דמות השבוע - רג'ינה מילס

היום יש יומהולדת לילדה מהגן של הקטנה

היא הזמינה 5 בנות מהגן ואמא שלה ביקשה שלא תספר כדי שהשאר לא יעלבו.
אז שהלכנו הביתה מהגן, ילדת היום הולדת צעקה "זואי, אל תשכחי לבוא ליומהולדת שלי היום!!!"
לגרדום?

קודם כל מזל טוב..

עכשיו, יש הבדל בין ״הם יעלבו״ לבין ״זה מסוכן״..
חוץ מזה, זה היומולדת *שלה* סנו התערבה בחיים של רג׳ינה.. וזה מה שאתם לא מבינים פה, היא אשמה כי היא התערבה בחיים של משהי אחרת, היא אשמה כי לא חשבה על כל ההשלכות של המעשים שלה וגם בתור טרמפ היא לא חושבת על ההשלכות...

זו בדיוק הנקודה, לילדים אין את ההבחנה הזו

ילדה כמו סנואו לא נפגשה עד אז ברוע טהור, לא הבינה מול מי היא מתמודדת.
אני בטוחה שכל ילד או אפילו מבוגר שלא מכיר את קורה ואת הרוע שלה, יעשה בדיוק את אותו הדבר, ירצה לעזור. זה לא שהיא עשתה זאת בכוונה שקורה תרצח את דניאל, היא עשתה את זה כדי שרג'י ודניאל יהיו ביחד.
בשום מצב, אני לא אצליח להבין איך אתה/אתם יכולים להטיל כזו אחריות על ילדה, זה נורא קר לחשוב ככה על ילדים

אין לי בעיה להתמודד עם האשמות על סנואו הבוגרת, זה יכול להוביל לדיון מעניין ששני הצדדים מקשיבים וטוענים לכל צד.
אבל אני לא יכולה להקשיב או לקבל האשמות על ילדה קטנה שרצתה לעזור.

אבל רג׳ינה אמרה לה איך היא יכולה לעזור,

יותר מזה, רג׳ינה ביקשה ממנה.. והיא מה עשתה?! ספרה בכל זאת בשביל ״לעזור״..
גם אתם אומרים ״ילדה קטנה״ זה מזכיר לי את הפרק באישה הטובה שהילדה נהייתה נכה ובסוף בדקו עד כמה היא ״ילדה קטנה ותמימה שיודעת מה זה אחריות״.. לפי לדעתי אם מביאים בחשבון את זה שהיא רוכבת *לבד* ומטיילת *לבד*אז לדעתי אי אפשר להגיד את זה..

וגם היא לא יודעת מה קורה במשפחה של רג׳ינה

וכמו שאמרת היא לא מכירה את קורה, אז מה היא מתערבת בכלל?!

כדי לעזור לה!! היא רואה מציאות אחרת לעיניה

ילדה שלא מכירה רוע, רואה מציאות שבה אישה שהצילה את חייה, ושהיא למדה לחבב ולאהוב - עומדת להתחתן עם גבר שהיא לא אוהבת.
היא לא רוצה שהיא תחיה חיים עצובים, היא לא רוצה שהיא תאלץ לברוח איתו כל החיים, היא הצליחה להתגבר ולהתעלות על הרצון שלה שרג'י שתהיה אמא שלה, והקריבה את זה כדי שרג'י תקבל סוף טוב.
תנסה להסתובב עם ילדים בגיל הזה ותבין כמה תמימים הם, ומה היכולת האמיתית שלהם לשמירת סוד.

בת כמה את חושבת שהיא בדיוק?!

חוץ מזה, הייתי מדריך שנים של ילדים בגיל הזה והם לא כאלה תמימים כמו שעשית מהם..

ayalam44

New member
אני חושבת שהיא מתייחסת לילדים בגיל 5-7

אני גם הדרכתי כיתות ד ה ואח שלי הוא גם בערך בגיל הזה.. והם לא מתנהגים כמו שאמרת.. את מתייחסת להתנהגות של ילדים הרבה יותר קטנים

אני בספק אם המלך יתן לבת היחידה שלו,

בת ה7, לרכוב לבד, בלי ליווי..

אוקי, יכול להיות שאני מעניקה קרדיט גדול

לילדים בגיל הזה

אבל ספציפית למקרה הזה, אני עדיין מתעקשת שהיא עשתה מה שעשתה בתום לב ורצון לעזור.

זה עדיין לא משנה את העובדה הפשוטה:

היא לא עשתה זאת בעורמה כדי שקורה תרצח את דניאל,
היא עשתה את זה כדי לעשות מעשה טוב, מרצון לעזור.

אבל ביקשו ממנה לעזור בדרך אחרת..

חוץ מזה, אם היא באמת הייתה רוצה לעזור היא הייתה מדברת עם אבא שלה..

למעלה