לפטופ טוב למשחקים? זה יעלה לך יותר יקר ממחשב שולחני.
אני מבין אותך, אם התשוקה שלך נמצאת במשחקי סימולציה כמו בניית ערים ואסטרטגיה כמו סטארקראפט אז המחשב באמת עדיף. הPS4 מקבל לא מעט מהמשחקים האלה, דיאבלו 3 לדעתי טוב בקונסולות פי כמה מאשר במחשב.
והנה למשל XCOM 2 הוכרז לפס4.
לפטופ שיריץ לך משחקי מחשב בצורה יותר טובה מהPS4 יעלה לך הרבה יותר יקר ממחשב נייח, זה לא משתלם בשום צורה לדעתי.
אלא אם כן זה רק לסטארקרפט 2 והזרמת סרטים.
וגם אם אתה נכנס ללימודים הגבוהים (בהצלחה) זו עדיין לא סיבה לוותר על גיימינג או להוריד הילוך
ברור שיהיו לך ימים שתשחק הרבה פחות, בעיקר לקראת מבחנים
אבל תמצא דרך לשלב.
כרגע, רק מייק דיברה על שידרוגים של כמה פעמים במהלך מחזור החיים של הקונסולות, סוני עדיין מדברים על שידרוג חד פעמים בדור.ואם ראית את הידיעה שפרסמתי, מסתבר שלא כל המשחקים בכלל יתמכו ביכולות של הניאו, מה שעושה את הPS4 הרגיל, דגם יותר רלוונטי ממה שחשבנו שהוא יהיה.
בנוגע ללהוריד הגדרות כדי להגיע ל60FPS לדעתי, אם אני צריך להוריד הגדרות כדי להגיע ל60FPS והגרפיקה נפגעת אז זה איבד את הפואנטה.
ותאמין לי (מניסיון) שאתה תיתקל במשחק שרץ לך על 20FPS במחשב שעלה לך 7000 ותראה שבעלי הPS4 משחקים ב30FPS יציב, זה לא ישנה לך שזה רק משחק אחד או שניים, אתה עדיין תרגיש שזרקת כסף לפח, אם בסופו של דבר תשתמש בPS4 כדי לשחק את המשחק הזה.
אם אתה הולך על לפטופ אז בכלל אין לך מה לצפות להתקרב לקבל ביצועי PS4 במחיר סביר, בטח שלא לעבור אותם.
אם אתה רוצה מחשב וPS4 שהם ביחד בדו קיום וכל אחד עושה את המטרה שלו זה סבבה, אבל אתה תתחרט על השקעה רצינית במחשב גיימינג נייח ונייד במיוחד זכור מילה שלי.