אני הכנתי בעיקר עוגות וכאלו..
כי התכוננתי למבול המבקרים, תמיד היתה עוגה שבעלי הוציא עם תה/קפה וניגמר הסיפור..
אצלנו אוכל זה לא אישיו, אני מכינה יחד עם דברים אחרים, תמיד יש לנו שניצלים שהכנתי מראש במקרר קפואים (רק לטגן) וגם רוטב בולונז יש תמיד קפוא ומוכן להפשרה, וכל השאר באמת לוקח שנייה להכין (חוץ מתפו"א בתנור או פירה שצריך לקלף, וזה גם ככה לא עובר הקפאה טוב..)
אצלי, בשבוע הראשון אחריי הלידה אמא שלי דאגה למלא לי את המקרר באוכל ממסעדה שמכינה אוכל ביתי, ואח"כ כבר חזרתי להכין לי אוכל ככה בקטנה או שהחמות שלי הביאה מידי פעם ואמא שלי דאגה לי לסיר מרק ענק ו-זהו..
גם ככה הפריזר קטן יחסית ולא יכול להכיל כמות של חודש או פחות מזה, אז אין לי מקום בלאו הכי, ואני לא אוהבת פשטידות מופשרות וכאלה, מבחינתי קערת מרק עגבניות עם אורז או פתיתים עם סלט זו אחלה ארוחת צהריים (במיוחד בחורף)..
הילדון שלי אוכל בגן, בעלי אוכל בעבודה בד"כ, ורק בשישי נשאר לבשל, וזה באמת בקטנה..
מה שכן אני דאגתי שתגיע עוזרת כשהייתי בבי"ח, אז חזרתי לבית מבריק, עשיתי קנייה גדולה בסופר שכללה המון המון ירקות פירות ונשנושים לא משמינים, היו לי המון גבינות ונקניקים ולחם לסנדוויצ'ים וזהו..