Dragon Quest Builders

מישהו 2

New member
סיימתי אותו יותר מפעם אחת על כל דרגת קושי

אין לי ממש מה להוסיף. לא נהנתי מ- Ground Zero בכלל... יכול להיות שהמשחק המלא טוב יותר.
זאת דעתי. מערכת הירי ב- MGS4 הייתה יותר כיפית וממכרת, המגוון של הגאג'טים והנשקים והשטויות שאפשר להשתמש בהם עשה את המשחק, ונראה שהסירו את הכול במשחק החדש.
&nbsp
&nbsp

evilplate

New member
אני גם סקפטי על MGS5

ולא גיבשתי דיעה על GZ, לא הספקתי לשחק בו יותר מדי (כמובן אבל שהספקתי לסיים את המשימה הראשית, זה כולה דמו :)) אבל לא התאהבתי בוא נגיד, ובכל זאת זה כולה דמו וצריך לתת לו עוד זמן משחק, אבל אני פשוט לא רואה איך המערכת ירי ב 4 כיפית יותר ובטח שאני לא רואה איזה גיוון היה שם בגאדג'טים לעומת 5 שמביא לך גם חבר שמסתובב איתך ואפשר לעשות איתו שטויות בנוסף להרבה גאדג'טים אחרים, כל הדגש שלהם איתו זה החופש שהוא מאפשר.

אני חושב שמבחינת גיימפליי הוא בהרבה יותר מתקדם, אבל MGS זה גם עולם ומשימות מגניבות וסיפור כיפי, עם אלו אני סקפטי לגבי 5 ואני מקווה שיפתיע אותי לטובה.

זה הבייבי האחרון של קוג'ימה....

לא הייתי דואג שהוא לא ישקיע באיזו עלילה מטורפת ופסיכודלית כמו שאתם אוהבים. באמת יש סכנה במשחקי עולם פתוח שהמפתחים יכולים לחשוב ש100 שעות של גיימפלי שחוזר על עצמו, זה תחליף לעלילה מושקעת, ושלבים מהודקים ולינארים, אבל אני חושב שקוג'ימה
ידע איך לשלב.

אני עדיין זוכר את E3 2004 שראיתי את MGS 3 והיה את הסביבה הזו של הג'ונגל וחשבתי איזה מדהים זה שהם עושים סביבה פתוחה
ככה במשחק התגנבות.

חחח ברור היום בדיעבד שרק MGS 5 באמת מגשים את החזון של בסיסיים עם התקדמות לינארית ועולם פתוח עצום :)

evilplate

New member
כן MGS3 לניארי

זו היתה אשלייה הסביבה של הג'ונגל, היא כן פתוחה יותר או יותר נכון- רחבה יותר, אבל עדיין המשחק עם צורת התקדמות לניארית ועם סיפור מסודר, משימות וקצב שנקבע מראש, בלי יותר מדי חופש עבור השחקן לסטות מהמסלול או להתברבר יותר מדי.
&nbsp
בוא נגיד שאפילו Uncharted 4 נראה הרבה יותר פתוח מ MGS3 (מהדמו של PSX) :)
&nbsp
מה שתיארת עם הסכנה של משחקי עולם פתוח ו 100 שעות של גיימפליי עם כל מני משימות סתמיות זו בדיוק הדאגה שלי, הלוואי וזה ירגיש מהודק ועם קצב טוב כמו המטאל גירים הקודמים.

עכשיו אני רק צריך לשחק בMGS1 להיכנס לסדרה, אין איזו חבילה...

שכוללת אותו? כאב ראש עכשיו לקנות אותו מאייבי ולחכות עם דואר ישראל הזה עד שיביאו לי אותו, בא לי על איזו חבילה שכוללת את כל הסדרה ככה שאוכל להיכנס אליה כבר ולהגיע לMGS5 מהר.

evilplate

New member
למה שלק תקנה אותו דיגיטלית מה PSN?

כמה זה כבר עולה, 10$?
אין לך מה לעשות עם עותק פיזי, הערך שלו בשוק אפסי.

לא יכול לקנות בPSN האמריקאי והוא לא זמין בישראלי...

אבל אולי באירופי באמת.

PlayGirl3

New member
אני גם רציתי להיכנס לסדרה, אבל המשחקים מרגישים ממש מיושנים

ניסיתי להתחיל את השני אבל השליטה והגרפיקה אפילו בגרסת ה-HD בלתי נסבלים.
אם קשה לך עם אנצ'רטד הראשון, לעומת ה-MGS הראשונים זה ירגיש לך חלק כמו חמאה.

זה נשמע הגיוני :) אולי על הויטה זה יראה קצת יותר טוב.

כי זה יהיה על מסך יותר קטן, העלילה של הסדרה הזו כזו מהוללת שאני מרגיש שאני ממש מפספס משהו גדול. מה שכן המבט על הזה באמת נראה מתיש לאללה.

evilplate

New member
לא ראיתי שום שנמוך

הורדתי את הקובץ של ה 6.5 ג'יגה מגיימרסייד, המשחק נראה מצויין וזהה למה שהם הראו תמיד כרגיל, גם אם ימצאו לי איזו טקסטורה רעה או צל חסר איפשהו ויעשו מזה כאילו עכשיו הוא נראה משחק מגהסון, אנשים סתם נהיו אובססיביים למצוא שנמוכים בכח, אין מה להתייחס.

סתם ביזבוז זמן תאמין לי...

אם אתה ממש מתעקש תראה ביוטיוב את Walkthrough של MGS1 אבל גם ממש לא חובה...מה שבטוח אל תשחק אותו..הוא ממש מיושן...
את MGS2 וה3 תשחק בויטה, זה נחמד וגם נראה יחסית נורמלי..גם אני עשיתי את זה למרות ששיחקתי בשניהם איך כשהם יצאו על הPS2...
MGS4 אני ממליץ לך לשחק בלי שום קשר לזה שיוצא MGS חדש..זה גם לא יהיה ממש "עונש" כמו לשחק את הקודמים כי הוא לא יראה לך כמעט מיושן מבחינת הגרפיקה והגיימפליי...
קח בחשבון שאני בכלל לא שיחקתי את 2 משחקי הMGS שיצאו לPSP שMGS5 החדש הוא המשך ישיר שלהם מבחינה כרונולוגית ועלילה..ולהגיד לך את האמת זה ממש לא מדאיג אותי...
אני אוהב את העלילה של MGS אבל היא גם ככה כלכך מופרכת והזויה שאף אחד באמת לא מבין הכל(גם לא קוג'ימה) אז קח את הדברים יותר באיזי...

חחחחחח המשך של משחקי psp?

איזה סיפור מהתחת זה להיכנס לסדרה הזו.. מה שמדאיג אותי אם אדלג על 1.. הבנתי ש2 זה המשך ישיר שלו אז איך אפשר להבין על מה הם מדברים בלי זה

רוצים, להשתתף בבטא של SF5? ישראל כלולה.

קפקום מזמינה אנשים להירשם לבטא של SF5, כמו שכתבתי בכותרת ישראל היא מהמדינות שיכולה להשתתף. כל מי שרוצה לנסות להצטרף לבטא צריך להירשם אליה בכתובת הזו https://psnbeta.eu.playstation.com/userInfo.php?enroll=SFV
ההרשמה פתוחה עד יום רביעי הבא, עכשיו אני תוהה אם לנסות להשתתף או להתאפק עד היציאה...

IO מבהירה איך היא הולכת לשחרר את היטמן 6..

לפי IO, אנחנו לא משלמים על משימות בזנפרד כמו עונות במשחק אפיזודי. אתה משלם 60$ ואז לכל משך 2016, מגיעות אליך משימות נוספות. בדצמבר כשהמשחק ייצא נקבל חבילה עם אורך מכובד למדי של זמן משחק. השלבים שנקבל לא יהיו איזה שלבי בטא לא מלוטשים, הם יהיו ברמת תוכן ועומק של המשחק המלא. בשלב מסוים ב2016 המשחק ייצא גם בדיסק עם כל התוכן הזה למי שמעדיף לחכות לו.
אפשר יהיה לשחק את המשחק באופליין בלי חיבור לרשת בלי פלוס בלי כלום, מתי שרוצים. במידה ואתה רוצה לגשת למשימות החד פעמיות
שIO מעלה באופן בלעדי לכמה ימים (משימת התנקשות זמנית שאנשים מתחרים מי יתנקש בה ראשון) צריך להתחבר לרשת כדי להשתתף בה.

מי שבאמת משחק את הסדרה הזו באופן פרפקטציוניסטי, יודע כמה תוכן יצפה לו כבר בדצמבר, דברים כמו עלילה זה שולי בסדרה הזו, זה לא מעניין לאף אחד את התחת בסדרה הזו, אני פשוט הולך לחרוש על המשחק בדצמבר ובמהלך 2016 וזה נהדר.
https://hitman.com/en-us/news/hitman-q-a#

וואו!! נראה מעולה.

נראה כמו סוג של DMC בעולם של הרובטריקים ולא איזה משהו מעפן כמו שחשבתי,גם השינוי צורה מגניבים לחלוטין והם משתלבים בקרבות בצורה חלקה וזורמת ופלאשית.ביחד עם כל הקוסטמזציה שהם הבטיחו, ורמה קשה מאתגרת זה נראה לי משחק שיהיה כייף לשחק שוב ושוב, בתנאי שהוא יהיה כמו כל המשחקים שלהם ויהיה לך ניקוד/דירוג בסוף המשימות שמדרבן להשתפר ולשחק שוב ושוב.

בקיצור התלהבתי.

voguemaster

New member
אני מקווה שזה ייראה וירוץ טוב על ה-PS3

אם כן אני קונה את זה בוודאות

מישהו 2

New member
Transformers: Devastation

הדבר הראשון שעבר לי בראש שראיתי את הגיימפליי של המשחק הזה - זה פאקינג נארוטו.
אני לא יודע איך ולמה, אבל מה שבטוח המשחק נראה ממש טוב. מערכת קרב + אפקטים + אנימציות. ממש לא ציפיתי לזה ועוד ממשחק Transformers.

למעלה