זה לא פייר!
זה פשוט לא פייר,
אז בטח יהיו פה בנות ויגידו מה היא מתלוננת, הרי היא מנסה רק חודש וחצי, אבל עדין, זה חודש וחצי של ציפיה והמתנה מורטת עצבים.
אתמול הלכתי לקנות פרחים (לאמא שלי יש היהום יומולדת) המוכרת ששירתה אותי בזמן שהיא אורזת ומסדרת את הפרחים שבחרתי מתחילה לדבר לעצמה, ואני מסתכלת עליה מוזר. היא אומרת ברוסית נו תפסיקי, תפסיקי לבעוט, דוקא במקום הכי כואב. עכשיו לידה עמדה ילדה בת 13 (בת של מוכרת אחרת ) בהתחלה לא הבנתי במה מדובר, כי לא היה נראה שהבת 13 פוגעת בצורה כלשהי במוכרת המתלוננת על הכאבים. אז אני מסתכלת עליה מוזר , אז המוכרת מתחילה לדבר בלשון נקבה ואומרת לי זה בת. אני מסתכלת עליה ועדין לא יורד לי האסימון, כעבור כמה שניות אני מבינה שהמוכרת בהיריון. והקטע הכי הזוי שאני חשבתי שהיא סתם מלאה, היא תמיד עם חולצות רחבות ומה שעוד יותר קטע שהיא בת איזה 40 + . אני שואלת איזה חודש את היא אומרת לי שישי. אני כזה המומה. היא מספרת שיש לה עוד בן בן 20.
כל הכבוד לה. באמת בגילה יפה שהיא נכנסה להיריון.
אבל אני רוצה גם!!!!
היא בת 40 + נכנסה להיריון ואני עדין לא. ונכון , צודקות , אנחנו מנסים רק חודש וחצי, ולא עבר מספיק זמן , אבל זה מבאס. והיום בבוקר פתחתי פייסבוק, מישהי שהתחתנה חודשיים אחרי, (למדה איתי בתואר) שמה תמונת פרופיל של הריון מתקדם. מעצבןןןןן. אלה התמונות הכי מעצבנות. מצטערת אני כנראה דפוקה אבל קצת קשה לי לפרגן. מקנאה בה ובכל מי שבהיריון (מי שאני מכירה).
ועוד משהו מטומטם שלי , אתן תצחקו עלי, אבל מה לעשות . אני יותר התבאסתי מהעובדה שלא הצלחנו להיכנס להיריון כי מאוד רציתי ללדת בחודש אפריל.
ממש . כי אפריל זה חודש משעמם ואין אף יומולדת.
ובמאי יש לבעלי יומולדת. ורציתי שהתינוק יוולד בחודש נפרד, שנחגוג לו לכל אחד בנפרד. נכון אפריל יש פסח. אבל אפריל זה חודש ריק מימי הולדת ונורא רציתי ללדת באפריל. טוב אני כנראה נשמעת לכם סופר מאוד מטומטמת וילדותית אבל מה לעשות . כל אחת מתבאסת ממשהו שונה. אני ממש רציתי ללדת באפריל. זו אני . כן .
טוב אז שיהיה שבת שקטה.
הלכתי לנסות ללמוד לפיננסית.