הכנתי סלט בורגול עשיר וטעים מאוד!!!
מתכון -
להשרות בורגול בקערה עם מים רותחים - המים צריכים לכסות את הבורגול.
לאחר כמה דק' שהמים נספגים לטעום שהגרגרים מספיק רכים.
להעביר למסננת ולשטוף במים קרים. להניח בצד עד שירדו הנוזלים.
חותכים עגבנייה ומלפפון,מגרדים גזר בפומפייה,וקוצצים פטרוזיליה ונענע דק דק (כמות נדיבה של עשבי תיבול תיתן טעם עשיר ומיוחד)
מוסיפים את הבורגול
מתבלים בשמן זית,לימון,מלח ופלפל
מוסיפים גרעיני חמנייה,חמוציות ואגוזי מלך
מערבבים היטב
בתאבון
יוצא סלט טעים מאוד!!
בעלי מאוד התלהב מהסלט ואחרי שאכל ממנו הוא שאל אותי מתי אני פותחת מסעדה?
מומלץ בחום!