אז היתה לי שנה עמוסה, לצערי אחד החסרונות הוא שנאלצתי לוותר על הפורום הזה בדרך. שנה שעכשיו כשאני מביטה אחורנית אני מבינה שהשגתי בה המון!הגשמתי מטרות שבעבר היו בגדר חלום, התחזקתי אישית, התקדמתי מקצועית,ואני יכולה להיות גאה בהחלטות שלקחתי וצעדים שעשיתי למען עצמי. :)עכשיו, שנה נוספת בפתח, חלק מהחלומות משתנים,חלק מהמטרות משתנות, ויעדים והישגים חדשים עומדים בפניי לקראת השנה הקרובה. כיום אני יכולה לומר שסוף סוף אני באמת רוצה ושואפת לזוגיות חדשה אחרי תקופה בה פשוטלא ראיתי את עצמי נכנסת למשהו חדש. :))והאמת שזה משמח אותי כי אישית היתה בי סגירות או חוסר רצון להכיל אדם נוסף לפן הזוגי. שנת אהבה, התקדמות, והגשמת חלומות! אמן. :)

sani48

New member
לימורי

איזה כיף לראות אותך בפורום :),מאחל לך שהשנה הזו הכול התגשם לך(אין בן אדם שמגיע לו יותר ממך),מקווה לראות אותך פה עוד הרבה

איזה קסם אתה :))

תמיד מעלה לי חיוך על הפנים
השבוע הקרוב שוב מטורף חח :) לכן אני נהנית מהימים הרגועים האלה של החג. מאחלת גם לכם אי שם שנה כייפית ומהנה מלאת נחת מהקטנים , תודיע אם יצא לכם לנחות פה, חייבים! :))

sani48

New member
תודה :)

אני שמח שאת נהנת בחג,ברור שאני יעדכן אותך אם אני יהיה בארץ :),ביי בנתיים

מעמקים39

New member
אינך צריכה לוותר על דבר בקשר לפורום הזה

את יכולה להמשיך כרגיל ולהרגיש שהוא ביתך ודבר לא השתנה שהרי כולנו אנשים מבוגרים ולא באמת צריך כאן ניהול אגרסיבי. אני לא ממש מכירה אותך אבל יודעת שהשאיפה לזוגיות היא אחת השאיפות החשובות בחיים. בעיניי החשובה ביותר והמחזקת ביותר. מאחלת לך הצלחה והמון אהבה...

כמובן שלא השתנה כלום, פשוט בשנים האחרונות זה היה לי כמו בית, לאחרונה לצערי אין לי את הזמן הדרוש אז זה תמיד קצת מעציב. :)אני אדם רומנטי ודביק חחח זה בגדול, וכן, גם מאד מודעת לעצמי, לא ממש רציתי זוגיות ועכשיו אני שמחה שזה אחד הדברים עליהם אשים דגש מחדש.
תודה לך.

DogsPCI

New member
אמן ואמן!!!
. הלו לימור...

לצערי לא יצא לי לפגוש בך בעבר, ואני חושב שחבל שכך... מאוד אשמח לראות אותך כאן, אני יותר מבטוח שאת מביאה איתך דברים מדהימים! שכולנו (ובפרט אני, במקרה הזה...) נהיה מעוניינים לשמוע ולהחכים קצת.
&nbsp
כמה כיף לקרא את ההודעה שלך, אני מרגיש תודות לה משב רוח חי ומרענן... כל כך הרבה דברים גדולים כתבת בכל כך מעט מילים...
.
&nbsp
בלי להכיר אותך כלל, וכבר מרגיש שאנחנו מדברים פחות או יותר באותה השפה... ותמיד נחמד לפגוש מישהו/מישהי שאתה מרגיש שהוא מבין/נה אותך, ואתה אותו

&nbsp
הלב שלי שמח עם השמחה שלך, והחופש שאת מתארת רק מחזק את החופש שלי (שגם הוא חזר לא מזמן... )...
מצטרף לכל האיחולים שלך, ומוסף גם - בהצלחה!

היי היי
אכן אנחנו לא מכירים, אז נעים מאד. אחד הדברים היפים בתפוז הוא הכרות עם אנשים שלא ייצא להכיר בעבר. תמיד עדיף מאוחר מאשר אף פעם.
לרוב רומנטיקה היא משהו שמזוההעם המין הנשי, מקווה שתראה לכולנו שגם לגברים יש הרבה מה להציע בתחום הזה.
תודה על המילים היפות, כיף לדעת שאתה עם אותה צורת מחשבה או אותו ראש כמוני, בינתיים הדבר היחיד שמשותף לנו הוא האהבה לכלבים, גם לי יש כלבה.

DogsPCI

New member
את צודקת לחלוטין... גם בפורום כלבים הכרתי אנשים חדשים...

את רובם ככולם אני אוהב מאוד... גם אם יש בינינו המון אי-הסכמה "מקצועית". והאמת שגם פה פגשתי אדם או שניים שכבר אני מרגיש שיש לי חיבור איתם...
&nbsp
מה זה להראות (בעתיד...) שגברים יכולים להיות רומנטים? שמת לב לשירים צרפתי?
. ואפילו את סצנת החתונה מרוצחים-מלידה.... יותר רומנטי מזה? זה יהיה קשה... אצתרך לחזור לקיטש...

&nbsp
כלבים חיברו ומחברים בין אנשים רבים :) אולי יום אחד נעשה שרשור של תמונות הכלבים של הגולשים פה...

כן כן כן ..

כמנהל פה בפורום יש לך המון אחריות.
זה הפורום הכי קיטשי בפרדס, וכגבר אתה מוסיף מימד נוסף מלבד הנהלה רגילה, לא רק לשמור על הפורום, אלא להוכיח שרומנטיקה לא רק שלא פגה מן העולם, אלא שגברים יודעים לטפח אותה לא פחות!
חלק מהכיף זה גם לא להסכים ולשמוע דעות של אחרים , גם אם מתווכחים איתם. חח

DogsPCI

New member
לא לא לא

תקשיבי, עם השנים הבנתי דבר אחד די בבירור...

גבר רומנטי מעבר לאיזה מינימום מסויים רצוי... ובטח אם הוא כבר גובל בקיטשיות, מבריח נשים יותר מהר מכל דבר אחר בעולם הזה
.

אז אני פה גם חייב לשמור על הפאסון האטרקטיבי שלי... ולא להפך למרגרינה....

אני עדיין לא נשוי או בזוגיות רצינית שאני יכול להרשות לעצמי לאבד נקודות... המצב בשוק גם ככה לא מי יודע מה
...

כן כן כן ..!

אז ככה, מאחר ו..׳מתים עליך רצח׳ פה.. ואתה כזה מצרך מבוקש, חשבת על זה כמה ימים, והבנת שכנראה המצב נואש (אכן הוא היה, אני אשמה ) אחרת מה אדם כמוך שאין לו רבע מושג ברומנטיקה יעשה בפורום הזה?!
קיבלת הזדמנות פז להראות בך צדדים נוספים חשובים לא פחות! אז הומלכת (חייבת להודות שמעולם לא חשבתי על זה ככה חחח) ועם כוח גדול באה אחריות גדולה! :))) אל דאגה, אתה צריך יד מכוונת, פסיכולוגית שתשים עין שלא תעשה שטויות, וטיפים סודיים - קיבלת !
הומור זה דבר מבורך, לא תירדם, אל תדאג.. ותדע שאין על גברים רגישים הכי מדהים שיש, אם הן ברחו, זה לא היה מזה..
מה שכן, מסכימה איתך, השוק לא משהו בכלל. חח :))

DogsPCI

New member
אני מבין שביקרת בפורום כלבים... אני צריך כמה דקות

זמן לעכל את הפדיחה
, ואחזור עם תשובות... (אם אחזור בכלל...
).

חח כן, זה פורום נחמד ומאד מועיל :)

יש שם המון עצות טובות
הכל כמובן בהומור, כמו שאמרתי זו אחלה תכונה. שיהיה המון בהצלחה גם פה אצלנו.
ו.. לא. :)

DogsPCI

New member
היי לימור...

אכן פורום נחמד ומועיל. ברור שהומור... ורק אציין שההומור הזה שלך שגם הכיל את שלי בתוכו... נתן לי נוק-אווט מוחלט
.
תודה, ו- חבל
...
&nbsp
&nbsp
&nbsp
ונ.ב. אני ממש מתאמץ כרגע להרשים אותך בסגנון הכתיבה החדש שאימצתי לעצמי... :) גם אם הוא לא מקורי...

DogsPCI

New member
טוב, אז תחת ההנחה המאוד סבירה שהשרשור הזה...

יעלם לו בלילה בדרך מסתורית...
....
&nbsp
יש לי בעיה קטנה/גדולה איתך...
, כמו שכבר ציינתי את כותבת כל-כך הרבה משמעות בכל כך מעט מילים... אותי זה מהמם... הלוואי עלי יכולת ניסוח כמו שלך :).
&nbsp
טוב, ניצחת :) אני נכנע! לא מסוגל להכיל את כל מה שאמרת יחד! עומס יתר על המערכת... הכל בהודעה הזו שלך מושלם! מדוייק! בול במקום! אפילו סימני-הפיסוק, הרווחים, והסמיילים על סוגיהם השונים... ועד כדי כך שאין לי דרך להגיב לך בלי לצאת טמבל...
&nbsp
כשאני מזהה הרמוניה, אני חייב להרכין ראש בפניה. לעולם לא אלחם בה, רק אשמח להיות שותף בה...
&nbsp
ואת מה שהצעת לתת, אם ההצעה עדיין עומדת, אני אשמח לקבל בשתי ידיים...

&nbsp
המון תודה, ההודעה הזו שלך עשתה לי הרבה-טוב
.

ההצעה בתוקף כמובן, בכיף. :)

חלילה וחס, לא חושבת שאני רוצה להיות בעיה, קטנה או גדולה.

DogsPCI

New member
זו הייתה מחמאה רצינית מצידי... או לפחות ניסיון כושל

לאחת...

&nbsp

למעלה