א אנטיבס300 New member 11/3/13 #87 שקט! את מעולה!! ועוד ביום משכורות קבלי טיפ לכל השואלים: הקצבאות של ה 28 יוקדמו ל 21.
S shirush3 New member 11/3/13 #90 עדכון קטן עברתי תפקיד שבוע שעבר ונקלטתי והכל אז אני כבר לא בטלר(ככה זה שאין סכמש"ים ), אבל עדיין הספקתי להיות בבית פחות משעה ואז עד איזה שמונה לא הייתי בבית ואני עיפה ממש וטוב אני אגיד לאנשים שאני מכירה להתרחק מהבנק בתאריך הזה
עדכון קטן עברתי תפקיד שבוע שעבר ונקלטתי והכל אז אני כבר לא בטלר(ככה זה שאין סכמש"ים ), אבל עדיין הספקתי להיות בבית פחות משעה ואז עד איזה שמונה לא הייתי בבית ואני עיפה ממש וטוב אני אגיד לאנשים שאני מכירה להתרחק מהבנק בתאריך הזה
א אנטיבס300 New member 12/3/13 #109 קולולולו ככה?? למה לא סיפרת? היית צריכה לפתוח שרשרור חדש בשביל זה!!! כל הכבוד ממי, אני גאה בך המון בהצלחה יקירתי
קולולולו ככה?? למה לא סיפרת? היית צריכה לפתוח שרשרור חדש בשביל זה!!! כל הכבוד ממי, אני גאה בך המון בהצלחה יקירתי
Shiri from the block Active member 10/3/13 #1 איך כולם הולכים אחורה אוי זה קורע אותי כל פעם מחדש חחחח
Shiri from the block Active member 10/3/13 #1 יוו הקטע שהיא נושמת את זה בחזרה זה כאילו היא מסניפה קוקאין או משו אני אחפש גיפ של זה ואעלה לפה חחח
S shirush3 New member 10/3/13 #61 את הרבה יותר טובה לה מדניאל אחרי הכל זה טוב שהוא מת גם אחרת היא לעולם לא הייתה מסתכלת על אמה... אני מתה מהטאמבלר ומהדברים של סוואן קווין
את הרבה יותר טובה לה מדניאל אחרי הכל זה טוב שהוא מת גם אחרת היא לעולם לא הייתה מסתכלת על אמה... אני מתה מהטאמבלר ומהדברים של סוואן קווין