שרשור חדשות ועדכונים

kordilia snake

New member
והם הודיעו כבר לפני כמה שבועות שהם קנו את

"אריות הים" של CBS.
&nbsp
יש ליס איזה חוזה איתם לא? או שאני מתבלבלת עם משהו אחר?

LeRanch

New member
את צודקת בהחלט

ל-yes יש הסכם רכש עם אולפני CBS, כך שסדרות נוספות (כאלה שלא יקבלו זכויות שידור בלעדיות של נטפליקס) צפויות להגיע כמו Wisdom of the Crowd, 9JKL, S.W.A.T והגרסה החדשה של שושלת.

kordilia snake

New member
והם חייבים לקנות ולשדר את הכול?

לא עדיף ליס לחכות ולראות מה עובד ומה בוטל?
&nbsp
ומה עם סדרות של CBS שמשודרות בהוט, יש סיכוי שהן יגיעו יום אחד ליס?

LeRanch

New member
לא בהכרח

לא כל סדרה שנרכשת אכן משודרת כי יש סעיף בחוזה שמאפשר לא לשדר סדרה מסוימת (נגיד אם היא בוטלה אחרי X פרקים). זה בעייתי לחכות ולראות איזו סדרה מצליחה ואיזו לא כי הן נרכשות עוד בשלב התסריט/פיילוט.

אני לא מכיר את ההסכם של יס עם אולפני CBS, אבל אני משער שניתן לוותר על רכישת סדרה מסוימת. באותו אופן החוזה יכול להתנות את הרכישה של (סתם לצורך הדוגמא) "אות גבורה" כעסקת חבילה עם הרכישה של "שושלת".

לגבי סדרות CBS שמשודרות ב-HOT - אם הזכויות עליהן יסתיימו וליס יהיו האפשרות והרצון לשדר אותן גם - אין סיבה שזה לא יקרה.

LeRanch

New member
אלונה טל לוהקה לסדרה "אריות הים" של רשת CBS

השחקנית אלונה טל תתארח בעונה הראשונה של דרמת האקשן החדשה אריות הים של רשת CBS, בה היא תגלם את סטלה, סטודנטית שפוגשת את קליי (מקס ת'ריוט) בבר שהוא וחבריו ליחידה נוהגים לצאת ולבלות בו. בנוסף יתארחו השחקנים מייקל אירבי, ג'יי היידן, ס. תומאס האוול וג'יימס ליאו.

אריות הים, שנרכשה לשידור ע"י yes, תתמקד בצוות של היחידה הצבאית המובחרת ויככבו בה דיוויד בוריאנז, ג'סיקה פארה, ניל בראון ג'וניור, איי.ג'יי. באקלי וטוני טראקס. העונה הראשונה תעלה ב-27/9.

panda0zombie

New member
בא לי שהיא תהיה יותר מרק אורחת

אני ממש אוהבת אותה וחבל שהיא לא קיבלה את ההצלחה שמגיעה לה לדעתי

איל51

New member
טוב, אני לא יודע מה לחשוב על זה

לא ממש מתלהב מהליהוק שלה לתפקיד הזה. ולפני שקופצים עליי פה - צבע העור שלה לא מזיז לי. הדעה שלי כלפיה מתבססת אך ורק על "24: מורשת", ושם לא ממש התלהבתי ממנה, בלשון המעטה.
יכול להיות שאני טועה לגביי, ואני מקווה שזה המצב, אבל כרגע אני קצת מאוכזב.

Lion_Heart

Well-known member

צבע העור לא משנה כי היא כתומה

ושילהקו כבר את גרייסון!!
אגב...השם של הדמות(Koriand’r ) ממש מזכיר לי Coriander (כוסברה)

Lion_Heart

Well-known member
הממ...

STARFIRE...היא שילוב של תמימות וכח...לא רואה אתזה כרגע

panda0zombie

New member
די מסכימה עם הביקורות של כולם לליהוק הזה

כמו שרשמו סטארפייר אמורה להראות שילוב של תמימות ועוצמה שקשה לי ממש לראות פה.
סטארפייר גם תוארה בדרישות ליהוק כמישהי מאוד סקסית ומושכת עם יופי מהפנט, אנה אולי חמודה והכל אבל היא לא מתאימה לדרישות ליהוק האלה לדעתי. אני עדיין אתן סיכוי אבל ואקווה שהיא תצליח להביע את הדמות יותר טוב ממה שאני חושבת

מעניין אותי אגב האם ליהקו אותה נטו בגלל היכולת משחק שלה וזה שהיא באמת מתאימה לדמות לדעתם או בגלל מן סוג של פוליטיקלי קורקט

עוד שבועיים!!!!

סוף סוף. להכין את הטישויים... והדבר הזה שמשתמשים בו כשצוחקים יותר מידי...
&nbsp
אפילו שאני חושב שראיתי את עונה 3 פעמיים אניאצטרך לראות את הסוף שלה שוב לקראת זה.

אני די מצפה לזה

היו דברים טובים מאוד בעונה הראשונה, אם כי גם בעיות.
לפחות בעיה אחת פתרו - התספורת של אוסטין באטלר הרבה יותר טובה

&nbsp
אני חושב שהנבל שם זה הליצן מIt...
&nbsp
השימוש בשיר Human גם בטריילר הזה (כמו גם בInhumans) הוא נחמד. אם כי זה מוזר לי שזה עכשיו מתחבר לי עם שתי סדרות.

למעלה