שרשור חדשות ועדכונים

LeRanch

New member
שרשור חדשות ועדכונים

מזכיר למי שטרם הצביע ללוטו האמי - עדיין אפשר לעשות זאת בהודעה פרטית.
לפרטים והוראות לחצו פה

LeRanch

New member
צילומי הסדרה "Dig" הועברו למלטה

עקב המצב הביטחוני, יצאה הפקת המיני-סדרה "Dig" לפגרה, אך בשל התרחבות המבצע הצבאי הוחלט בהפקה להעביר את המשך הצילומים למלטה, על אף העובדה שעלילת הסדרה מתרחשת בירושלים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4547504,00.html

באסה...

עד שנזכרים בהוליווד לצלם יותר פה (ועד שפיפ"א החזירה לכמה שנים טובות את משחקי הכדורגל לישראל), כל הלחימה הזו מחזירה אותנו שנים אחורה

reasonforall

Active member
גם את 'מלחמת העולם Z' עם הזומבים

שחלק מהסרט מתרחש בירושלים, צילמו במלטה.

LeRanch

New member
תוכנית הלייט-נייט "חי בלילה" בוטלה

הזכיינית קשת החליטה להוריד את התוכנית של נדב בורנשטיין מלוח השידורים עקב המצב הביטחוני, בגינו בוטלו מרבית (אם לא כל, אני לא באמת עוקב) התוכניות בשבועות האחרונים. גם הפקת התוכנית "אנשים" קיבלה הוראה לעצור את הצילומים על מנת לחסוך בעלויות לזכיינית.

עם זאת, גורם בזכיינית טוען ששתי התוכניות צפויות לחזור לאחר החגים.

http://e.walla.co.il/?w=/271/2767722

LeRanch

New member
כוכבי המפץ הגדול דורשים מיליון דולר לפרק

משבר כספי על הסט של הקומדיה המצליחה ביותר בארה"ב -

חמשת השחקנים שמככבים בסדרה מיומה הראשון - ג'ים פרסונס (שלדון), ג'וני גלקי (לנארד), קיילי קווקו-סוויטינג (פני), סיימון הלברג (הווארד) וקונאל נאייר (ראג') - דורשים להשוות את שכרם לשכר של כוכבי "חברים", שעמד בעונה האחרונה של הסיטקום של NBC על מיליון דולר לפרק לכל אחד מששת כוכבי הסדרה.

"המפץ הגדול", שחודשה במרץ האחרון לעונה שמינית, תשיעית ועשירית, אמורה לעלות עם עונה חדשה ב-22/9/14, אך במידה והצדדים לא יגיעו להבנות בנוגע לשכר השחקנים, יכול להיווצר עיכוב בצילומים שימנע מרשת CBS להעלות את העונה השמינית בזמן.

http://www.mako.co.il/culture-tv/wo...741006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=389626226

Oukami Kun

New member
ממש לא מופרך

הסדרה הזאת היא הנצפית ביותר כרגע וCBS מרוויחה עליה סכומי עתק, אני לא רואה שום סדרה (מתוסרטת) שהולכת להכניס לרשת הזאת סכומים שאפילו מתקרבים למה שה'מפץ' מכניסים לה, אז הדרישה היא לא כזאת בשמיים.
מה גם שהיא לא מראה סימני היחלשות, אלא להפך. בניגוד ל'חברים', שהתחילה מאד חזק עם קאסט יחסית מוכר, המפץ לקחה חבורה די אנונימית, ומעונה לעונה הם צוברים עוד ועוד צופים והיא הצליחה ליצר אייקון תרבות שישאר בתודעה לעוד הרבה שנים. וזה לא מובן מאליו שאחרי 7 עונות הם עדיין מצליחים לצבור קהלים חדשים ולרתק אנשים למסך הטלוויזיה, במיוחד בעידן הדיגיטלי.
האם ידוע כמה הם מרוויחים עכשיו לפרק? האם זאת תהיה העלאה הדרגתית (כמו שהיה ב'חברים'), או שהם דורשים את זה כבר מתחילת עונה 8?

Oukami Kun

New member
אז זה באמת זינוק משמעותי...

אני לא זוכר מה היה קצב הגידול בחברים, אבל זכור לי שהם בהתחלה קיבלו סכומים שונים והחל מעונה (או אפילו אמצע 1) הם החליטו שהם מקבלים את אותו הסכום, ושהדרישות העלאה יהיו זהות. עונות 6-8 הם קיבלו משהו כמו 800 אלף לפרק, 9 900 אלף ורק באחרונה הם קיבלו מליון לכל פרק.
קראתי את זה פעם בעמוד ויקיפדיה של הסדרה וזה היה נראה ממקור אמין, אבל אני לא הולך לחפש את זה שוב
.

didalf

Well-known member
הם התחילו ב60 במפץ (ע"פ מאקו)

בכל מקרה מליון נראה לי דרישה מוגזמת. גם בשביל חברים אז.

חברים

כל השחקנים היו אנונימיים לפני תחילת הסדרה. הסדרה היא זאת שהזניקה את הקריירה שלהם. בניגוד למפץ הגדול שהשחקנים כבר היו מוכרים. ג'וני היה מוכר מרוזאן. גם מים שחקנית מוכרת היא שיחקה בעובדות החיים ובבליסום.

twisted nerve1

New member
אני לא חושבת שמישהו בא לראות

את המפץ בגלל איזה שחקן שהיה שם, אפילו אם הם הכירו אותו ממקודם בגלל משהו. זה עדיין לא שם שמביא קהל. הסדרה הצליחה מסיבות אחרות שאפשר לנתח אותם, אבל לא בגלל השמות של הקאסט, לא בהתחלה. (מיים הגיעה גם רק בעונה 4, אאל"ט. וגם היא לא שם שמביא קהל לדעתי, אפילו אם מכירים אותה).

מצד שני, אני לא חושבת שאף אחד התחיל לראות חברים בגלל איזה חבר קאסט, אאל"ט כן רובים היו יחסית אנונימיים בהתחלה, או ידועים ברמה של זיהוי פרצוף (ליסה קודרו שיחה במשתגעים מאהבה, אאל"ט). אבל שוב, לא ברמה של שם שיביא קהל, לדעתי.

אני חושבת שההצלחה של המפץ היא קשורה כנראה לשעת השידור, הקומדיה הלא מתחכמת והפשוטה, המבנה הסיטקומי. העובדה שזו סדרה מאוד "אפיסודיאלית", אין הרבה המשכיות, ואין תחושה שצריך לראות את כל הפרקים כדי להבין. זו בין הסדרות האחרונות שנשארו שמרגישים שפשוט אפשר לפתוח סתם על פרק ולהנות ולא נורא אם פספסנו משהו. כאמור, אין הרגשה של ניסיון לשבור מוסכמות, או הומור מתוחכם מדי, או שבירת פורמט או בדיחות מטא ודברים מסוג זה, ואני מניחה שיש אנשים שמתגעגעים לזה מאחר שאין כמעט סדרות כאלה היום. לדעתי זו סיבת ההצלחה של התוכנית.

מאוד מוזר מה שאתה כותב

כי הייתה כתבה עם ג'ים פרסונס ב7 לילות של ידיעות בשבת האחרונה, ושם היה כתוב שהוא משתכר כחצי מיליון דולר לפרק או ביקש חצי מיליון דולר. וזה הוא ג'וני וקיילי. ללא האורד וקונאל.

בינינו ג'ים, ג'וני וקיילי יכולים לבקש מיליון דולר והם גם יקבלו כי הם הכוכבים של הסדרה. אבל עם כל הכבוד קונאל נחמד אבל הוא די ניצב. אפשר לספור על יד אחת כמה פרקים היו עליו פרופר. והאוורד נחמד, אבל גם עליו לא קמה ונופלת הסדרה.

ועם השינוי בדמותו והעובדה שהוא נשוי זה הוריד בצורה משמעותית את העניין שלי בדמותו. הרבה יותר אהבתי אותו כרווק פטתי וחרמן מאשר כגבר נשוי.

LeRanch

New member
רשת CW מתכננת סדרה על וונדר וומן עם גל גדות

נשיא רשת CW, מארק פדוויץ', אמר בכנס ה-TCA שאם הרשת תמצא את התסריט הנכון ולגל גדות יהיה זמן פנוי בין צילומי הסרטים בכיכובה - הרשת תשמח להפיק סדרה שתבוסס על הקומיקס "וונדר וומן", הדמות שאותה תגלם גדות בסרט "באטמן נגד סופרמן: שחר הצדק" שיצא לקולנוע במאי 2016.

http://www.hngn.com/articles/36604/20140720/wonder-woman-gal-gadot-could-get-her-own-cw-show.htm

http://www.mako.co.il/culture-tv/wo...741006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=389626226

למעלה