שאלה אקוטית לשתיים לפנות בוקר
נתחיל מזה ששתיהן בחושות,
הקאפקייק היא מסה של עוגה בחושה רגילה - שוקולד, וניל - כל עוגות השוקולית לסוגיהן - יש מיליון מתכונים ברשת, אצל מרתה סטיוארט ודומותיה. אחרי שהקאפקייקס נאפות ומתקררות, אפשר לקשט אותן במבחר קרמים צבועים ומלהיבים - לרוב על בסיס גבינת שמנת וחמאה.
מאפינס מאידך דורשים מינימום ערבוב וערבול, כאשר יוצקים את החומרים הרטובים אל תוך היבשים ומערבבים רק עד שהכל נראה רטוב, מספר בחישות סמלי בלבד, אחרת תצא יציקה מרשימה בטעם בצק לא כל כך אפוי. הקרסט של המאפינס יוצא פריך וטעים במיוחד (היה פרק שלם של סיינפלד על המאפין-טופ).
גם מאפינס אפשר להגיש עם ציפוי, אני מעדיפה גלייז לימוני/תפוזי עדין.
מה עשית בסוף?