שירלי של 4
New member
לגבי מילוי
כשאני עושה מילוי של שוקולד (קקאו+סוכר+מעט קינמון) או קינמון (קינמון + סוכר), אני מורחת על פני הבצק שכבה דקה של שמנת (ולא חמאה) לפני הפיזור. זה מה שלמדתי מאמא שלי וזה תמיד יצא מצוין.
הפעם התעצלתי, ואת מילוי השוקולד פשוט עשיתי עם נוטלה.
כשאני עושה מילוי של שוקולד (קקאו+סוכר+מעט קינמון) או קינמון (קינמון + סוכר), אני מורחת על פני הבצק שכבה דקה של שמנת (ולא חמאה) לפני הפיזור. זה מה שלמדתי מאמא שלי וזה תמיד יצא מצוין.
הפעם התעצלתי, ואת מילוי השוקולד פשוט עשיתי עם נוטלה.