סיכום שבועי

riktal

New member
סיכום שבועי

סיכום השבוע שלי
תוכניות לשבוע הבא
סדרות השבוע
את סוף השבוע אעביר...
סרט מומלץ שראיתי
סרטון
תמונה

Ayelet 363

New member
מסכמת

סיכום השבוע שלי: נחמד.
תוכניות לשבוע הבא: למצוא עבודה. או שיחזרו אליי ממקומות שהשארתי אצלם קורות חיים השבוע.
ולהחליט סופית אם אני אולי בכל זאת אירשם השנה ללימודים. אני חושבת שבקצב הנוכחי או שאחלי טלדחות את ההרשמה, או שלא אחליט את זה באופן רשמי אבל לא אצליח להחליט מתי להירשם, וייקח לי כל כך הרבה זמן לחשוב על זה וההרשמות כבר ייסגרו. בכל אופן, הסיבות העיקריות למה אני רוצה להחליט מהר למה ולאן אני רוצה להירשם הן שנמאס לי לא למצוא עבודה ושאני רוצה לצאת מהבית. אלה לא סיבות למה להחליט מהר... ואני מתלבת בין הרבה מקצועות, אם אוותר על ארכיאולוגיה\היסטוריה אני גם לא בטוחה איזו אוניברסיטה אני מעדיפה למקצועות האחרים שאני שוקלת, אז אני חוששת להירשם ולהתחיל ללמוד שם ואז לעבור מקצוע ושאאלץ להישאר שם רק כי בחרתי באוניברסיטה הזו בשביל מקצוע שוויתרתי עליו. אני דיי נעולה על ארכיאולוגיה, אבל בריאותית זה לא מתאים לי, וכמו שאני מכירה את עצמי, אמנם כרגע אני בסדר עם זה שאני לוקחת את הסיכון הזה, אבל יש לי נטייה לגלות ברגע האחרון, או אפילו ברגע הראשון שהו אכבבר מאוחר מדיי, שאף פעם לא הייתי באמת שלמה עם הסיכון שלקחתי. אני חושבת שאם אקח את הסיכון הזה ואכן ייקרה משהו לא אוכל לסלוח לעצמי, ומצד שני, אני חושבת שאחרי שקיבלתי תקווה מחודשת שאני יכולה להגשים את החלום הזה, יהיה לי עוד יותר עצוב לוותר עליו. אני לא בטוחה שאי פעם אצליח להחליט בנוגע לזה... אבל בשונה ממקצועות אחרים, מכיוון שזה סיכון בריאותי, אני עוד פחות רוצה לבחור במקצוע הזה ולהתחרט אחר כך.
סדרות השבוע: פיירפליי, קאסל, דוקטור הו, game of thrones, חברים, קומיוניטי, על טבעי (השלמתי את פרק 18. עוד צריכה להשלים את 19) ועוד.
את סוף השבוע אעביר... בצפייה בסדרות.
סרט מומלץ שראיתי: סרניטי, סרט ההמשך של פיירפליי.

הולה הולההה

סיכום השבוע שלי
התחיל שקט ונחמד שכזה..התחיל ביום אחרון של פסח שאת רובו ביליתי עם חבר שלי (היינו חלק מהיום אצל המשפחה בעל האש ואח"כ סתם התבטלנו לבד) , בהמשך לא ממש הרגשתי טוב השבוע
בחמישי חברתי איריס (לותיקות מביניכן שאולי זוכרות- GBABY) שחגגה יומהולדת יותר מוקדם השבוע, הגיעה להיפגש איתי ושאר החברות ואתמול עשינו לה מסיבת הפתעה באיחור בבית של חבר שלה..

תוכניות לשבוע הבא
אז נראה לי שיהיה שבוע די עמוס..חוזרת לסמסטר, יש לי עוגה להכין ליומהולדת של חבר שלי ביום שבת, הוא חוגג ביום שישי אז עושים מסיבה באיזה בר..
סדרות השבוע
טוב אז אני גאה בעצמי..לקח לי קצת זמן אבל הצלחתי להשלים כמעט את כל הפרקים של סדרות שהקלטתי! צווארון לבן נשאר לי 3 פרקים אחרונים לעונה, ואני בקצב של יס ב"החץ", "היפה והחיה", "עד עצם היום הזה", "גלי"..כמובן שיש לי מוקלט את כל העונה ה-3 של VM שאביבי לא נראה להוט להתחיל

את סוף השבוע אעביר..
פירטתי קודם..
סרט מומלץ שראיתי
וואי הרבה זמן לא ראיתי סרט טוב
המלצות מישהו?
סרטון/תמונה- אין לי..אבל סתם שתדעו- קריסי ילדה בת בשבוע שעבר!! והיא ודקס קראו לה לינקולן (הזויים
)

Ayelet 363

New member
וואי, אני מתגעגעת לאיריס

מה שלומה? (תמסרי לה ד"ש, מתישהו, אם תוכלי? למקרה שהיא שתזכור אותי).

למעלה