אני הכנתי
תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור ממושכות - עם שמן זית, שום , עשבי תיבול טריים ישר מהגינה (רוזמרין ועוד), עם אבקת מרק בצל פרווה שהוסיפה המון, יצא מדהים ונימוח , חוסל מהר שלא האמנתי פה. יאמייייי.
קערת ירקות במיקרו , מתובלים קלות בלבד , על סטייל אידוי - עם שמן שומשום ומלח, למי שאוהב טעמים מעודנים יותר :
קישוא חתוך לעיגולים גדולים , נבטים סיניים, נבטי מאש, כרובית , (מתה על זה במיקרו .. ממש הכי טוב) עלי מנגולד, - על זה מעט שמן שומשום שנמסך רק אחרי המיקרו ולא תוך כדי , ומלח ופלפל טרי שחור.
טעים נטו כזה.
ולצערי הכנתי גם מנה אחת לא טבעונית או צמחונית ,לאנשים בבית שהם לא צמחוניים .
השולחן היה צבעוני וטעים מאוד,
שבת שלום.