קראתי שעצוב לך

מה יכול לשמח אותך עכשיו?
למה את מרגישה מפוצלת שאת צריכה לשים מסכות?
לגבי מקום העבודה את יכולה לחפש בינתיים משהו חדש ורק אם תמצאי משהו טוב יותר אז להחליף. ובקשר לבת שלך היא לא צריכה כלום רק שתאהבי אותה ותגידי לה כל יום שהיא מדהימה ותעשי איתה ביחד דברים שהיא אוהבת.
&nbsp

אתה ממש מתוק!

והלוואי שזה היה כל כך פשוט. לצערי הכל שלי באמת רוצה בגדים יפים ובילויים ולאכול בחוץ - ולא רק בהוכחות של אהבה, אלא באמת חושקת בכל אלה לשמם. ומייבבת סדנאות שליש כש(שוב ) אינה מקבלת אותם.

נראה לי צריך גם את זה קצת

אם החברים שלה יוצאים לסרט או משהו אז גם היא תרצה לצאת איתם. אולי אבל היא יכולה לעבוד לפעמים בבייביסטר או משהו כדי שיהיה לה כסף לדברים האלה? ככה היא תוכל לבלות בכייף בלי דאגות.
&nbsp

Gali04

New member
תתפלא איזה מוצצי דם בני ובנות 9 יש

9 זה כבר נחשב ל״זקן״ מידי. הדרישות באות בגילאים הרבה יותר מוקדמים. ההורים היום ממש מסכנים, אבל הם האשמים הבלעדיים. הם יצרו דור שלם של ילדים שגדלים בפינוק יתר מתוך נקיפות מצפון הוריים. ילדים שיגדלו להיות מבוגרים בלתי מסופקים בעולם מלא אינדיבידואלים המנוכרים וזרים זה לזה.
&nbsp
וזה לא נאמר לגבי שחר ובתה אלא בכלליות.

איזה בילויים? נו בחייאת, חסר? ועוד בקיץ?

מבריכה ובאולינג וקולנוע ועד פארק מים או לונה פארק. ושלל מופעים אטראקציות והצגות.

אה זה ברור...

כבר דמיינתי מישהי שיוצאת כל ערב לפאבים ומסיבות וכל היום עושה שופינג.
שמעי הבת שלך לא בנאדם רע, היא גם לא מפונקת ומוצצת דם כמו שכתבתם. היא בסך הכל בנאדם שרוצה להיות. וראבק היא בסך הכל ילדה, אתם מצפים שהיא תשב בבית כל היום ותבהה בקירות? היא צריכה פעילויות ועיסוקים... זה לא אומר שצריך להתפרע ולקחת אותה ללונה פארק כל יום אבל אפשר למצא פעילויות ועיסוקים שהם יחסית זולים או אפילו בחינם. זה גם תלוי קצת איפה אתם גרים... אם תרצי אני יכול לעזור לך למצא מלא דברים בשבילה.
ועם כל הכבוד הדור שלנו ממש לא מפונק. הדור שלנו מתמודד עם כל הזבל שהדור שלכם יצר אז תרגיעו לפני שאתם אומרים דברים כאלה. הבעיה היחידה של הדור הזה הוא שאתם המבוגרים לא מעריכים אותו.
&nbsp

סופסוף, אז מה, בא לך להתחיל פה מלחמת דורות בפורום?

היו פה כבר מספיק מלחמות.. אני לא חושבת שיש מקום לעשות הכללות ממקרה פרטי אחד - שלי - שאני מספרת עליו. אני זו אני ובתי היא בתי. אנחנו לא נציגות של ה"דורות" שלנו. אני גם לא יצרתי שום "זבל" לאף אחד. אני בסך הכל אישה בודדה שמגדלת שני ילדים לבד, למעשה מאז שהם נולדו. ופשוט נאבקת כדי לשרוד.
ובכל שלי היא לא "מוצצת דם" ולא שום דבר בסגנון, היא פשוט פיתחה לה טעם (או נולדה עם נטיה לפתח טעם כזה? ) לכל ההנאות של החיים. ומספיק אפילו שרק חברה אחת מכל הכיתה לבוא ותספר שכל המשפחה שלהם בילו במימדיון, למשל, כדי שהיא תנדנד לי בלי הרף מתי אני אקח אותה למימדיון ותחליט שכל דבר אחר לא שווה. ובכלל - יש לה תודעת חסר תמידית , כאילו היא תמיד מקופחת יחסית לאחרים. גם כשזה ממש לא נכון.
וסופסוף יקר, אתה צעיר , ואתה ממהר להסיק מסקנות. אולי כדאי להזכיר לעצמך שכל המסקנות שאתה מגיע אליכם מקריאת משפט אחד בלבד - הם בגדר השערות בעלמא. לא עובדות . מניין לך שאני לא נותנת לה תשומת לב ואהבה? או שאני לא מציעה לה פעילויות משותפות אחרות שלא עולות כסף?
האמת היא שבזמן שאני לא בעבודה (ולא עובדת מהבית בנוסף כדי להרוויח עוד כמה גרושים ) אני צריכה לדאוג לדי הרבה עניינים של סידורים, קניות, בישול, נקיון וכדו', כך שלא נשאר לי היום זמן לפעילויות פנאי, שמתאימות לאלה שיש להם דבר כזה. (פנאי ). אבל עם כל זה אני גם משתדלת להתייחס לצרכיה ולהעניק לה גם בידור. בנוסף לאורך, חשמל, מקום לגור בו. ובינתיים אף אחד לא אמר לי לא כל הכבוד ולא תודה.
אתה עצמך בן לאם יחידנית . האם אתה יודע להעריך את מה שהיא עושה בשבילך?

לאורה101

New member
היי שחר לאט לך

אני לא חושבת שהוא תקף אותך או את ילדייך בדבריו.
נהפוך הוא
הוא בהחלט ציין שהבת היא ל א 'מוצצת דם' מה שזה לא יהיה...
והוא בחור רגיש שבהחלט מעריך את אמו היחידנית ומתחשב בה.
הוא בסך הכל רצה לתת כמה עצות.
&nbsp
בבקשה אל תתקפי אותו. הוא לא רמז אפילו על איזושהי חוסר מסוגלות מבחינתך ולא ניסה לפגוע לא בך ולא בביתך.
&nbsp
בהקשה גם אל תפגעי מדבריי פשוט זה צרם לי מה שכתבת.
יום טוב
החופש תיכף נגמר
....עד החופשה הבאה

כן, "מוצצת דם" זו הגדרה של גלי

עניתי גם לה תוך כדי.

וגם להודעות קודמות של סופסוף בנושא הבת שלי, שיצאו כנראה מנקודת הנחה שאני לא נותנת לה חום ותשומת לב ולזה היא באמת כמהה, לא לעוד שמלה לשבת. אז לא, צר לי. במקרה שלי זה לא נכון. ולא נכון לעשות הכללה והיקש ממקרים מסויימים שמוכרים לך - על כלל המקרים באותו תחום. גם אם לפעמים ילדים מחפשים אהבה ומסווים את זה בדרישות חומריות - לפעמים לילדים אכן יש דרישות חומריות לשמן. אני חושבת שלגטימי שאומר זאת לעבוד הצעיר שניסה לייעץ לי. את לא חושבת?

לעבוד=לידיד .

ואני מבקשת שוב להדגיש שלא תקפתי אותו, אלא הבעתי הסתייגות מדבריו והסברתי את עצמי. מי שמספיק מבוגר ובוגר להשתתף כשווה בין שווים בדיונים פה - מספיק מבוגר ובוגר גם כדי לספוג ביקורת או הסתייגות ברוח טובה. ברור לי שכוונותיו טובות .

סליחה לא התכוונתי

כן אני מעריך פשוט ניסיתי לעזור
לא התכוונתי לפגוע סליחה שיצא לי ככה
&nbsp

למעלה