סלט כרובית
החומרים :
כרובית מחולקת לפרחים
לרוטב:
לימון סחוט
1/3 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט שומשום קלוי
פטרוזיליה קצוצה
שלוש דרכים שונות להכנת הכרובית :
- לטגן את פרחי הכרובית בשמן עמוק .
- לבשל את הכרובית במים עד לריכוך ולהקפיץ עם שמן זית - בדרך כלל בוחרת האפשרות הזאת - אין על טעם של כרובית מטוגנת
- להבריש בשמן ואפות בתנור.
*** לאחר שבחרנו דרך להכין את הכרובית מרכיבים את המנה
שמים את הכרובית החמה בצלחת הגשה ושופכים עליה את הרוטב , מפזרים את השומשום ופטרוזילה.
להגיש בטמפרטורת החדר.
מקור - את המתכון קבלתי בסדנה שהשתתפתי - (לא זכור לי שמה של השפית שהעבירה את הסדנה)