Dragon Quest Builders

PlayGirl3

New member
Dragon Quest Builders

סקוור הכריזה היום על משחק חדש מהפרנצ'ייז של דרגון קווסט.
מעין שילוב של דרגון קווסט עם מיינקראפט?
מגיע ל-PS3/4/vita החורף ביפן.

איכס, זה נראה חיקוי ממש בוטה.

שיפסיקו עם השטויות האלה ויראו כבר את 11.

אגב האיינסידר הכי אמין של סוני אמר עכשיו

שלסקוור יש עוד שני משחקי dq שלא הוכרזו על הפלטפורמות של סוני והם שוקלים לפתי עוד אחד בעתיד. 11 זה בדוק אחד מהשניים.. נקווה שהמשחק הסודי השני יותר מענייו מהמינקראפט הזה

Sega: סליחה שבגדנו באמון שלכם... משחק חדש מהם בTGS

סגה מקדימים את יום כיפור בחודשיים בערך ומבקשים סליחה מהגיימרים על זה ש10 שנים הם הוציאו משחקים שבגדו באמון של הגימרים כלפיהם, בטח מתכוונים לכל משחקי הסוניק המזעזעים האלה, במקום להשקיע בסדרות המצוינות שלהם. הם אומרים שהם רוצים לחזור להיות מזוהים עם איכות כמו בשנות ה90. הם אומרים שהם הבינו, שאם המשחקים שהם יוציאו לא יהיו איכותיים לא כדאי להוציא אותם בכלל.. וכמובן הם אומרים שבגלל שהפס4 ממש פופלארי במערב, הם רואים המון הזדמנויות בשוק הזה.

לבסוף, הם אמרו שהם יכריזו על כותר איכותי בTGS.

מי שזוכר, ציטטתי כאן את האיינסידר של סוני, שאמר שסגה עובדת על משחק פעולה הרפתקה שמתרחש בטוקיו (לא יאקוזה) שהוא בלעדי לPS4, יש מצב לא קטן שזה המשחק הזה.

איזה משחקים אתם רוצים לראות מסגה? היא בכלל רלוונטית לכם אחרי כל השנים האלה?
אני רוצה, עוד משחקי יאקוזה, פאנטזי סטאר 5, עוד וואנקוייש, ושנמו 1+2

eran_le

New member
מעניין שמאז שהם ירדו מעסקי הקונוסלות הם דעכו והדרדרו מאוד

קודם כל, היו לי את כל הקונוסלות שלהם כולל דברים מוזרים כמו ה x32 וה CD, כך שזו חברה שחיבבתי מאוד בשנות ה 90 :).
כשהם זנחו בזמנו את הדרים קאסט ועסקי הקונוסולות היתה תקווה שאם יתמקדו במשחקים נקבל דברים עוד יותר טובים. מוזר מאוד, אבל קרה ההיפך, כמעט כל מה שיצא זה משחקים דפוקים. מאחת מענקיות המשחקים הם הפכו לגורם זניח. מעניין מה קרה. התחושה שלי היא שחתכו מאוד גם בתקציבי פיתוח המשחקים וניסו לייצר מקסימום הכנסות בכמה שפחות השקעה (קשיים כלכליים?). כאילו איבדו את הנשמה שם.

evilplate

New member
גם לי היה סגה CD

הקונסולה הכי גרועה אי פעם בערך.
אבל המגה דרייב עצמו (שהייתי צריך להלביש עליו את המפלצת הזו) היה ממש אחלה. :)
&nbsp
וכן השאלה ששאלת טובה, באמת לא ברור למה זה קרה, יש הרבה שמייחלים לעזיבה דומה של נינטנדו את שוק החומרה ועל הנייר זה באמת יהיה הכי טוב, למה שנצטרך לקנות עוד חומרה עלובה בשביל לשחק בכמה בלעדיים בודדים שהם מוציאים בשנה?
עדיף כבר שהמשחקים שלהם יגיעו לכולם וזהו אם הם לא מסוגלים להתחרות כמו שצריך ולהוות איום, זה באמת הגיוני.
&nbsp
אבל המקרה של סגה הוכיח שהתסריט הזה לא בהכרח חיובי ולך תדע גם איך תראה נינטנדו אחרי עזיבה תיאורתית שכזו, למרות שאם אתה שואל אותי עדיין הייתי שמח שיעזבו כי כרגע אין לי תועלת בהם מהמקום שהם נמצאים בו וזה סתם מבאס אם תצא איזו קלאסיקה מהם שאני לא אוכל לשחק :)

לדעתי הבעיה של סגה היתה שהיא נתקעה בדור הדו מימד.

סגה היא חברת ארקייד במקורה, ולכן כל הצוותי פיתוח שלה הבינו מעולה מה זה לפתח משחקי 8BIT ומגה דרייב, משחקים מהנים פשוטים, כמו משחקי ספורט ארקייד יריות פלטפורמה, מירוצים.

ככל שהמשחקים נהיו יותר ויותר מורכבים, סגה לדעתי איבדה אחיזה בשוק. זה התחיל כשהיא לא ידעה איך להעביר את סוניק ממשחקיות
נהדרת וזורמת של דו מימד לתלת מימד, וזה המשיך בזה שהיא בכלל לא רצתה שהסאטורן (היורש למגה דרייב) יוכל להפעיל משחקי תלת מימד.

סגה בהתחלה חשבה שמשחקים תלת מימדים זה FAD שיעבור.

זה נכון שבדור הדרימקאסט היא הפכה את עצמה לחוד החנית בתחום משחקי התלת מימד, אבל גם שם המשחקים שלה היו ארקיידים לרוב.

הנסיונות שלה לפתח משחק עולם פתוח כמו שנמו, ומשחקי תפקידים לא צלח.
אני מת למשל על סדרת פאנטזי סטאר מהמגה דרייב, במיוחד 4, אבל מי באמת חוץ מקהל קט זוכר את הסדרה הזו מסגה? למרות
שהיא היתה סופר איכותית היא לא הפכה למפורסמת כמו פיינל פנטזי.

שנמו לא הפך לסדרה ענקית כמו GTA...

אחרי שהם נפלו, הם לא הוציאו את כל הסדרות שלהם לכל הפלטפורמות אלא נתנו בלעדיים לכל יצרנית, סוני קיבלה בלעדיים, מייקרוסופט קיבלה בלעדיים, ונינטנדו קיבלה (נינטנדו קיבלה בלעדיות על סוניק לכמה שנים על הקיוב)

GTA3 וז'אנר העולם הפתוח התחיל לתפוס בענק,אתה בטח זוכר, ולסגה לא היו תשובות לזה, המשחקים שלה עדיין היו ארקיידים ולא מורכבים פשוט ב3D.

evilplate

New member
יש בזה משהו

אבל עדיין לשאנמו יש המון מעריצים ככה שהיא כן הראתה יכולת ליצור משחק טוב ולא ארקיידי ב 3D, זה שלא הצליח זה עניין אחר.
גם אנשים אוהבים את פנטאזי סטאר אונליין וגם הסוניק 3D על הדרימקאסט קיבל אז ציונים טובים.
&nbsp
באופן כללי זה נכון שאין להם ברזומה יותר מדי משחקים "רציניים" ברמה גבוהה, אבל לך תדע, אולי אם הם עדיין היו בעסק הם היו מצליחים לעשות את המעבר, שאנמו הוכיח את זה באיזשהו מובן ביחס לזמן שיצא, הוא היה מאוד חדשני אז.
&nbsp
מה שבטוח זה שהם היו חברת משחקים מעולה והיא התדרדרה מאוד מאז, אי אפשר לדעת איך הם היו נראים היום אם היו עם קונסולה משלהם אבל אנחנו יודעים איך הם נראים בלי ולצערי התוצאה לא משהו.

ברור, כל משחק 3D שהיא כן עשתה היה מדהים, גם כל RPG

הבעיה שהיה להם מעט מדי. הם תמיד הלכו על הקטע של חווית ארקייד בבית ובאיזשהו שלב זה כבר לא היה רלוונטי לשוק.
מה היתה נקודת המכירה של המגה דרייב? משחקי ספורט כמו פיפא סוניק ומשחקי ארקייד. פיפא התחילה על המגה דרייב
והיתה נורא פופלארית עליו במשך שנים.

הסאטורן הדהים את כולם ביכולות 2D מדהימות שמשתוות למכונות הארקייד של התקופה, ובמשחקי מכות ארקדיים כמו וירטוא פייטר.

מה מכר לכולם את הדרימקאסט, יותר מהכול? סול קאליבר, בדיוק כמו בארקיד, סוניק, ומשחקים ארקדיים פשוטים ומגניבים כמו קרייזי טקסי, וירטוא טניס, שהוא נורא ארקיידי ופשוט, ומשחקי מכות.
כל RPG שסגה כן פיתחה וכל משחק מורכב, היה נהדר. לטעמי פאנטזי סטאר 4 אוכל את רוב סדרת פיינל פנטזי לבדו, שנמו היה מהפכני
אבל כל זה היה טיפה בים, מעט מדי, וזה לא יכל להיות סיסטם סלר.

ב2001, מיקרוסופט הציעה לך חווית שוטרים איכותית עם HALO ודגש על אונליין, נינטנדו הציעה לך את החוויה הנינטנדואית, בגרפיקה מדהימה, סוני הציעה לך תמיכת צד ג' הכי מרשים אי פעם.

רוקסטאר הציעה לך עולמות פתוחים.

גם שרצית משחקים פשוטים ארקדיים ומזמינים, EA ונאמקו, כבר הציעו לך את החוויה הארקידית של סגה. אמנם משחקי הספורט של ייסגה, היו איכותיים ממשחקי הספורט של EA אבל לאמריקאי/הישראלי/גיימר ממוצע זה לא שינה הרבה, EA עדיין הציעה משחקי ספורט ארקידים מוכרים יותר.

ונאמקו נתנה לך חווית ארקדיות אחרות בקונסולה שלך כמו טקן, time crisis המשחק הזה עם הרובה פלסטיק, סול קליאבר 2...

זה נכון שפאנטזי סטאר אונליין היה מרשים לזמנו, אבל באותו זמן שחקני PC כבר שיחקו משחקי רשת כאלה על הPC וזה היה מעט מדי ומאוחר מדי כדי להרשים את שחקני הקונסולות.

בקיצור, לפי דעתי לפחות, סגה ניסתה להציע בתחילת שנות ה2000 חווית ארקייד פשוטה וממכרת בסלון, כשמדי פעם היא התנסתה באיזה משחק רציני, כשהגענו לדור עם GTA3 שדרש יותר ויותר תחכום.

evilplate

New member
יש להם הרבה מה להוכיח

אבל אתה יודע איך זה, כמו עם גרילה והוריזון, ברגע שהם יציגו משהו מלהיב "יסלחו" מהר מאוד, כן תהיה עדיין קצת סקפטיות אבל רואים עם ההייפ שהוריזון זוכה לו שזה לא מפריע במיוחד.

מאז מות הדרימקאסט עליו השלום

כל מה שהחברה הזו עושה או נוגעת בו נהיה מיץ של הזבל
איך הם קיימים עד עכשיו אין לי מושג

MGS5 עבר שינמוך?

קונאמי שיחררה סרטון משחקיות די מדהים בעיני, של חצי שעה מMGS5 זה לא מונע מכמה גיימרים למצוא בו שנמוכים לטענתם,
אני אישית לא שמתי לב למשהו משונמך, אך גם לא עקבתי אחרי המשחק בדקדקנות של המעריצים, אולי המעריצים של הסדרה פה יכולים
לשים לב אם כן או לא, בכל מקרה הצוות של קוג'ימה מבטיח, שאין שום שנמוך, כי לטענתם אי אפשר לבצע שינמוכים ברגע האחרון, זה צריך
להיות בשלב ממש מוקדם בפיתוח המשחק.

בכל מקרה, אני מקשר כאן את סרטון הגיימפלי בן חצי השעה, זה נראה מאלף.
אהבתי איך שסנייק יכול לשגר חיילים מורדמים על כדור פורח חחחחחחח! אהבתי גם איך שאפשר לשלב בין התגנבות לירי סוער לגמרי, זה נראה משחק פתוח לא רק מבחינת מרחב וגודל, גם מבחינת חופש פעולה ואני אוהב את זה!

הייתי מתחיל את הסדרה הזו מזמן, פשוט גרסת הPC של MGS1 שהיתה לי עושה בעיות פתאום, ואני צריך עכשיו להזמין עותק של MGS1 לפס1 ולשחק על הפס3, נראה לי שזה יראה זוועה.

למה הם לא שמו את MGS1 באוסף של משחקי הMGS? כבינימאט עם החפפנקיות המזלזלת הזו.

מישהו 2

New member
לא שמתי לב למשהו מיוחד, אבל גם ככה התאכזבתי מהדמו של המשחק

מישהו 2

New member
בהשוואה למשחק הקודם בסדרה MGS4

הכול אכזב אותי כמעט... מערכת הירי החדשה פשוט לא מרגישה נכון. ה- AI של האויבים על הפנים. הגרפיקה (בדמו) הייתה חצויה
היו דברים מפורטים מאוד ולידם דברים מטושטשים ומפוקסלים. אפקטים גרועים של פיצוצים ועשן.
&nbsp
קשה לי קצת להסביר אבל, אם בטעות נדפקה לך ההתגנבות ועלו עליך, כל המשחק כבר לא מרגיש נכון. זה ממש מעביר בי תחושה כאילו לא השקיעו בממעבר ממוד התגנבות למוד COD מה שנקרא

לדעתי, כדי לתקן את זה צריך לעשות שברגע שמגלים אותך (לא משנה מה דרגת הקושי) צריכים להקיף אותך עשרות של אויבים ו-2 יריות מספיקות כדי להרוג אותך כמו שהיה ב- MGS4. או ישר לעשות ריסטרט לצ'ק פוינט האחרון.. כי פשוט הרגשתי שהמשחק לא בנוי לזה ונראה מצחיק.

אתה רוצה למות מרגע ההתגלות? מה הבעיה? :)

שחק ברמה הכי קשה, אני בטוח שקוג'ימה הכין איזו רמה קשה ברמה אבסורדית שתהפוך את כל מצב הCOD לאופציה לא ריאלית, לאנשים שרוצים משחק שהוא על "טהרת חווית ההתגנבות" או שבמקרה הכי קיצוני, אם בא לך להיות הארדקור, תעשה ריסט ברגע שמגלים אותך אם בא לך
אף אחד לא עוצר בעדך או מכריח אותך לזרום עם מצב הCOD הזה, זו רק אופצייה שהופכת את המשחק ליותר מגוון, נגיד
אם תרצה לשחק במשחק שוב אבל בסגנון אלים יותר :)

evilplate

New member
מ MGS2 בערך אפשר לירות בכיף באויבים

ולהרוג לא מעט מהם, רק שהאזעקה היתה עושה respawn אין סופי אז היית חייב להסתתר בסוף, אבל זה לא שאיך שהתגלית ובאו אויבים היית נדפק, לא היתה בעיה בכלל להתמודד איתם.
&nbsp
וכן היתה תמיד רמת קושי שהיתה עושה לך GAME OVER ברגע שהיית מתגלה אם אתה בקטע, למרות שאני חושב שבמקרה של MGS5 זה די מפספס את הפואנטה של כל ה sand box שיש שם אבל כל אחד והטעם שלו.

evilplate

New member
אתה בטוח ששיחקת ב MGS4?

קודם כל לדעתי הוא היה ה MGS הכי גרוע בסדרה בהפרש ניכר.
דבר שני גם שם יכלתי לפרק את האויבים במצב הירי כמו כלום ולשחק אותו כמשחק פעולה (גרוע), והירי בדמו של 5 נראה אם כבר משופר ממנו (וגם מהניסיון שלי עם GZ הוא הרבה יותר טוב ממנו מהבחינה הזו), MGS4 הוא משחק פעולה הרבה יותר גרוע ממה שראינו מ MGS5 ככה שלא ברורה לי הטענה הזו.
&nbsp
באופן כללי אף משחק MGS לא הצטיין כמשחק פעולה, הם נועדו קודם כל להיות משוחקים בהתגנבות, אבל MGS5 נראה הכי סביר מהבחינה הזו, גם אם רחוק מלהיות בטופ של הז'אנר.
&nbsp
אני חושב שהדגש של MGS5 זה קודם כל החופש הענק שהוא נותן לך באיך לגשת למשימות, הם שינו המון את הנוסחה, אני גם לא בטוח שאני אוהב את זה בכלל, יכול להיות שהוא יהיה ה MGS השנוא עלי ואני אתגעגע למשחקיות הלניאריות ולעיצוב היותר הדוק, אבל הטענה שלך עצמה על הירי ביחס ל 4 או הגיימפליי (די ברור לדעתי שהגיימפליי פה הכי טוב בסדרה, גם אם אני אשנא את המשחק) לא ברורה לי.

למעלה