ות

מסתבר שהסינגל חרא
במקומך הייתי מחכה לArcade mode.

מסתבר שבסינגל יש קרבות רק של סיבוב אחד ועל מצב נורמל הם נגמרים ממש מהר כי זה ממש קל. יוצא מצב שזה יותר מצב סרט עלילתי מאשר סינגל נורמלי.

אולי זה מתאים לך אבל אני הייתי מחכה.
http://www.polygon.com/2016/6/9/118...t=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter

PlayGirl3

New member
סקיי, יוביסופט שמעו שאתה לא מרוצה מה-gold edition

של watch dogs 2, אז עכשיו יש גם collector's edition שאפשר להזמין עם חבילת ה-gold או עם ה-deluxe והיא תגיע עם רובוט משרת אישי שמופעל ע"י אפליקציה.

sky121

New member
אין הרבה מה להגיד

זה פשוט מדהים אותי שיוביסופט חוזרים על הטעויות שלהם שוב ושוב.
גם למשחק הראשון היו מהדורות רבות + תוכן אקסלוסיבי לפטלפורמה מסויימות.

את באמת רוצה לדעת כמה מהדורות יש למשחק השני (מהזול ליקר)?

Watch Dogs 2 Standard Edition

Watch Dogs 2 Deluxe Edition

Watch Dogs 2 Gold Edition

Watch Dogs 2 San Francisco Edition

Watch Dogs 2 Collectors Standard Edition

Watch Dogs 2 Collectors Deluxe Edition

Watch Dogs 2 Collector’s Edition Gold

The Return of Dedsec Collector's Case (שבזה אין את הרובוט. אך יש את הכובע והצעיף, ספר איורים ופסל שלא קיים במהדורה של סן פרנסיסקו)

[URL]https://www.gottabemobile.com/2016/06/08/watch-dogs-2-pre-orders-which-edition-should-you-buy/[/URL]

[URL]http://www.gamesradar.com/watch-dogs-2-only-has-six-different-editions-and-one-of-them-comes-with-your-very-own-robot-friend/[/URL]

sky121

New member
Watch Dogs 2 Angry Trailer Reaction

גם מדברים על אינפלציית המהדורות.
איך רואים שזאת חברה מקרטעת? האתר שלהם בקושי מצליח להטעין את הדפים.

amithas190

New member
למה עושים גרסאות אספנים למשחקים פח? למה מכריזים על dlc

Dlc לפני שהמשחק יוצא?
&nbsp
המשכים וגרסאות אספנים צריכים להיות רק למשחקים שהוכיחו את עצמם

PlayGirl3

New member
סרטון גיימפליי ראשון של Conan Exiles

משחק עולם פתוח-הישרדות מבוסס על היקום של קונאן הברברי.

וואו, זה נראה נורא! אמנם זה pre-alpha אבל עדיין...

PlayGirl3

New member
סוני מאשרת את קיומו של PS4 Neo - לא יגיע ל-E3

מצד אחד זה טוב כי אני מעדיפה שיראו כמה שיותר משחקים ולא יבזבזו זמן על חומרה (מה שכנראה נקבל גם בגזרת ה-VR), אבל מצד שני זה אומר שהם עדיין לא בטוחים בעצמם מספיק כדי להציג אותו ולי לפחות נראה שזה אומר שהוא לא יגיע לקראת סוף השנה הזו.

כמו שכבר די ברור לכולם, הם אומרים שהקונסולה החדשה תימכר לצד ה-PS4 הרגיל וכל, או לפחות רוב, המשחקים ירוצו על שתיהן. הקונסולה המשודרגת תעלה יותר מהמקורית.

http://www.ft.com/cms/s/0/aca45ff2-2ea0-11e6-bf8d-26294ad519fc.html

מישהו 2

New member
חבל... הייתי רוצה לראות את ההצגה הרשמית שלו ב- E3

מול קהל חי, והמון עיתונאים...
&nbsp
בכל אופן הגעתי להחלטה שאני כבר לא אקנה את הניאו ובעתיד אעבור למחשב משחקים. בשביל משחקי RPG ואסטרטגיה.

אני מאחל לך בזבוז נעים של המון כסף על שידרוגים לכרטיסי מסך.

בשביל להביא מחשב שנותן לך תוצאות של 60FPS במשחקים אתה צריך מחשב שהוא פי 3 מהמחיר של הPS4 או הניאו, אם זה שווה לך אז בכייף.

מישהו 2

New member
חח.. זה בסדר אני כנראה לא מתכוון ללכת לכיוון הארדקור

העניין הוא שפשוט אני גם ככה נכנס לקראת תקופת הלימודים הגבוהים.. ולכן בקרוב אאלץ "להוריד הילוך" בכל הקשור למשחקים בשנים הקרובות.

התוכנית היא לקנות לפטופ ממש ממש טוב שעל הדרך אני אוכל לשחק בו משחקי אסטרטגיה, משחקים כמו דיאבלו, סטארקראפט אולי גם עולם פתוח כמו הוויצ'ר.
גם משחקים כמו טרופיקו 5 אני ממש אוהב, אבל לצערי אני לעולם לא אוכל לשחק משחק כזה על קונסולה ואני מתגעגע לכל הז'אנר הזה.

אז שדרוגים עתידיים גם ככה לא נכנסים ממש לנושא.

אבל. . אם להגיב בכללי למה שאמרת:
אתה צודק, מחשב טוב למשחקים יעלה פי 3 אולי אפילו יותר מקונסולה, אבל בטווח הרחוק זה יכול לצאת יותר משתלם (תלוי במה שאתה משקיע אליו), ואמנם כדי להיות בשיא הגרפיקה והביצועים צריך לבצע שדרוגים כל שנתיים שלוש...

אבל, נראה שגם הקונסולות מתקדמות עכשיו לכיוון של שדרוגים כל כמה שנים, אז מהבחינה הזאת כבר יותר משתלם לשדרג 'רק' כרטיס מסך או 'רק' כרטיס זכרון בכמה מאות שקלים במקום לקנות קונסולה חדשה לגמרי ב- 2000 שקל.

כמו כן, בגלל שאין בקרת הגדרות גרפיות במשחקים בקונסולות, זה משאיר אותך די עיוור למציאות. למה אני מתכוון? אתה רק מרגיש לכאורה שהקונסולה שלך מחזיקה יפה במבחן הזמן כשכל המשחקים הכי חדשים מותאמים לה וכשאתה מכניס את הדיסק אתה מקבל ללא עוררין את הצורה והגרפיקה של המשחק שאתה רואה כאמת מוחלטת.
העיוורון הזה הוא דווקא אחלה והוא די נחמד והוא שירת את ה- OCD שלי להגדרות בצורה מעולה. אבל זה עדיין עיוורון.

במחשב במהלך הזמן אתה מרגיש לאט לאט איך אתה צריך להריץ משחקים על גרפיקה נמוכה יותר כדי שהם ירוצו ב- 60 FPS. אבל בתאכלס גם כשזה מגיע לזה, זה עדיין יכול להראות ולרוץ טוב יותר מאותו המשחק על הקונסולה ששם "דפקו" אותו בכל מיני צורות כדי שאיכשהו הוא ידחס בצורה עובדת לתוך 30 FPS מקרטעים.

זה לא עד ששיחקתי את הוויצ'ר 3 במחשב של גיסי שזקן רק במעט מה-PS4 שלי, הבנתי חלק מהדברים האלה...

כמובן שתמיד יש חריגים, כמו מה שקרה עם באטמן אבל אז זה עדיין לא ברמה הזאת.

לפטופ טוב למשחקים? זה יעלה לך יותר יקר ממחשב שולחני.

אני מבין אותך, אם התשוקה שלך נמצאת במשחקי סימולציה כמו בניית ערים ואסטרטגיה כמו סטארקראפט אז המחשב באמת עדיף. הPS4 מקבל לא מעט מהמשחקים האלה, דיאבלו 3 לדעתי טוב בקונסולות פי כמה מאשר במחשב.

והנה למשל XCOM 2 הוכרז לפס4.

לפטופ שיריץ לך משחקי מחשב בצורה יותר טובה מהPS4 יעלה לך הרבה יותר יקר ממחשב נייח, זה לא משתלם בשום צורה לדעתי.

אלא אם כן זה רק לסטארקרפט 2 והזרמת סרטים.

וגם אם אתה נכנס ללימודים הגבוהים (בהצלחה) זו עדיין לא סיבה לוותר על גיימינג או להוריד הילוך
ברור שיהיו לך ימים שתשחק הרבה פחות, בעיקר לקראת מבחנים
אבל תמצא דרך לשלב.

כרגע, רק מייק דיברה על שידרוגים של כמה פעמים במהלך מחזור החיים של הקונסולות, סוני עדיין מדברים על שידרוג חד פעמים בדור.ואם ראית את הידיעה שפרסמתי, מסתבר שלא כל המשחקים בכלל יתמכו ביכולות של הניאו, מה שעושה את הPS4 הרגיל, דגם יותר רלוונטי ממה שחשבנו שהוא יהיה.

בנוגע ללהוריד הגדרות כדי להגיע ל60FPS לדעתי, אם אני צריך להוריד הגדרות כדי להגיע ל60FPS והגרפיקה נפגעת אז זה איבד את הפואנטה.

ותאמין לי (מניסיון) שאתה תיתקל במשחק שרץ לך על 20FPS במחשב שעלה לך 7000 ותראה שבעלי הPS4 משחקים ב30FPS יציב, זה לא ישנה לך שזה רק משחק אחד או שניים, אתה עדיין תרגיש שזרקת כסף לפח, אם בסופו של דבר תשתמש בPS4 כדי לשחק את המשחק הזה.

אם אתה הולך על לפטופ אז בכלל אין לך מה לצפות להתקרב לקבל ביצועי PS4 במחיר סביר, בטח שלא לעבור אותם.

אם אתה רוצה מחשב וPS4 שהם ביחד בדו קיום וכל אחד עושה את המטרה שלו זה סבבה, אבל אתה תתחרט על השקעה רצינית במחשב גיימינג נייח ונייד במיוחד זכור מילה שלי.

זה לא בהכרח אומר שהיא לא תצא השנה כי E3 אף פעם

לא היתה מקום טוב לחשוף אותו כי היפנים לא רואים E3. יותר הגיוני לחשוף אותו בTGS אם הוא יוצא בחגים.

ברור שתחילת 2017 תמיד היה תאריך יותר סביר לניאו מאשר סוף השנה, אבל עדיין יש אפשרות לא קטנה שהוא יגיע לחגים.

מעבר לזה, אני שמח מאוד שזה ככה, כמו שאמרת הם לא יוכלו לבזבז שעה על חומרה ושיווק אליה, ויהיו חייבים להראות משחקים ואנחנו רק מרוויחים מזה.

כנראה שלא לכל המשחקים יהיה Neo mode.

בכיר בסוני אמר שלא כל המשחקים יתמכו בPS4 NEO כמובן שהכוונה שלו היא שלא כל המשחקים יכילו מצב NEO משופר ויהיו כנראה לא מעט משחקים שיעבדו בצורה זהה על שני הדגמים (כנראה לפי החלטת המפתחים?)
אני לא יכול לקשר למקור כי הוא דורש מנוי.
מה שכן אתם יכולים לבנות על זה שכל המשחקים צד א' של סונ יבואו עם ניאו מוד ובמקביל יעברו אופטמזציה מטורפת לדגם הקיים.

כמו שאמרתי בעבר, שסקוור לא בתמונה אני דואג.

הרעיון נשמע כל כך מעניין, וברור שאחרי LIS האמון של כולנו במפתחים האלה עלה פי 300 אבל אני עדיין חושב שהחבר'ה האלה צריכים את סקוור כמנטורים שיכוונו אותם וידעו איך להוציא מהם את המיץ. כמו שסופר טוב חייב עורך טוב.

מאמין שב E3 עצמה כבר נראה גיימפלי ואז נוכל לשפוט אם הם יכולים להגיע לגבהים כשסקוור לא שם.

למעלה