ככה זה עם קדאיף
בערך 200 גר' שערות קדאיף, מבושבשות עם כחצי חבילת מרגרינה מומסת
.
מסדרים חצי כמות של אטריות הקדאיף על מחבת חמה ומשומנת ומפזרים בצורה אחידה.
על זה מסדרים גבינת סויה ממותקת (ממש לא של טופוטי אלא בהכנה ביתית*) ומסדרים שכבת קדאיף נוספת.
אחרי מס' דקות בודקים בזהירות עם תרבד, וכשהחלק התחתון שחום ויפה, מניחים צלחת שתכסה את כל העסק, והופכים.
בכל שיטה אחרת זה יתפרק, לא מומלץ להיות יצירתיים.
משמנים את המחבת שוב ומחליקים את הכנאפה בזהירות בחזרה למחבת עד ששחום מהצד השני. לא לעשות סיפור מהכוויה.
גם החילוץ הוא באותה השיטה עם צלחת והפיכה.
אפשר לפזר על זה מי סוכר, מי ורדים, פיסטוקים קצוצים...
גבינת סויה:
מחממים חל"ס ללא תוספות, כשחם (לא חובה להרתיח) מוסיפים כ-3 כפות חומץ שקוף ומערבבים טוב עד שבסיר יש גושי גבינה קטנים ששוחים בנוזל שקוף. מסננים דרך חיתול או מגבת חיתולית וממתיקים עם סוכר.
כדאי להמתיק רק מה שאתם בטוחים שצריך לכנאפה, אחרת אפשר להמליח ולהשתמש כקוטג' כזה.