מתכון ללחמניות
אני משתמשת בשלל המתכונים המופיעים באינטרנט, לא ממציאה כלום מחדש (אבל לפעמים משדרגת או משנה קצת).
הלחמניות שאני אופה בשנתיים האחרונות ושולחת ככריכים לביה"ס , בגלל המרקם הנוח שלהן, מופיעות תחת המתכונים של הפורום דווקא בכותרת "חלה מעולה של גליה",
אפשר לראותן בפרק לחם ומוצריו בקישור: http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=1286&aId=101421
אני מוותרת על משיחת הציפוי המתוק, ומכניסה רק חצי כף סוכר . זה שילוב של הרבה קמחים ותוספים, אולי עדיף להתחיל ממשהו בסיסי יותר.
בעבר אפיתי לחמניות מתוך אתר העמותה שנקראות "הלחמניות של עפרי". לימי שישי אני אופה חלה לפי מתכון שמופיע גם הוא באתר העמותה: (תחת הכותרת: חלה, נמסר על ידי רבקה). גם בבלוג של תמי יש מתכונים טובים מהתקופה שלפני הקמחים המיוחדים והתערובות. צריך פשוט לנסות ולשחק עם זה עד שמוצאים את מה שמתאים.
אני משתמשת בשלל המתכונים המופיעים באינטרנט, לא ממציאה כלום מחדש (אבל לפעמים משדרגת או משנה קצת).
הלחמניות שאני אופה בשנתיים האחרונות ושולחת ככריכים לביה"ס , בגלל המרקם הנוח שלהן, מופיעות תחת המתכונים של הפורום דווקא בכותרת "חלה מעולה של גליה",
אפשר לראותן בפרק לחם ומוצריו בקישור: http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=1286&aId=101421
אני מוותרת על משיחת הציפוי המתוק, ומכניסה רק חצי כף סוכר . זה שילוב של הרבה קמחים ותוספים, אולי עדיף להתחיל ממשהו בסיסי יותר.
בעבר אפיתי לחמניות מתוך אתר העמותה שנקראות "הלחמניות של עפרי". לימי שישי אני אופה חלה לפי מתכון שמופיע גם הוא באתר העמותה: (תחת הכותרת: חלה, נמסר על ידי רבקה). גם בבלוג של תמי יש מתכונים טובים מהתקופה שלפני הקמחים המיוחדים והתערובות. צריך פשוט לנסות ולשחק עם זה עד שמוצאים את מה שמתאים.