Aronsona

New member
אין לי ספק שמה שאת קוראת "עורך חיצוני"

משפיע על הכתיבה שלי.
אני לא מפחד להעלות נושאים או להתייחס לנושאים גם אם יהיו שנויים במחלוקת..
אני עושה מאמץ להישאר נאמן למה שאני חושב גם אם, רוב הסיכויים, שאני אתבטא עדין הרבה יותר ממה שאני חושב.

ככל שאני חושב על זה יותר, נדמה לי, שככל שאני כותב יותר ברשת, אני לומד יותר ויותר "לספור עד 10" לפני שאני מגיב ולכן בדרך כלל התגובות הכתובות שלי יהיו טובות יותר.

אין ספק שדרך החשיבה והכתיבה שלי, מאז העונה השניה של האח הגדול, השתפרו מאד, הפכו יותר שקולות ומדודות.

אני מסכימה עם הניתוח שלך

את הכתיבה שלך. היום אתה הרבה יותר שקול ומדוד.
גם אצלי אני מזהה עריכה דומה. אני זוכרת שפעם הייתי הרבה יותר אמוציונאלית וכותבת יותר מהבטן, ועם הזמן וכנראה כתוצאה מה"עריכה חיצונית" שגרמה לי להתמתן, אני מוצאת את עצמי יותר שקולה ולמען האמת זה לא מוצא חן בעיניי. זה מפריע לי. אני מוצאת את עצמי יותר פוליטיקלי קורקט למרות רצוני. אני מוצאת את עצמי בביתי, מתבטאת בפני משפחתי בצורה הרבה יותר קיצונית בנושאים שונים מאשר אני מתבטאת בפורום.
בסופו של דבר העריכה החיצונית משפיעה באופן ישיר על העריכה הפנימית שלי. אבל עם הזמן, אני מקווה שאדע להתגבר גם על המכשול הזה ולהתנהל רק עם עריכה פנימית שלי.

וופל בר

New member

אהבתי :)

אני ארשה לעצמי לדמיין על המטבוחה שלך, הטחינה של אמא שלי, והחציל מטוגן של אחותי. מונחים בצורה של גביש קרוב לצלחת של דג בורי מרוקאי וחלה קריספית של אנג'ל שיצאה הרגע מחימום על הפלטה. יודעת מה, אני אצלצל לאמי בבוקר ואבקש שיהיה גם מטבוחה (מרדומה זה במרוקאית חזקה ?
רוצה להרשים את אמי עם בקיאות בשפה...
)

אכן כן

מרדומה זה במרוקאית אסלית. גרתי שנתיים בשדרות אשר אוכלסה ברובה בעולים ממרוקו. גיסתי המרוקאית וחברותיה לא קראו לזה מטבוחה אלא מרדומה.
בכל אופן, פעם ראשונה בחיים שהיא יצאה לי כל כך חריפה שכמעט ובלתי ניתן לאכלה מלבד על קצה המזלג ממש

וופל בר

New member
שבוע טוב

ובכן, אמי לא ידעה. גיסתי דוקא כן

אמי לא ידעה משום ש'מרדומה' זה מטבוחה טריפוליטאית. תקני את גיסתי או שתאשרי

מקווה שעברה עלייך שבת נעימה ומועילה כפי שאיחלתי.

wish2

New member
את גרמת לי לחשוב עכשיו יחפה

כנראה שאם הייתי צריכה לחשוב איזה אוכל אני.
אז כנראה שהייתי מטבוחה.

למעלה