובברית של הבן שלי? People Help The People חחחחחחחחח. באמת יש צורך בעזרה, אנשים!
איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Forever Goodbye - אני לא אצא עם זוגיות מהשאלון הזה, אה?
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? call me maybe (בגרסא של פאן!!!) אז זה שקר. אין דבר שאני שונאת יותר מקרעים בג'ינס. לבשו את הבגדים שלכם שלמים, אנשים.
איך יהיה לי מחר? Nearly Witches (Ever Since We Met) - אני סתם ממש אוהבת את השיר הזה. אין לזה הרבה קשר למה שהולך לקרות מחר. אלא אם מחר אני אפגוש את האדם שיגרום לי להתחרט שפגשתי אותו. בקיצור, השאלון הזה שונא אותי.
למה אני כאן? Rolling In The Deep אההה... כן. וואטאבר.
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Young Folks - יאאאאיי! שיר כיפי ודימוי כיפי! רגע. זה אומר שאני אמות צעירה?!?!
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Machine - אני יכולה להאשים את ניצן שהכירה לי אותו, יופי! וזה באמת שיר נתקע.
הוקד! אינטו מאשין!
איך תהיה השנה הזו? Skid Row - טוב, הצד החיובי הוא שפאניק את דה דיסקו יעשו לשנה הזאת קאבר
הצד הפחות חיובי הוא שאני ענייה ואחיה בחברת קרימינלים.
איך קוראים לי? Skinny Love אומייגאד פעם ראשונה שהשאלון הזה מחמיא לי! גם אתה סקיני לאב!
חברים שלי חושבים עליי שאני... Lighters יאיי! השאלון הזה זורם לכיוון חיובי סופסוף. תמשיך ככה, דארלינג
.
יזכרו אותי בתור... What the Water Gave Me - כמובן. |וואט?|
היום:
מה חשבתי על מישהו קרוב אלי? Turn Off The Lights מה יהיה...?
מה מישהו ששונא אותי חשב עלי? Love Letter - פרדוקסלי משהו.
מה הרגשתי? blackbird אווווו
הייתי במקום שמזכיר לי... The Way I Do כן, שאלון, בסדר, מה שתגיד...
מחר:
השיר שיתקע לי מחר בראש... שאלה כפולה. הא.
עצה טובה למחר... use somebody - חחחח דיל.
איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Our Day Will Come- כלומר, לשבת בסטלה ולחכות. יש לו רגעים טובים, לשאלון הזה...
שאלות גלי/פאנדום:
איך תהייה העונה הבאה של גלי? Don't You (של דארן!) אזזז זה אומר ש... אנחנו נתחנן לRIB שיתנו לנו קליין שוב ולא נקבל? |ריאליסטי|
מה אני מרגישה כלפי הOTP שלי? I can't go for that / You make my dreams - אני אזרום עם החלק של 'יו מייק מיי דרימז קאמ טרו'
מה אני מרגיש כלפי פינצ'ל? Little Drummer Boy - חחחח אם בעונה הבאה יוולד להם בן, הוא יהיה קטן ומתופף וזה יתאים. מצד שני, אני לא רוצה לראות את רייצ'ל ברי בהיריון, היא בלתי נסבלת גם בלי כל ההורמונים.
מה אני מרגיש כלפי RIB? Big Girls Don't Cry - אוווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחח. אני באמת ילדה גדולה ולא בוכה מהשטויות שלהם. רק לפעמים. קצת. *מישהואמרפינאלה?*
גילוי נאות: אין לי מושג מאיפה צצו פתאום כל השירי-גלי האלו. אני על שאפל. ממשיכה.
מה אני מרגיש כלפי הפגרה? Cannonball - כלומר, הייתי יורה בה עם תותח. כן.
מה אני מרגיש כלפי ספיישלים? 20 Seconds - זאת כמות הזמן שאני רוצה שהם ירוצו על המסך שלי. תודה.
מה אני מרגיש כלפי טאמבלר? Oh Glory
ואחרון חביב - מה אני מרגיש כלפי הפורום? Say You'll Stay חחחח AWWWWW...
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
ווהו. לקח לי נצח!!!