d a p h n a
New member
ברור שלא עם שמן. אם הייתי רוצה להוסיף הרבה
שמן ולייצר "אפקט טיגון", הייתי כבר מטגנת אותם.
הסיבה שאני עושה אותם בתנור היא כדי להמנע משימוש בשמן.
בצ'יפס הקפואים אמנם יש תוספת של שמן, אבל אני קונה את הסוג שיש בו הכי מעט שמן וקלוריות. בנוסף, בגלל שזה מוצר ארוז וקנוי, יש עליו ערכים תזונתיים כך שאני יכולה לדעת מה הערך התזונתי ב-100 גר, נניח, ולחשב בדיוק כמה צ'יפס אפשר לאכול בלי להגזים.
שמן ולייצר "אפקט טיגון", הייתי כבר מטגנת אותם.
הסיבה שאני עושה אותם בתנור היא כדי להמנע משימוש בשמן.
בצ'יפס הקפואים אמנם יש תוספת של שמן, אבל אני קונה את הסוג שיש בו הכי מעט שמן וקלוריות. בנוסף, בגלל שזה מוצר ארוז וקנוי, יש עליו ערכים תזונתיים כך שאני יכולה לדעת מה הערך התזונתי ב-100 גר, נניח, ולחשב בדיוק כמה צ'יפס אפשר לאכול בלי להגזים.