סלט כרובית

סלט כרובית

סלט כרובית

החומרים :

כרובית מחולקת לפרחים

לרוטב:

לימון סחוט
1/3 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט שומשום קלוי
פטרוזיליה קצוצה
שלוש דרכים שונות להכנת הכרובית :

- לטגן את פרחי הכרובית בשמן עמוק .

- לבשל את הכרובית במים עד לריכוך ולהקפיץ עם שמן זית - בדרך כלל בוחרת האפשרות הזאת - אין על טעם של כרובית מטוגנת

- להבריש בשמן ואפות בתנור.



*** לאחר שבחרנו דרך להכין את הכרובית מרכיבים את המנה

שמים את הכרובית החמה בצלחת הגשה ושופכים עליה את הרוטב , מפזרים את השומשום ופטרוזילה.

להגיש בטמפרטורת החדר.

מקור - את המתכון קבלתי בסדנה שהשתתפתי - (לא זכור לי שמה של השפית שהעבירה את הסדנה)
 

prizman

New member
גם לי האפשרות השניה נשמעת עדיפה.

עושה רושם של מתכון בסיסי וטעים.
 
למעלה