נצל"ש - השוואת רצף הניצחונות בחג המולד

לא יודע אם דובר על זה פה, אז - ניצחון 27 ברציפות של גולדן סטייט [4 + 23] נגד אינדיאנה, שמשווה את מיאמי היט למקום השני בכל הזמנים.
&nbsp
למי אכפת, נכון?
אלא שמשחק 33 ברציפות יוצא ב-25, חג המולד [!], נגד. . . קליבלנד קאבלירס [!!]. הזדמנות כבירה של קליבלנד לנקום בדרך הכי מתוקה שיש. כנראה שנקמה באמת מגישים קרה. ושבירת השיא? אפשרי שזה יקרה נגד . . . סקרמנטו קינגס.
&nbsp
עד עכשיו רציתי שהרצף יגמר. עכשיו אני לא בטוח אם זה לא יהיה נכון לי, כאוהד קליבלנד, לרצות שגולדן סטייט תנצח את חמשת המשחקים הבאים שלה.
&nbsp
וכדי להוסיף לרגע המכונן הזה, אם נגיע אליו, המשחק בשעה נוחה לנו - 00:00 [שעון ישראל], הלילה שבין שישי לשבת.
&nbsp
חג שמח!
להתראות בשמחות כדורסל NBA ואחרות!
ושום מילה על זה שהחלטתי להעביר את מינסוטה טימברוולבס ללאס וגאס תחת השם Oceanic Cubs!
#2K16

liron1311

New member
מפסידים מחר בבוסטון

כן האמת ששמתי לב שהמשחק בקריסמס ישווה את הרצף של הלייקרס, זה יכול להיות אדיר ואם הם יעברו את בוסטון אז אני אשמח אם הם יגיעו לשם. אני מופתע שהם עברו את טורונטו ואינדיאנה, חשבתי שייפלו באחד מהם. ולחשוב שאם ברוק לופז לא נחנק ומחמיץ מחצי מטר כל הדיבור הזה לא היה רלוונטי בכלל.

liron1311

New member
סיום מטורף בדטרויט

ראיתם מה הלך שם? כדור של הפיסטונס ביתרון 2 עם 5 שניות בין השעונים, לקחו זריקה בסוף ה24 - החמיצו, מלחמה על הריבאונד ומגיע למאט בארנס עם 5 שניות לסוף, רץ קדימה ועולה לשלשה מהחצי(!) כשיש עוד 3 שניות על השעון...וזה נכנס!!! משאיר 1.1 שניות לדטרויט שמפסידה.

Cade Foster

New member
פוקסיונר

הקטע הכי הזוי לפי מה שהבנתי הוא שנשארו לממפיס עוד 3 טיימאאוטים. מה עבר לייגר בראש כשהוא לא לקח אחד מהם?!

כנראה שאם הוא אשכרה ימשיך לרוץ עוד 3 שניות

אולי הוא יקבל זריקה ממש טובה שיהיה קשה להשיג מול הגנה מסודרת.

Cade Foster

New member
הוא היה מוקף בארבעה שחקנים סביבו

ומילא אם היה מדובר באיזה קיירי אירווינג או ראסל ווסטברוק. מאט בארנס דוהר לעבר הסל, מה הסיכוי שמשהו טוב ייצא מזה? אפילו אם הוא היה מוציא עבירה הוא לא קלעי עונשין שאפשר לסמוך עליו.
&nbsp
היה להם מזל אדיר.

Cade Foster

New member
כמובן, אבל אני לא מוצא היגיון בסיבה הזאת

אם מאט בארנס מחטיא את הזריקה הזאת (שזה מה שהיה קורה ב19 מתוך 20 מקרים) אנשים היו שואלים מה עבר לייגר בראש.

למעלה