פינת השאלון חוזרת, מודעת מתמיד

Sigal H

New member

אני קוראת אותך וחוזרת עשר שנים אחורה: כאבי ראש איומים, תמידיים, קהות חושים, אשפוזים שבהם נתנו לי תרופות שהרדימו והחלישו אותי ולא השפיעו בגרוש על הכאב. התווית הפסיכוסומטית, הפסיכיאטר שאומר בפירוש שאין הפרעה פסיכיאטרית ולאף רופא זה לא מזיז... וגם אלה שזה כן מזיז להם, לא מצליחים לעשות כלום.
בסוף הסתבר שזה סטטוס מיגרנוזוס. לך, אני מבינה, יש אבחנה אחרת, אבל החוויות כנראה קרובות. בסופו של דבר הצלחתי לצאת משם, מקווה שכך גם את

למה הנוירולוגים ביקשו שתהיי בלי משככי כאבים?
אני לא מבינה הרבה, אבל למה נוירולוג לא יכול לרשום לך אופיטים? זה מוזר, אני טופלתי בזמנו ע"י נוירולוגים והם נתנו כל מה שחשבו שעשוי לעבוד, גם אופיאטים (טרמדקס למשל).

אל תתני לתווית המופרכת הפסיכוסומטית לדכא אותך, זו בסך הכל תעודה לאזלת ידם של הרופאים. לא פעם אני נוסעת לרופאים עם עותק של הבדיקה הפסיכיאטרית שהכריחו אותי לעבור פעם, ובה נכתב בפירוש שהבעיה לא נפשית, ולשלוף בעת הצורך אם ותחילו לדבר שטויות. את יודעת מי את, ונראה שכך גם בעלך. תחזיקי מעמד |עוד חיבוק|

חיוכים,

Sigal H

New member
פינת השאלון חוזרת, מודעת מתמיד

חשבתי לאחרונה איך דברים נראים מבחוץ. במובן מסויים, כלפי חוץ, אנחנו לא רק אנשים חולים או נכים, אנו גם מייצגים את המחלה או את הפציעה בפני הבריאים, ובאופן עקיף מעלים את המודעות. בכוונה, או כתוצר לוואי מהשיח.

פתחו מחברות:

מה רמת המודעות בקרב הרופאים ללקות המסויימת שלי?
מה רמת המודעות בקרב הציבור הרחב?

מה היתרונות של מודעות גבוהה/נמוכה?
מה החסרונות של מודעות גבוהה/נמוכה?

מה המטרה של המודעות, בשביל מה, אם בכלל, צריך אותה?
עד כמה, אם בכלל, חשוב לי אישית עניין המודעות ללקות?

עד כמה הסביבה נותנת לי את התחושה שאני 'שגריר' של הלקות בעל כורחי?
עד כמה אני בעצמי תופס את תפקיד השגריר של הלקות, ומה אני עושה עם זה?

שאלה לבקשתי - אם יש עוד משהו להוסיף, זה המקום.

חיוכים לכולם

כן מורתי !

המודעות ללקות שלי גבוהה מאוד גם בקרב הרופאים וגם בקרב הציבור הרחב . לצערי פריצות דיסק נפוצות מאוד והרבה אנשים סובלים מהן.
כשהלכתי במצב לא טוב לרופא שבכלל לא מכיר אותי, הוא מיד נתן לי מרשם לפרקוסט, למרות שניתוח שלי נעשה בזמן שהייתי חברה בקופ"ח אחרת והמקרה לא רשום במחשב שלו.

אני לא מרגישה שגרירה. בכלל - משתדלת לא לעשות מזה עניין ופשוט לחיות ורוב הזמן זה מצליח.

סליחה שלא עניתי

הייסיגלי וכולם, ,

מצוערת שלא הצלחתי לענות עדיין על השאלון הזה. הוא מעולה, ומרתק, ונכון כל כך. ויכול כל ך להועיל ולאפשר התבוננות מעניינת במה שקורה ביום-יום, אבל ... היו לי ימיםהזוייים. אכתוב על זה הודעה נפרדת.
מקווה שיהיהלי כוח בקרוב להשיב

למעלה