שרשור חדשות ועדכונים

LeRanch

New member
טום ואוריאל

טום בן 20 ואוריאל בן 25, שניהם מת"א. אוריאל, רקדן ופרפורמר, בגיל 13 יצא מהארון, דמות מוכרת בקהילה הגאה. טום, עורך ומגיש בMTV-, יצא גם הוא מהארון בגיל 13. אין לו אקסים ולטענתו הוא רווק נצחי ומפונק. השניים הכירו במסיבה כשטום העריץ את אוריאל ורצה לבלות בחברתו ומאז הם חברים הכי טובים כבר חמש שנים. קוראים אחד לשני לולי ולולי. לשניים שפה מיוחדת ומצחיקה, הם חדים ומביאים איתם המון רגש ובאותה נשימה גם המון קלילות.

LeRanch

New member
יוכי ולינור

יוכי ולינור בנות 24. יוכי מגיעה מבית חרדי אדוק בעל חשיבות וייחוס, יש לה שניים עשר אחים ואחיות. בגיל 15 התאהבה בבחור ובחרה לעזוב את הבית והחלה בתהליך של חזרה בשאלה. לינור גם היא מגיעה ממשפחה מסורתית, עובדת בעסקי הטיפוח בצפון. למרות שהשתיים חוזרות בשאלה שתיהן עדיין מאוד מאמינות. לשתיים שפה משותפת משלהן, הן מחזיקות ומחזקות אחת את השנייה. שתיהן בחרו ללכת עד הסוף עם האמת שלהן ולא לפי תכתיבים של החברה. בזוגיות שלהן הן מעידות כי יוכי היא הרציונל ולינור היא הרגש והאימפולסיביות. לינור מושכת את יוכי קדימה, ויוכי מחזירה את לינור לקרקע כשהיא מרחפת.

זהו שלא

הביאו רק את רון שחר הלא מגולח, מה יש לגברים בזמן האחרון שחושבים שמראה לא מגולח, נראה טוב??? שקישקש קצת על התוכנית ואמר את כל הדברים הטריוויאלים. זו עונה מוצלחת, התאהבתי בזוגות וכו', לא משהו בלתי נשכח.
ותודה רבה על המידע לגבי הזוגות, מקווה שתהיה תוכנית שבה נכיר את הזוגות יותר לעומק לפני תחילת המירוץ למליון

גםצופה

Member
מנהל
בעונה הקודמת

הציגו את הזוגות בגמר של דה ווייס וזה היה הצפי גם השנה... לא יודעת למה לא עשו את זה.
&nbsp
נראה שבאמת הולכת להיות עונה מעניינת. (אם כי צריך לזכור שכל קטע מירוץ מורכב מיותר משימות מאשר במירוץ האמריקאי ...)

LeRanch

New member
ביום רביעי הקרוב תשודר תוכנית שתציג את הזוגות

וזה יהיה ארוך יותר ממה שהיה בגמר של דה וויס.

איזה כיף!

אני אוהבת את התוכניות האלה. אני כבר יודעת מי יהיו המתמודדים שימשיכו הלאה, וכבר מנחשת מי יקח את המיליון

Vivir

New member
תגידו, לגיטימי כבר ספוילרים לעונה?

כי יש לי אחד שממש בא לי לפלוט אבל אני מתלבטת לגביו

LeRanch

New member
אם זה מה שאני חושב שזה, אז בתכלס כן

בגלל שזה פורסם בתקשורת ביום שהתחילו הצילומים.

LeRanch

New member
קאסט - "בלש אמיתי" 2

שני שחקנים נוספים מצטרפים לקאסט ההולך וגדל של העונה השנייה של בלש אמיתי -

השחקן ג'יימס פריין לוהק לתפקיד ג'ף האנט, סגן חסר חסר רחמים במשטרה.
השחקנית לוליטה דווידוביץ' לוהקה לתפקיד ננסי סימפסון, נערת שעשועים לשעבר שמעשנת ושותה ללא הפסקה בשל העובדה שהיא לא מקבלת תשומת לב מגברים. את מעט התקווה שיש לה היא מפנה כלפי בנה, פול (טיילור קיטץ'), שבעיניה הוא מתנת האל למין הנשי.

פריין ודווידוביץ' מצטרפים לארבעת הכוכבים הראשיים - קיטץ', ווינס ווהן, רייצ'ל מק'אדאמס וקולין פארל, ולכוכבי המשנה מייקל אירבי, אביגייל ספנסר, קלי ריילי ולוון ראמבלין.

http://deadline.com/2014/11/true-detective-lolita-davidovich-james-frain-cast-season-2-1201284652/

אורן אתה בראשי!

עם ההודעה המלבבת בואו לדעת מיהם הזוגות של המירוץ לפני כולם!

למעלה