אני אוהבת את הכובע של קורט
N neurotica New member 2/5/12 #32 אני בכלל אוהבת את איך שהוא לבוש. גם טופ האטס זו אהבה ענקית שלי ובכלל, זה קז'ואל אלגנט כזה. ממש נחמד. רק שאין לי מושג אם זה הצילום או הכובע או מה, אבל בליין נראה פיצי לידו.
אני בכלל אוהבת את איך שהוא לבוש. גם טופ האטס זו אהבה ענקית שלי ובכלל, זה קז'ואל אלגנט כזה. ממש נחמד. רק שאין לי מושג אם זה הצילום או הכובע או מה, אבל בליין נראה פיצי לידו.
A AccioMoon New member 2/5/12 #37 ו...... " זוכרים שבליין אמור להיות עם שיער-דארן מתישהו באמצע פרום? מזכירה לכם ושואלת את עצמי איך עומד לקרות! דכע!
ו...... " זוכרים שבליין אמור להיות עם שיער-דארן מתישהו באמצע פרום? מזכירה לכם ושואלת את עצמי איך עומד לקרות! דכע!
A aesu New member 2/5/12 #42 אם כבר בליין ושיער. לתמונה לפרק פרום. http://struckbychriscolfer.tumblr.com/post/22206536920/blaintana-crie
אם כבר בליין ושיער. לתמונה לפרק פרום. http://struckbychriscolfer.tumblr.com/post/22206536920/blaintana-crie
A AccioMoon New member 2/5/12 #57 זה עצוב כיזה נכון.. שמישהו יוציא אותי מהפורום אני בשלב-פאנגרלי שאני מגיבה לכל הודעה איעאעעעעע
ש שוקוהולית New member 2/5/12 #60 איך ידעתי שכשאמרו שקורט "מראה יותר עור" זה רק אומר שהשרוולים שלו קצרים יותר... הוא עדיין כה מהמם.
5 5ifi New member 2/5/12 #64 כריייססס מה אתהה לובששש ולמה אתה מושלם ומי המלבישה שלכם הפרק אני רוצה לחבק אותה והכל נהדר וכובע צילינדר אני בוכה ולטינה יש צווארון מודגש על שכמייה שקופה ולבריטני יש צילינדר לבן ענק מההה בוהוהו
כריייססס מה אתהה לובששש ולמה אתה מושלם ומי המלבישה שלכם הפרק אני רוצה לחבק אותה והכל נהדר וכובע צילינדר אני בוכה ולטינה יש צווארון מודגש על שכמייה שקופה ולבריטני יש צילינדר לבן ענק מההה בוהוהו
A A TotalGleek New member 2/5/12 #25 מי אמר קורט ערס ? אעעע יפים . מאדרפאקינג שרשרת ערסים אוקייי? נהה גלי תפסיקו. ודארן כזה ... געעע לא יודעת! מה אתה בכלל ? |תסכול|
מי אמר קורט ערס ? אעעע יפים . מאדרפאקינג שרשרת ערסים אוקייי? נהה גלי תפסיקו. ודארן כזה ... געעע לא יודעת! מה אתה בכלל ? |תסכול|
A AccioMoon New member 2/5/12 #30 מה שבאתי להגיב חחחח למרות שחייבת להודות אני קצת פחות סנטימנלית לחמישייה המקורית וכל זה כי העונה הראשונה לא חשובה לי מספיק אבלללל, כן, עדיין הזוי ואני רואה את כל הפוטוסט של השוואה בין עונה 1 ל3 שבטח ייצאו מזה ויגרמו לי לבכות.
מה שבאתי להגיב חחחח למרות שחייבת להודות אני קצת פחות סנטימנלית לחמישייה המקורית וכל זה כי העונה הראשונה לא חשובה לי מספיק אבלללל, כן, עדיין הזוי ואני רואה את כל הפוטוסט של השוואה בין עונה 1 ל3 שבטח ייצאו מזה ויגרמו לי לבכות.