סופסוף, אז מה, בא לך להתחיל פה מלחמת דורות בפורום?
היו פה כבר מספיק מלחמות.. אני לא חושבת שיש מקום לעשות הכללות ממקרה פרטי אחד - שלי - שאני מספרת עליו. אני זו אני ובתי היא בתי. אנחנו לא נציגות של ה"דורות" שלנו. אני גם לא יצרתי שום "זבל" לאף אחד. אני בסך הכל אישה בודדה שמגדלת שני ילדים לבד, למעשה מאז שהם נולדו. ופשוט נאבקת כדי לשרוד.
ובכל שלי היא לא "מוצצת דם" ולא שום דבר בסגנון, היא פשוט פיתחה לה טעם (או נולדה עם נטיה לפתח טעם כזה? ) לכל ההנאות של החיים. ומספיק אפילו שרק חברה אחת מכל הכיתה לבוא ותספר שכל המשפחה שלהם בילו במימדיון, למשל, כדי שהיא תנדנד לי בלי הרף מתי אני אקח אותה למימדיון ותחליט שכל דבר אחר לא שווה. ובכלל - יש לה תודעת חסר תמידית , כאילו היא תמיד מקופחת יחסית לאחרים. גם כשזה ממש לא נכון.
וסופסוף יקר, אתה צעיר , ואתה ממהר להסיק מסקנות. אולי כדאי להזכיר לעצמך שכל המסקנות שאתה מגיע אליכם מקריאת משפט אחד בלבד - הם בגדר השערות בעלמא. לא עובדות . מניין לך שאני לא נותנת לה תשומת לב ואהבה? או שאני לא מציעה לה פעילויות משותפות אחרות שלא עולות כסף?
האמת היא שבזמן שאני לא בעבודה (ולא עובדת מהבית בנוסף כדי להרוויח עוד כמה גרושים ) אני צריכה לדאוג לדי הרבה עניינים של סידורים, קניות, בישול, נקיון וכדו', כך שלא נשאר לי היום זמן לפעילויות פנאי, שמתאימות לאלה שיש להם דבר כזה. (פנאי ). אבל עם כל זה אני גם משתדלת להתייחס לצרכיה ולהעניק לה גם בידור. בנוסף לאורך, חשמל, מקום לגור בו. ובינתיים אף אחד לא אמר לי לא כל הכבוד ולא תודה.
אתה עצמך בן לאם יחידנית . האם אתה יודע להעריך את מה שהיא עושה בשבילך?