שרשור חדשות ועדכונים

panda0zombie

New member
אני כל כך מחכה לזה

נראה מעולה אני חייבת להגיד.. למרות שהסיפור מקור בסדרה שינה משהו קטן מהמקור

אני מאוד מצפה לזה

אבל הטריילר לא הרשים אותי כל כך. כמעט כולו על התרחות אחת ובקושי רואים משהו אחר.
ולמשהו מסוים רואים רק את האף

panda0zombie

New member
אממ

אני לא בטוחה עד כמה זה היה רעיון טוב עכשיו לפני שהסדרה עולה לשחרר את ההודעה שהאח האבוד יגיע לבקר כי הוא יבוא בחצי השני של העונה אז זה די ספוילר רציני
&nbsp
ציפיתי אגב שהוא יראה מבוגר יותר.. הבחור הזה נראה כאילו הוא יכול לשחק את אחד התלמידים בתיכון (מה שקשה לי להגיד על חלק מהאנשים שאשכרה משחקים שם תלמידים)

LeRanch

New member
קאסט לסדרת-הבת של "האנטומיה של גריי"

סדרת-הבת החדשה של האנטומיה של גריי ממשיכה להרחיב את הקאסט שלה לקראת פרק הפיילוט שישודר בחודשים הקרובים -

השחקנים גריי דיימון, ג'יי היידן, אוקיירטה אונדוון, דניאל סברה ובארט דוס מצטרפים לג'יינה לי אורטיז וג'ייסון ג'ורג' בסדרה החדשה שתתמקד בתחנת כיבוי בסיאטל ובחייהם של הכבאים שעובדים בה. העונה הראשונה תכלול עשרה פרקים.

http://tvline.com/2017/10/06/greys-anatomy-spinoff-grey-damon-cast-abc-firefighters/

limors2

Well-known member
שוכנעתי.

בארט דוס הייתה הדבר הכי טוב ב"גראונדהוג דיי" שראיתי בברודווי לפני כמה חודשים

שווה צפיה לדעתכם? משמרת שלישית אהבתי, שיקאגו פייר לא

ואת האמנטומיה נטשתי בעונה 3 או 4

LeRanch

New member
"סטרדיי נייט לייב" בהנחיית גל גדות - בשידור חי ב-yes

חברת yes הודיעה אמש שהתוכנית סטרדיי נייט לייב בהנחיית השחקנית גל גדות תשודר בשידור חי (ללא תרגום) בערוץ yes Comedy ביום ראשון ה-8/10 לפנות בוקר בסביבות השעה 06:30.

שידור ערוך ומתורגם ישודר בערוץ yes Oh ביום ראשון בערב בשעה 20:45 והפרק יעלה ל-VOD במהלך היום.

limors2

Well-known member
6:30 זה לפנות בוקר?

חלקנו קמים לעבודה ב5:25 כל יום.
&nbsp
אבל יפה להם!

panda0zombie

New member
בימים כאלה אני חושבת "חבל שאין לי יס"

בטח עד שיעלו את זה לאינטרנט עם תרגום ייקח מלא זמן.. מקווה שלא

LeRanch

New member
אולפני יוניברסל מפתחים סדרת טלוויזיה על רשתות הברודקאסט

חברת ההפקה Universal Cable Productions, זרוע של אולפני יוניברסל, מפתחת סדרה שתבוסס על רב המכר Desperate Networks מאת ביל קרטר. הפרויקט מצוי בשלבי פיתוח ראשוניים ביותר, ועדיין לא ידוע האם הסדרה תוצע למכירה לרשתות הברודקאסט עצמן או לרשת כבלים/ חברת סטרימינג.

הסדרה צפויה להציג את שוק הטלוויזיה של שנות ה-2000, את קרבות הרייטינג של רשתות הברודקאסט ואת האנשים ששלטו בהן באותה תקופה. הספר גולל את נפילתה של רשת NBC מהמקום הראשון אל המקום האחרון בטבלאות הרייטינג, את נסיקתה של רשת ABC עם שלוש הסדרות המצליחות ביותר שלה באותן שנים (אבודים, עקרות בית נואשות והאנטומיה של גריי), ההצלחה של רשת FOX עם אמריקן איידול והעלייה המתמדת ברייטינג של רשת CBS. אישים בולטים שנוכחותם בלטה בספר הם לסלי מונווס, מנכ"ל רשת CBS, וג'ף צוקר, מנכ"ל רשת NBC (כיום הוא משמש כמנכ"ל רשת CNN).

http://deadline.com/2017/10/despera...-book-tv-series-ucp-shout-factory-1202183735/

tg151

Well-known member
נשמע מעניין

כאחד שמתעניין בנושא של "אחורי הקלעים" הרעיון נשמע טוב. מצד שני, רוב הרעיונות לסדרות טלוויזיה נשמעים טוב ואז מגיע הביצוע עצמו אז נראה.. כמובן שעדיף שזה יגיע לכבלים או לסטרימינג ולא לברודקאסט.

כן, זה יהיה מאוד מוזר אם זה יהיה בברודקאסט

כי אז הרשת שיוצרת את הסדרה תרצה לדאוג שהיא תראה טוב בסדרה.

למעלה