Apikachu L

New member
שרשור הכרויות

שרשרו לכאן הודעות להכרויות מכל סוג; ידידות, חברות, התכתבויות, סטוצים, מזמוזים, מערכות יחסים, אכילת מצות עם ריבה וחמאת בוטנים בצוותא וכל דבר אחר

כללים:
אין לפרסם מספרי טלפון - בשביל זה יש מסרים.
הודעות עם תוכן למבוגרים בלבד יסומנו ב18+ או ב
. חל איסור לפרסם תמונות עירום.
אנא זכרו לכתוב מודעות בשפה מכבדת לכל האנשים.

יומבו

New member
סוג של מודעת הכרות

האמת שאני לא ממש חדש בפורום הזה...

אני יותר קורא מאשר כותב,יודע שאני בין הפחות צעירים פה אבל זה לא משנה את העובדה שאני דו מיני ובאופן כללי סוג של "עוף חריג" לא רק בנטיות המיניות שלי.

זאת כנראה גם הסיבה שהמאבק עם מפלצת הבדידות נהיה לי קשה יותר ויותר.

וחשוב לי להגיד שאני אבא משמורן ראשי ככה שמשפחה יש לי וגם עמיתים לעבודה ואני לא באמת לבד גם כשאני מרגיש בודד.

אבל אני לא איש של חבר'ה...אף פעם לא הייתי.

זה לא ישתנה בגיל ארבעים פלוס כי אנשים לא יכולים להתהפך ב180 מעלות.

אז מה כן?

החלום שלי היה ונשאר אישה דו מינית כמוני שתהיה פשוט חברה.
שנוכל לגרום אושר אחד לשני...
לא חייב להיות נשמה משלמה או כינוי מפוצץ אחר...מספיק מישהי שנעים לי בחברתה.

אפשר גם גבר אבל מעולם עוד לא התאהבתי ממש בגבר...לא שאני פוסל את זה אבל עד היום המשיכה לגברים הייתה רק מינית...

למי שמתעניין אשמח לשלוח גם תמונה.

בגדול אני גבר לא רזה ואני חושב שהמראה שלי מזכיר קצת את המראה של רון קופמן מערוץ הספורט..90 קילו על 174 וקרחת
.

וזהו בעצם...

לא יודע למה כתבתי דווקא פה.

אולי כי ראיתי שאף אחד עוד לא הגיב לשרשור.

אולי כי בשעות הקטנות של הלילה אני מרגיש הכי בודד.

אז במקרה הטוב אולי האדם הנכון כן יראה את מה שכתבתי.

ובמקרה הגרוע...לפחות פרקתי קצת

חג שמח לכולם!

maayani2295

New member
דרושה ביסקסואלית להתכתבות

אני בתחילה של מערכת יחסים עם בחור, ומעולם לא יצא לי להתנסות (רגשית) עם אישה.
אני לא מתכננת לפתוח פה רומן ולהתאהב בה או משהו (יש לי קשר מצויין עם הבחור שלי ואני רוצה לשמור אותו ככה)
אבל אני רוצה קצת התכתבויות פרטיות עם בחורה מגניבה מוזרה ומקסימה, ביסקסואלית שמחפשת קשר רוחני וחברי

דרך האימייל. יש ביקוש?

אשמח להכיר ביסקסואלית, רצוי לקשר

רציני, אם כי לא "חובה". חובה קשר ארוך טווח

הגיל ממש לא משנה - משנה המשיכה והחיבור...והרצון להשקיע בקשר!

Kutaly

New member
מישהי מרגישה הרפתקנית?

לידידה שלי יש יומולדת והיא אמרה שאני יכול להביא עוד מישהי כדי שיהיה עוד אנשים וכיף וכי היא לא מכירה הרבה בנות.
(היא לא מחפשת בקטע מיני/רומנטי, למיטב ידיעתי, אבל יכול להיות שאני טועה)
אז אם מישהי רוצה לבוא ולהכיר אנשים מגניבים ולאכול אוכל טבעוני, רק תגידי לי בזמן.

נ.ב. שיהיה ברור, אני לא יודע עד כמה הדמיון שלכם מרחיק לכת אבל הכוונה היא ללא יותר ממפגש חברתי ואוכל עם הזדמנות להכיר.

Kutaly

New member
אה נכון, לא כתבתי

בין גיל 20 ל-30 עם אופציה לחריגות באזור תל אביב
עדיפות למישהי מגניבה וכיפית
ופרטים למי שמעניין אז רק בפרטי

אם היה לי אומץ

האמת שאני טבעונית טרייה , כמעט חודש.. גארי יורפסקי אשם .
אם היה לי אומץ להצטרף ככה ליום הולדת של מישהי שאני לא מכירה , לגמרי הייתי באה ..
אבל מזל טוב!

אלמוג86

New member
מוזמן לשלוח לי פרטים בהודעה

אם יתאים לי אבוא בשימחה :)

ואני עדין לא מאמינה שהצלחתי לפספס אותך לחלוטין בעולמות!!!!

אלמוג86

New member
וכרגיל, תמיד שמחה להכיר אנשים חדשים....

אז מי אני, כתוב די בהרחבה בכרטיס שלי,
מוזמנים ומוזמנות לקרוא.
אין לי מטרה ספציפית שלשמה אני מחפשת....
אבל תמיד שמחה להכיר אנשים חדשים עם נושאים משותפים...

אני מאמינה שאני אשת שיחה לא רעה בכלל, יודעת גם להקשיב כשצריך.
ובגדול מחפשת להעשיר את המעגל החברתי שלי תמיד.

בכל מקרה מקווה שזה בסדר......
מערכת ההודעות עושה לי לפעמים בעיות ה באתר....
מצוזמנים לפנות אלי גם ישירות למייל שלי :)
[email protected]

מעוניינת להכיר בנות - לידידות

אשמח להתכתב עם בנות למטרת הכרות וידידות, התכתבויות ו/או מפגשים וכאלה :)
שלחו לי מסר אם בא לכן

התנסות מינית ראשונה

אז נכון שכתוב שאנחנו זוג, אבל כרגע אני כותב רק בשם עצמי...
אני פאנסקסואל בן 23, בזוגיות כבר 6 שנים עם גבר סיסג'נדר, וגם לפני כן הייתי רק עם גברים סיסג'נדרים. מחפש חוויות מיניות חדשות עם אנשים המשתייכים למגדרים שטרם יצא לי להיכנס איתם למיטה...

מתחיל לגשש בחיפוש אחר התנסות ראשונה עם אישה.

כמו כן, מתחיל לגשש אחר התנסות עם גבר טרנס, שיכול להיות שירצה להשתמש גם ב"חור הבונוס" שלו במהלך סקס (אני מעדיף לתאם ציפיות מראש, כדי להימנע מפגיעה במקרה ואציע זאת בפגישה עצמה).

אני חסר ניסיון מיני לחלוטין עם נשים ועם גברים טרנסים- לטוב ולרע... (וגם, כמעט חסר ניסיון כאקטיבי...)
מעל לכל, מבטיח להיות רגיש, קשוב ומכבד, וגם להנות ולהתפרע במידה הנדרשת- ומצפה לאותו היחס בחזרה...

אשמח לשמוע מכן/ם...

מי יאכל/תאכל אתי מרק?

אני אשה בת 53, עוסקת באומנות ובהנחיית קבוצות, אוהבת בעלי חיים (בעיקר חולה על כלבים) וילדים, לומדת בתחומים הקשורים לרוחניות, אכפתניקית ומעניקה, מורכבת ושרוטה. אך שמחה לבשר שכיום, לאחר נצח של טיפולים ועבודה על עצמי, אני שרוטה רק במידה:)
לצערי, אין לי משפחה. מאז שמלאו לי כמעט עשרים שנה אני לגמרי לבד בעולם. (גם עם משפחת המוצא שלי הייתי מאוד לבד ובודדה, הייתה רק הפאסאדה של משפחה). בגלל הרקע הקשה ממנו באתי, לא הצלחתי להקים משפחה. אני חושבת שרק מי שאין לו משפחה יכול להבין עד כמה זה לא פשוט.
אני מחפשת קשרים משמעותיים. לא כל כך קל לי למצוא. גם בגלל שאני מאוד עסוקה. גם בגלל שאין לי צורך ורצון להיות בקשרים שטחיים של מסיבות, בארים וסמול טוק, וגם בגלל שאני נעה בין שני עולמות: לעולם השרוט של פעם כבר אינני מתחברת, ועם אנשים "שבעים-נורמליים" (לא בטוחה מה זה אומר, אך זאת התחושה שלי)- גם לא כל כך קורה חיבור עמוק.
אני מחפשת א/נשים (גברים או נשים או טראנס) אינטליגנטיים, מודעים, שעשו עבודה על עצמם, נעימים ומסבירי פנים שאיתם ארגיש בבית. שנוכל לאכול צלחת מרק ביחד ולדבר על ההתמודדות שלנו עם החיים, עם הדיכאון, עם הקשיים, כמו גם על ההתקדמויות, הנצחונות, ההישגים והמתוק והיפה שבחיינו.
מחכה.

למעלה