ינואר 2019 בערוצי הסדרות וה-VOD של

LeRanch

New member
קוד בלאק - עונת הסיום

1/1 | 20:45 | HOT VOD | HOT3

"קוד בלאק" ("Code Black") היא דרמת בית חולים של רשת CBS ואולפני ABC שנוצרה על ידי מייקל סיצמן ("ארץ קרה") והמפיקים מרטי נוקסון ("באפי קוטלת הערפדים", "UnREAL") ודיוויד סמל ("אימה אמריקאית").

את הקאסט של "קוד בלאק" מובילה זוכת האוסקר מרשה גיי הארדן, כוכבת הוליוודית וותיקה שכיכבה בין השאר בסרטים כמו "צומת מילר" של האחים כהן, "מיסטיק ריבר", "פולוק" (שגם זיכה אותה בפרס האוסקר לשחקנית המשנה הטובה ביותר) ולאחרונה גם בסרטי "חמישים גוונים של אפור". לצדה מככב גם המועמד לשישה פרסי "גלובוס הזהב" רוב לאו("הכריש", "מחלקת גנים ונוף", "הבית הלבן").

"קוד בלאק" מתרחשת בחדר המיון העמוס והידוע לשמצה ביותר בארה"ב, בו שטף המטופלים הבלתי-פוסק הוא הקטנה בבעיותיהם של צוות הרופאים המוכשרים, שנאלצים להתמודד עם משאבים מוגבלים –מצב שידוע בתור "קוד שחור".

בלב התוהו ובוהו בחדר המיון ניצבת הרופאה האחראית ד"ר ליאן רוריש (הארדן), מומחית בביצוע טיפולים מסובכים במחלקת הטראומה השמורה למקרים הכי קריטיים. במחלקה הזו, החיים נמדדים בשניות – ומשימתם של הרופאים והאחיות היא לתפקד במהירות ובמקצועיות בתוך מערכת לא-מתפקדת, כשהחולים שלהם ניצבים מול שתי ברירות: למות, או לזכות בנס שיציל את חייהם.

לצידה של הארדן מככבים גם לואיז גוזמן ("אוז"), הארי פורד, בנג'מין הולינגסוורת' ("יומנו של חנון"), וויליאם אלן יאנג ("מחוז 9"), בוריס קודג'ו ("המחליפים") וג'יליאן מורי. בעונה השלישית מצטרפת לקאסט מון בלאדגוד ("שליחות קטלנית: התעוררות").

LeRanch

New member
המזח / El Embarcadero - סדרה חדשה

19/1 | NEXT TV | HOT VOD

"המזח" ("The Pier" ובספרדית "El Embarcadero"), סדרת הדרמה החדשה והמדוברת של יוצר דרמת הלהיט הספרדית "בית הנייר" אלכס פינה, תעלה במלואה רק ב-HOT VOD בקטגוריית XTRA – סדרות איכות מהעולם. על הסדרה אמונה גם כותבת "בית הנייר" אסתר מרטינז לובאטו.

"המזח" סובבת סביב אלחנדרה, ארכיטקטית מצליחה שמתמודדת עם טרגדיה בחייה האישיים – התאבדותו של בעלה אוסקר, שגופתו נמצאה במזח באגם אלבופרה מחוץ לוולנסיה. אלחנדרה מתקשה להאמין כי מדובר בהתאבדות, שכן היא ואוסקר ערכו תוכניות לעתיד שעות ספורות קודם לכן.

אבל זו רק ההתחלה: אחרי מותו מגלה אלחנדרה שאוסקר חי חיים כפולים עם אישה אחרת, ורוניקה. מי האישה הזו? מי הוא הגבר שאותו אהבה במשך 15 שנה? ומה קרה באותו לילה גורלי על המזח?

בעזרתו של קונרדו, שוטר מקומי, אלחנדרה מחליטה להתקרב לוורוניקה בזהות בדויה. היא רוצה לשנוא את ורוניקה, אבל מוצאת את חייה של האישה האחרת מפתים ושונים משלה. האם הקשר שנוצר ביניהן ישרוד את רגע חשיפת זהותה האמיתית של אלחנדרה, והאם הוא יאפשר להן לגלות את האמת על הגבר שאהבו – ביחד?

בסדרה מככבים אלברו מורטה ("בית הנייר"), זוכת 3 פרסי ה"גויה" ורוניקה סאנצ'ז ("דרומית לגרנדה"), איירין ארקוס ("אליטה"), זוכת שני פרסי "גויה" ססיליה רות ("הכל אודות אימא"), מרתה מילאנס ("סדר אותי") וג'ודית אמפודיה.

LeRanch

New member
תעלומת האלפא ביתא / The ABC Murders - מיני-סדרה חדשה

9/1 | NEXT TV | HOT VOD

"תעלומת האלפא ביתא" ("The ABC Murders") היא מיני-סדרה תקופתית של BBC, המבוססת על רב המכר באותו שם מאת אגתה כריסטי. על העיבוד הטלוויזיוני אמונים שרה פלפס (שעיבדה גם את היצירות האחרות של כריסטי ל-BBC, "עדת התביעה", "תעלומת האליבי החסר" ו"ולא נותר אף אחד") והבמאי אלכס גבאסי ("The Frankenstein Chronicles"). הסדרה תעלה במלואה רק ב-HOT VOD בקטגוריית XTRA – סדרות איכות מהעולם.

לנעליו של הבלש האגדי מספריה של כריסטי, הרקול פוארו, נכנס הפעם זוכה ה"אמי" ג'ון מלקוביץ' ("להיות ג'ון מלקוביץ'", "על עכברים ואנשים") כשלצדו מככב גם כוכב סרטי "הארי פוטר" רופרט גרינט ("סנאץ'", "Sick Note"). מלקוביץ' מצטרף לשורה ארוכה ומכובדת של שחקנים בעלי שם שגילמו את דמותו של פוארו, בהם קנת' בראנה, אלברט פיני, פיטר יוסטינוב, אלפרד מולינה, טוני רנדל ואחרים.

השנה היא 1930: האומה הבריטית מפולגת, ושנאה וחשד נמצאים בכל מקום. על רקע האווירה המסוכנת הזו מתמודד פוארו עם רוצח סדרתי הידוע רק בכינוי "האלפא ביתא": הוא פועל לראשונה באנדובר, אחר כך בבקסהיל, וכשהרציחות הולכות ומצטברות, הרמז המקשר היחיד הוא עותק של מדריך הרכבות האלפביתי שנמצא בכל זירת פשע. פוארו חייב להביס את האויב המסתורי, שמערער את כל מה שחשוב לו – הסמכות, היושרה, העבר והזהות שלו.

לצדם של מלקוביץ' וגרינט יככבו גם טארה פיצג'רלד ("משחקי הכס"), אנדרו באקן ("ברודצ'רץ'"), שירלי הנדרסון ("יומנה של ברידג'יט ג'ונס"), קווין מקנאלי ("שודדי הקאריביים"), גרגור פישר ("אהבה זה כל הסיפור"), ג'ק פרת'ינג ("פולדארק"), ליזי מקינרי ("הכתר") וקארן ווסטווד ("אמה").

LeRanch

New member
מקום טוב באמצע - עונות רביעית-תשיעית

31/12 | 22:00 | HOT קומדי סנטרל | HOT VOD

"מקום טוב באמצע" ("The Middle"), הסדרה הקומית של היוצרות דיאן הלין ואיילין הייסלר ("מרפי בראון"), בכיכובה של זוכת שני פרסי ה"אמי" פטרישיה היטון ("כולם אוהבים את ריימונד"), חוזרת עם פרקים שטרם שודרו בארץ. עונות 4-9 של הסיטקום המצליח של רשת ABC מגיעות לראשונה לישראל וישודרו בשידור יומי ב-HOT קומדי סנטרל וב-HOT VOD, אחרי ששלוש העונות הראשונות שודרו במקור ב-HOT3.

"מקום טוב באמצע" עוקבת אחר זוג הורים שמנסים לגדל משפחה אך להנמיך ציפיות, באמצע החיים, באמצע סולם המעמדות, באמצע מצב כלכלי ירוד וממש באמצע שום מקום – העיירה הקטנה והנידחת אורסון שבאינדיאנה. פרנקי הק (היטון) הדאגנית משתמשת באירוניה ובחוש ההומור שלה בניסיון יומיומי לשרוד, בין העבודה כמוכרת הגרועה ביותר בסוכנות הרכב היחידה באורסון, ומשימת גידול הילדים הממוצעים שלה יחד עם בעלה האדיש והעוקצני מייק (ניל פלין, "סקראבס"), מנהל מחצבה שרוב הזמן שותק. יחד הם כושלים בעבודתם, וגם בכל דבר אחר שהם לוקחים על עצמם.

פרנקי היא אולי לא אשת קריירה כוחנית, אבל כשזה מגיע למשפחה שלה – היא עושה כל שביכולתה, ועם ילדים כמו שלה, היא לרוב צריכה לעשות הכל בעצמה: אקסל הוא מתבגר עצלן ולא ממושמע, שמלבד לעשות ספורט, הוא מסתובב רוב היום בבית בתחתונים; סו, ילדת הסנדוויץ' הנלהבת, לא מפסיקה להיכשל בכל חוג אליו מנסה להשתייך; ובריק הקטן, המבריק והמשונה, תולעת ספרים ומתבודד, נוהג ללחוש לעצמו. בזמן שכולם רוצים להגיע לפסגה, או נאבקים לא ליפול לתחתית, פרנקי ומשפחתה מוצאים בין כל הטירוף הזה אהבה והמון רגעים מצחיקים – איפשהו באמצע.

"מקום טוב באמצע" נחשבה לאחת הסדרות המצליחות של ABC, עם ממוצע רייטינג של כ-8 מיליון צופים ומועמדות לפרס ה"אמי". לצד היטון ופלין מככבים בסדרה צ'ארלי מקדרמוט ("נהר קפוא"), עדן שר, אטיקוס שפר ("התאום") וכריס קטן("סטרדיי נייט לייב").

LeRanch

New member
אזור הדיונים

באיזה סדרות תצפו החודש?

על מה תוותרו?

שתפו בהמוניכם

Saharon87

New member
סוף סוף מלא מה לראות! איזה כיף!

מקום טוב באמצע - סוף סוף! חסרי בושה המדריך לרוצח הבורחים יאנגר הדרך קוד בלאק ואנסה עוד כמה סדרות חדשות :)

dory141

New member
מה אראה

תעלומת אלפא ביתא- אולי; בלש אמיתי (היום אתחיל את עונה 2, למרות שהזהירו אותי שתהיה ירידה ברמה לעומת עונה 1); קרשינג 3. אפרופו האחרונה, הזדמנות להמליץ על "נקי מלוכלך", הסטנד אפ של יוצר הסדרה וכוכבה, פיט הולמס, ב- HBO ספיישל. כשהתחלתי לראות אותו חשבתי שהוא ריי רומנו במהדורה מודרנית (אני לא ממש סובל אותו), אבל התברר לי שטעיתי ובגדול. האיש יודע את העבודה, מתשווה בעיני לסיינפלד ולכריס רוק.

Hard Sun נשמעת כמו סדרת גימיק מהסוג שאני לא אוהב

בפועל זו תהיה סוג של police procedural עם איזה סיפור רקע מד"בי לא אמין. גם הביקורות לא מי יודע מה.

יאי Runaways

אני צריך באמת לבדוק אם היא כבר יצאה בארה"ב...
&nbsp
נחמד באמת שהם מביאים כל כך הרבה עונות של מקום טוב באמצע. אני מאוד אהבתי אותה עד סופה. (שלא כמו קומדיות אחרות דומות לה, היא השתפרה עם הגיל.
&nbsp
את הדרך החלטתי שלא שווה לי להמשיך.
&nbsp
The ABC Murders - זה אולי אומר משהו שהדבר שהכי עניין אותי בתיאור שלה הוא: למה האומה הבריטית הייתה מפולגת בשנת 1930?
&nbsp
Hard Sun - אני זוכר כשיצאה בבריטניה. זה נשמע לי שיכול להיות מסקרן לבדוק. אם כי אני בטח לא אגיע לזה...

snirf

Active member
הוט חזרו לעצמם! חודש עם המון תכנים

מפתיע ומוזר שמעלים כ"כ הרבה תכנים בחודש אחד

בכל אופן, מתכוון לצפות ב-
יאנגר5 (טוב ששידרו יחסית בלי הפסקה בין העונה ה4 ל5)
המדריך לרוצח5
יחסים בהסכמה2
תעלומת האלפא ביתא
המזח
שמש חזקה

הדרך2+3 ראיתי כבר בסלקום, טוב שנזכרו

למעלה