שרשור חדשות ועדכונים

LeRanch

New member
רשת USA הזמינה סדרת מד"ב חדשה

Colony, סדרת מדע-בדיוני חדשה מאת קרלטון יוז ("אבודים", "בייטס מוטל") וריאן קונדל ("הרקולס"), הוזמנה על-ידי רשת USA.

הסדרה מתרחשת בעתיד הקרוב, בו העיר לוס-אנג'לס נשלטת על-ידי יצורים מהחלל החיצון.
בעוד שחלק מבני האדם משתפים פעולה עם החייזרים ואף מרוויחים מהשלטון החדש, אחרים מורדים וסובלים מהתוצאות של המרד.
במרכז הסדרה תעמוד משפחה שנקרעת בשל היחס המנוגד למצב החדש.

http://tvline.com/2014/07/28/colony-pilot-usa-network-carlton-cuse-ryan-condal/

LeRanch

New member
תיקון: מדובר בהזמנת פיילוט לסדרה

הדיווח בכתבה בלבל אותי

LeRanch

New member
קאסט - "ילדי האנרכיה" 7

מצעד הכוכבים האורחים שיופיעו בעונת הסיום של ילדי האנרכיה נמשך, והפעם מדובר בליהוק ממש מפתיע -

השחקנית ליאה מישל ("Glee") הודיעה בחשבון הטוויטר שלה שהיא תופיע בפרק אחד בעונה השביעית והאחרונה של "ילדי האנרכיה", אותה מתארת מישל כ"סדרה האהובה עליה ביותר".

כזכור, לפני כמה שבועות נפרץ חשבון הטוויטר של ליאה מישל על-ידי האקר שכתב בשמה שהיא מצפה לילד ראשון. אך כעת נראה שכל אמצעי הבטיחות כבר ננקטו והפעם לא מדובר בדיווח כוזב, מכיוון שבמהלך הפאנל של הסדרה בפסטיבל קומיקון, הבטיח יוצר הסדרה קורט סאטר שבקרוב יפורסם על ליהוק של כוכב אורח בסדרה.

http://tvline.com/2014/07/28/lea-michele-sons-of-anarchy-season-7-guest-star/

LeRanch

New member
"עד עצם היום הזה" 4

שתי תוספות לעלילה שתמשיך את הסרט לשבור את הקרח בעונה הרביעית של עד עצם היום הזה:

השחקן טיילר ג'ייקוב מור (חסרי בושה) לוהק לתפקיד הנס, בן-זוגה הקודם של אנה (שתגולם ע"י אליזבת' לייל).
השחקן ג'ון ריס-דיוויס (גולשים בזמן) ידובב את פאבי, הטרול שהופיע בסרט.

בנוסף אליהם כבר פורסם לפני כמה שבועות שהשחקנית ג'ורג'יה הייג לוהקה לתפקיד אלסה והשחקן סקוט מייקל פוסטר לוהק לתפקיד קריסטוף.

http://tvline.com/2014/07/28/once-upon-a-time-season-4-cast-john-rhys-davies-pabbie-frozen/

Billy Shirs

New member
איזו אכזבה!

ממש קיוויתי לראות את קריסטן בל כאנה. אתה יודע במקרה למה זה לא יצא לפועל? קראתי איפשהו שהיא הייתה מאוד מעוניינת בזה.

LeRanch

New member
שתי סיבות

1. היא בהיריון.
2. היא מחויבת לתפקיד שלה ב"בית השקרים" של שואוטיים.

LeRanch

New member
בוודאי שכן

את לא באמת יכולה לצפות מאישה בהיריון מתקדם להיתלות על חבלים ולעופף על במה במשך שלוש שעות, נכון?

Billy Shirs

New member

איזו במה ולמה שאנה תצטרך להיתלות מחבלים? בהמון סדרות הצליחו להסתיר הריונות של שחקנית(בצורה טובה יותר או פחות).

LeRanch

New member
התבלבלתי

הייתי בטוח שאנחנו מדברים על ההפקה של "פיטר פן"

LeRanch

New member
הללויה!!!!

מצידי שידיחו מחר את כולם מלבד חמשת המתמודדים שקיבלו הכי הרבה קולות, יפתחו מיד לאחר מכן הצבעה נוספת למנצח ויסגרו את הפארסה הזאת ביום שבת.

אני חושבת שזה נותן אתנחתא קלה

אני מאלו שצמודים לחדשות בכל רגע נתון וזה די מאוור את הראש להנפש לשעה.
מה שעצוב שהמניעים שלהם כלכליים נטו, לא מתוך ניסיון התחשבות, אלא פגיעה בכיס והפחד שלא יוכלו לעשות סיום עם קהל ופרסומות כל 4.3 דקות.
שיתנו לחיילים חצי מיליון ולאדד את החצי השני וזהו.

לא שאכפת לי אני גם ככה לא צופה

אבל איזה הפסדים כספיים? היא לא פספסה אפילו פעם אחת שידור.

שידור לא, פרסומות כן

לפי הכתבה מתוך 41 דקות של פרסומות ביום רגיל הם ירדו ל 11 דקות פרסומות.
מה גם שאני בטוחה שאנשים מסמסים הרבה פחות.

למעלה